Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Desfiinţaţi România ! (Autor: Marian Nazat)
#16523: Strain in tara mea... - Desfiinţaţi România ! (Autor: Marian Nazat)
Este un sentiment reconfortant sa observi ca in Romania au mai ramas si oameni cu coloana vertebrala. Domnule Nazat, comentariul dv. mi se pare a fi menit sa ne trezeasca la realitate. Oare cand romanii vor scapa de slugarnicia unor pretinse elite? Am o rugaminte - depuneti un efort si faceti-va auzita vocea. Vocea dv. trebuie sa rasune ca un clopot al desteptarii nationale. Daca, in 1912, a trebuit sa vina un Raed Araffat pentru a da glas simtamintelor noastre, anul 2014 vreau sa se desfasoare sub semnul demnitatii nationale si opiniile dv imi dau speranta ca "romanul in veci nu piere". Toata stima domnule Nazat!
Re: raspuns
Prostovaneee...voi ati inceput cu petitiile;nimai ca voi sunteti NESEMNIFICATIVI pentru aceasta tara,dupa cum rezulta din nr. de semnaturi!!! Basescu...la PUSCARIE !!!
tul la o viata decenta intr-o tara democratica
microbi
Re:
FACETI REPEDE O LISTA CU CEI CARE NU AVETI INTERNET SI PROMIT CA VA ADUC TABLETE SA PUTETI SA VOTATI PETITIA, DAR FACETI DRACU LISTA AIA , VA TOT ZIC DE 2 ZILE
DEMISIA PINOCHIO !!!!
JOS BASESCU !!!!
DEMISIA PINOCHIO!!!!!
Re: microbi
La cin'te referi, bai, esti basist, 'r-ai al dracu, care 5% cand noi avem peste 249%, ia intraba-l pe Livache cum e cu moroii...
Cand nu va mai fi sub protectia imunitatii oferita de sclavii si aghiotantii acestuia, ar trebui judecat la Curtea Europeana sau orice alta instanta externa, direct, pentru ca in RO, justitia nu are si nu va avea cum sa fie impartiala si sa Judece corect, atata timp cat reperezentantii acesteia, sunt pioni strategici, asezati in funcții pentru protejarea Fam Basescu si a clanului condus de acest hot, mincinos, profitor.
Deci, cu încrederea pe care NU o am in Justiția din RO, Basescu va scapa basma curata, si ne va rade in nas inca 20 ani?
JOS TIRANUL
Re: DEMISIA PINOCHIO !!!!
#16562: MARLANUL - DEMISIA PINOCHIO !!!!
Si sa ramana coloneii de la B1(in completarea Marlanului)
Bsescu va fi judecat corect in România pentru faptele penale comise? Sau ne va rade in nas?
Cand nu va mai fi sub protectia imunitatii oferita de sclavii si aghiotantii acestuia, ar trebui judecat la Curtea Europeana sau orice alta instanta externa, direct, pentru ca in RO, justitia nu are si nu va avea cum sa fie impartiala si sa Judece corect, atata timp cat reperezentantii acesteia, sunt pioni strategici, asezati in funcții pentru protejarea Fam Basescu si a clanului condus de acest hot, mincinos, profitor.
Deci, cu încrederea pe care NU o am in Justiția din RO, Basescu va scapa basma curata, si ne va rade in nas inca 20 ani?
| This discussion has been closed. |
34 de ori