Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: Re: Re:
AI DREPTATE, VEZI SUNT DE ACORD CU TINE...SI SUNTETI MULTI, DA' PROSTI
Re:
Jos basescu...huooo...huoo chioru...sper ca Tiriac rataceste un glonte si pe la Cotroceni
Re: microbi
TOT TU!!!!!
in PRIMUL RAND STERGE-TE LA GURA CAND VREI SA VORBESTI!!!
SAPTE MILIOANE DE ROMANI sunt ceva mai mult de 5% si sunt convins ca au mai existat ceva milioane de romani cu profunde sentimente anti(canceru vietii romanesti)basescu dar nu au votat la referendum!
Multa stima pentru Ponta care a aratat nesupunere fata de "americani", bine, asta nu ii iarta pacatele, dar ne bucuram ca macar o prte din cei ce ne conduc nu se poarta ca niste sclavi, si va venii si ziua cand politicianul roman va reprezenta cetateanul roman, nu cetateanul x sau y
Re: JOS JAVRELE BASISTE ANALFABETE (IGAS, FUNERIU, CHIORU, UDREA, TINEL, costiCACAnacheu etc.
DA, 83.000 REPREZINTA, DEPINDE LA CE FACI REFERIRE
Salutari de langa Shumi, de pe patul de spital !
http://www.realitatea.net/nuland-statul-de-drept-trebuie-intarit-in-romania_1355772.html?utm_source=Cub-Homepage&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb
- BASISTII MEI SUNT AICI ? BASISTII MEI SUNT AICI ?
- DA, SUNTEM AICI, MULT IUBITE SI STIMATE CONDUCATOR ! DAR SUNTEM NUMAI 0,05% SI NE-AM PIERDUT IN MULTIMILE DE 99,5% CARE TE HUIDUIE CERANDU-TI DEMISIA !
Re: Manipulare antenista
la puscarie
Re: Explicatie pentru basei si idioti
#16649: ticu - Explicatie pentru basei si idioti
Taci si nu mai minti, nevasta-ta nici nu-i acasa si ai semnat tu si pentru ea, si pentru toate neamurile tale care nu au calculator. Esti un fraudator spalat pe creier si platit ca o prostituata!
De solicitat puterii Judecatoresti sa dea socotela prin purtatori de cuvant in fata opiniei publice despre faptele si imprejurarile ce conduc la scandal public in legatura cu actele judiciare sau hotarari controversate, sau pierdute in fata Curtii Europene. Procurorii sa fie condamnati la aceeasi pedeapsa ceruta de ei pentru invinuiti, daca ulterior se constata ca acesta este nevinovat si procurorul cu rea credinta nu a luat in considerare documentele avocatilor in apararea clientului lor sau a comis erori prin administrarea de probe nereale sau false din vina lui.
Re: Manipulare antenista
ADEVARUL ESTE CA AVEM SI O GUVERNARE CRETINA
| This discussion has been closed. |