Alexandru Florian, Poporul Român te declară indezirabil!
Afara din tara
Afara,afara si iar afara.Chiar nu reactioneaza guvernantii nostri?Atat de jos au coborat?
Pentru Hristos, neam si tara cei mai buni au murit, datoria noastra este sa le cinstim amintirea, iar dusmanii
lor sunt si ai nostri. Fiti siguri, jertfa va continua, pentru Mantuirea Poporului Roman!
al XX-lea , pentru perioada nefastă în care românii au avut de suferit împreună cu familiile lor, pentru vina de a fi fost vînduţi la Ialta, pentru Neuitare ! "De te voi uita Ierualime, să-şi uite dreapta mea destoinicia ei, să mi se lipească limba de cerul gurii
dacă nu-mi voi aduce aminte de tine..."(Biblia, Psalmul 137 ).
Ierusalimul Român şi Templul nostru dărîmate din temelii au fost cultura română şi tot ceea ce a ivit pămîntul romănesc mai sfînt pe locurile călcate sălbatic de oameni fără Dumnezeu !
Cinstită să le fie în veci Memoria lor !
" Ce-i mana pe ei in lupta, ce voia acel Apus?"
.. este ca si cum, cineva imi baga un cutit in spate (adica da aceasta lege 217/2015), iar apoi daca zic "au" - de durere, ma acuza de antisemitism... ; foarte tare..
Legea 217/2015 nu este constituţională http://www.petitieonline.com/legea_217_nu_este_constituionala
Institutul Wiesel si ceilalti au studiat aproape 80 de ani. GATA, AJUNGE!!! SA SE STUDIEZE SI CRIMELE COMUNISMULUI, PE BANII ROMANILOR. SA SE SPRIJINE SI ASOCIATIA FOSTILOR DETINUTI POLITICI. D-L SAFHIR SA NU MAI SPUNA "ASA-ZISII" SFINTI AI INCHISORILOR COMUNISTE!
| This discussion has been closed. |
Ar trebui sa stie cetateanul avid dupa castiguri usoare ca banul este ochiul dracului si ca o ciorba reincalzita nu mai are gust bun. Mai ales, dupa atat de multi ani (numai vreo 70), s-o mai fi si acrit!
Si inca ceva: razbunarea este arma prostului, iar prietenia - arma desteptului.