Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re:
L-a facut, dar mult prea tarziu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Petitia e incheiata, 110 mii de oameni in cateva zile sunt de ajuns. Petitiile basistilor abia au juns la 2 mii, asa ca lucrurile stau exact ca si la referendum, majoritatea vrea pumnul in gura nesimtitului mincinos si ingrat.
Re: Re: Re: Re:
pai tocmai, muma-sa trebuia sa-l faca marinar. Scapa istoria de un imbecil.
Re: Re:
CUM ADICA SA INCHEIAT? CE, A AVUT TERMEN LIMITA? EU N-AM VAZUT PUBLICAT UN TERMEN
Re:
asta e politica doamna, voiculescu si Antena3 striga acelasi slogan: cine nu e cu ei si e cu basescu sunt nenorociti. Adevarul e ca si unii si ceilalti sunt personaje sinistre care lupta pentru curu lor. .. ca asa e in politica
Re: Re: Re:
Nu se mai poate semna, petitia urmeaza sa fie trimisa secretarului de stat John Kerry, sa stie si el ca basaul delireaza la apus de mandat.
Re:
cred ca s-a optat pt. 110 mii tocmai pentru a putea sorta pana la eventuale 10% de voturi neconfirmate. Oricum sunt destule semnaturi.
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Doar in cazul in care unul ar obtine peste 50% din primul tur de Alegeri.Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
O solutie logica: Parlamentul - Suspendare. Apoi direct Alegerea Presedintelui anticipat cu tur 1 si 2, unde sa poata participa inclusiv Presedintele suspendat, cu rigorile de semnaturi..etc. Optional ca metoda de responsabilizare a Parlamentului sa nu mai poata abuza de Suspendare ar putea fi Dizolvarea lui in caz ca se va alege Presedintele suspendat.
Sa va mai zic o chestie. Stiti ca daca maine s-ar organiza si acest Referendum de Demitere si Alegeri pt Presedinte cu tur 1 si 2, in ipoteza ca sa zicem Basescu ar mai avea voie sa participe la Alegeri, Basescu ar putea sa fie Demis prin Referendum, dar totodata sa fie ales Presedinte in Alegeri?
Si altfel. Maine daca, ipotetic sa zicem Ponta ar fi Presedinte, si s-ar organiza Referendum De Demitere, Ponta ar fi demis. El are in jur de 35% in sondaje. Dar daca tot maine s-ar organiza Alegeri pt Presedintie ar fi ales Presedinte sigur
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
Deci eu nu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei......
Re: Re:
DESTULE PT CE? CE REPREZINTA 110.000 IN RAPORT CU 15.000.000?
varianta
Re: Re: Pai nu e bine domnu chestor..
ori o bashim cu totii (care dracul sunt cei ramasi nebashitzi ?) TREBUIE o comisie de la ICCR formata din ;
ZEGREAN, ASPAZIA angajata URGENT, MORAR,KOVESI,activati bufnitza MACOVEI,stare de necesitate sa
fie inarmati cu munitie de FRUNT si sa se actioneze cu FERMITATE. Tradatorul C-rist-OIUL sa raspunda ce
mai scrie la Excrementul Zilei sau sinucideti-l.
Re:nicolaeta tg jiu
jos basescu vrem sa pice basescu si sa avem o viata mai buna , pentu toti oamneni de rand , sa nu mai plece lume in strainatate , ca putem trai si aici destulde bine , poate , si mai frumos si cinstit daca sunt corecti
Un securist nenorocit a reusit sa invrajbeasca si sa saraceasca un popor intreg; clanurile lui s-au imbogatit. Jos cu el cat mai repede !
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re: Re: Abizurile din Romania trec oceanul
#25917: Heil Hitler - Re: Re: Re: Abizurile din Romania trec oceanul
Nu te-am facut basist,ci doar iti recomand sa faci niste parai. PROSTITUATA plateste (la sfatul lui BASHILA) ,
astia lui Voiculescu, hop si ei LICITATIE NENE,dar ce mai bine servim pe toti. SULA MIE DE CARAMIDA, PARAI
sa iese. CAPITO!
E vremea BASHINOSHILOR!