Abuzurile împotriva lui MIRCEA DIACONU trebuie pedepsite
Re:
Nu este corect ce spuneti. Daca toti credem ca nu putem face nimic, indiferent cati suntem, atunci suntem toti pierduti iar noi nu putema ccepta asta. Iar sa afirmi ca intreg guvernul este corupt e pres mult spus. Cred ca trebuie sa dam credit si sa fim de partea unui guvern care cel putin incearca sa schimbe sitemul lui basescu si care inceraca s faca justitie pana la capat in pofida existentei unei hartii de coabitare care de mult nu mai are nici o valoare. Coruptia celor arestati trebuie dovedita in justitie. Abia dupa ce justitia se pronunta, avem dreptul sa ii judecam. Nu putem discredita pe nimeni pentru simplul fapt ca este ridicat de pe strada in stilul odios practicat de cei de la DNA.
Mă bucur foarte mult că Mircea Diaconu va candida la europarlamentare.Îmi doresc foarte mult să câștige.Avem nevoie de asemenea oameni curați și cinstiți,oameni de cultură nu doar incapabili,incompetenți și avizi de putere și de bani.
Cum a fost promovat Horia Georgescu in aceasta functie?
Este Horia Georgescu o persoana "integra"?
Cine verifica averea dobandita si pe ce cai precum si compatibilitatea
dlui Georgescu in aceasta functie?
Se vorbeste despre ingerinta politicului in JUSTITIE, cum si dece Horia Georgescu se considera justitiarul suprem si se amesteca, in mod grosolan, in actul de competenta al justitiei?
Pentru toatea acestea Horia Georgescu consider ca trebuie demis si ANI sa fie o institutie neimplicata lolitic si cu o moralitate ci adevarat INTEGRA.
'
Ma bucur ca ati initiat aceasta petitie deoarece am fost revoltata atunci cand Horia Georgescu m-a amenintat ca am semnat pentru Mircea Diaconu. Ma simteam frustrata si neputincioasa ca nu puteam sa fac nimic pentru a-l pedepsi. singura nu, dar impreuna cu toti cei care vor semna sper sa-i trezim pe senatorii care dorm in papuci. asi dori nu numai demiterea ci si ca toti cei care vor semna aceasta petitie sa ne constituim in parte civila si sa-l dam in judecata pentru ca ,din functia pe care o detine si pentru care este platit din banii nostri , NE-A AMENINTAT
Sa luptam pana la capat cu nemernicii!
| This discussion has been closed. |