Abuzurile din Romania trec oceanul
Rusine sa va fieeeeeeeeeeeee antenelor
Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE PRIN HOTIE.
-28.000
Re: Re:
#16266: Adrian Nastase - Re: poti sa pui si capul la bataie ca la tine nu-i nici o diferenta intre cur si cap - tot rahat ai si in cap
Re: Rusine sa va fieeeeeeeeeeeee antenelor
#16303: Pontaciul - Rusine sa va fieeeeeeeeeeeee antenelor
Esti unm rahat basist mars acasa prostule ca nu ai dreptul sa stai printre oameni
Bețivul național,
Cine sunteti voi?-Niste golani ce aparati HOTII
Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE PRIN HOTIE.
Re: Re: Liviu Dragnea
#16215: secretara lui Dragnea - Re: Liviu Dragnea
SI PUPINCURISTI? SAU INCA SUNT LA MICUL DEJUN?
doua vuvuzele
sunteti doua vuvuzele uzate....chiar credeti ca va bada cineva in seama?
SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Re:
Fraiere, pe cine ai votat ? Din 2012 cine guverneaza, nu ei trebuie sa te fericeasca ?
Singura solutie este de a angaja de urgenta cu un referendum, oameni capabili din Germania, Franta si Marea Britanie in posturi cheie precum :
PRIM MINISTRU
MINISTRUL FINANTELOR
MINISTRUL ECONOMIEI si INDUSTRIILOR
MINISTRUL DE INTERNE
MINISTRUL APARARII
MINISTRUL JUSTITIEI
MINISTRUL SANATATII
CSM
De ce sa platim in continuare o majoritate de excroci si incompetenti, de ce , in continuare sa nu avem nici o sansa de a alege oameni care sa tina la poporul roman?
Consider, ca prin aceasta, repetam realitatea istorica, cu rege strain, care ne-a readus in randul popoarelor demne un timp ...
Nu uitati contributia FRANTEI in Primul Razboi Mondial, care, pe langa misiunea Gen. Berthelot, am reorganizat Armata, si a urmat Tratatul de la Trianon, atat de drag Ungariei ...
Analizati, va rog, sfatul unui militar in varsta, lovit atat de regimul comunist, cat si de actualul regim dictatorial al lui basescu traian.
Dumnezeu sa ne ajute!
CUM RECUNOSTI MICROBII:
miros:de mortaciune ce trece dincolo de ecran
zgomote :stridente ,putine , neinteligibile .
gust:nu trebuie atinsi ,stiind cu ce se hranesc
actiune :parazitara ,ataca organismul din interior
medicatie :antibiotice ,doza de soc pt refacerea imunitatii naturale a organismului neamului romanesc
| This discussion has been closed. |