Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re:
Nu da cu pietre. Ca eu pe Voiculescu l-am ajutat sa faca avere. Am fost angajat la el
Re: Furtul de identitate
#16411: Eu - Furtul de identitate
''...pentru a induce sau a menţine în eroare un organ sau o instituţie de stat...'' ESTI TAMPIT? DE CAND DRACU E ANTENA SAU NET-UL INSTITUTIE - CUNOSTI DEFINITIA CUVANTULUI?
Re: Re: Re: Re:
#16477: Fan Hitler - Re: Re: Re:
sa mori tu...ia dute la Romania Libera sau la EVZ si spune-le asta poate apari si tu pe prima pagina
Gadea Mihai
din diaspora
Re: Re: Re: Re: Re:
Nu pot sa il dau in gat pe Dom Profesor. M-a facut om .Nu tradez. In viata trebuie sa stii cu cine furi. Il astept pe Dom profesor Voiculescu sa puna mana pe tzara asta. Va arat eu basistilor atunci. Sa vezi atunci ce fur
Re:
#1: -
In paragraful 2 al scrisorii este este scris din greseala: Ameericii.
Corectati va rog : Americii
-----------------------------------------------------------------------------------
Cineva a creat o pseudo-clona in pagina http://www.petitieonline.com/abuzurile_din_romania_trece_oceanul
pentru a discredita ideea si demersul.
Va rog sa faceti publica aceasta incercare!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#16491: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re:
nu pune nimeni mana pe nimic; ia si asteapta 1000 de ani inchipuiti pana vine Voiculescu la putere
Re: Re:
Nu se mai intorc vapoarele!
Felicitari intregului colectiv ANTENA 3, care duce o crancena si inversunata lupta cu nedreptatea si ipocrizia regimului basist, in locul usl-ului care hiberneaza chiar si atunci cand este cald afara.
Involuntar ati luat locul consilierilor remunerati ai lui ponta si antonescu, dandu-le sfaturi utile si implicit sprijin neconditionat.
| This discussion has been closed. |