Abuzurile din Romania trec oceanul
EROII NU MOR NICIODATA !
Asa isi rasplateste statul roman eroii in viata , stat condus de copiii bolsevicilor ...sunt aruncati la gunoi ...iar fostii activisti de partid comunist ,fostii tortionari si criminalii din decembrie '89 sunt la loc de cinste cu pensii de ordinul zecilor de mii de lei noi ...Halal natiune...media din Romania doarme la asa subiecte ,mai mult ,la comanda politica ne improsca cu noroi ,iar pe criminali si tortionari ii tin la loc de cinste ...atat timp cat toata media din aceasta tara este condusa de fosti activisti de partid si fosti si actuali securisti nu o sa avem o medie curata si echidistanta ...rusine asa-zisilor ziaristi care defaimeaza si improasca cu noroi adevaratii eroi din decembrie '89 ...sunt putini jurnalisti care sunt curati ,ii poti numara pe degete ,restul sunt umplutura cu contracte si privilegii babane si scriu la comanda ceea ce le spun stapanii lor care s-au imbogatit jefuind acest stat ...suntem laudati de media din afara tarii ,multumim adevaratilor ziaristi din afara tarii ,care stiu ceea ce inseamna notiunea de "Erou" ... la restul le spun atat : RUSINE ,faceti de ras categoria numita jurnalism si jurnalisti...EROII NU MOR NICIODATA !
Re: gabi
#1: - PACAT CA O FOST O TARA FRUMOASA SI MAFIOTI DIN GUVERN O FURAT TOT CONTURI AN BANCI CASE LOXSOASE SI ROMANI DE RAND NU AU CE MANCA PACAT CA AVEM ACELASI SANGE UNDE ESTI DU DOAME TEPESI SAI TRAGI PE TOTI AN TAPA .DESTEAPTATE ROMANE DIN SOMNUL CEL DE MOARTE ::::::::::::::::::::::::VA MULTUMESC DIN SUFLET:::::::::::::::::
Re:
Si eu imi doresc tara inapoi, prietene. Avantajul meu e ca eu chiar am sa mi-o iau, fiindca o sa mi-o dati voi. Dle presedinte Nastase, nu va grabiti cu concluziile, nu e ce credeti)
PUP BASAUL
Re:
de unde? din fata calculatorului? asteapta poate merge careva la cotroceni si ti-o aduce
Re: PUP BASAUL
#15282: al doilea pupinbasist !!! - PUP BASAUL
Nu prea avem alcool, p'acile pe la Jilava. Merge si curul meu? Il pup si eu p'al tau!
Astept ziua cand vom scapa de Basescu
Doamne ajuta.
Re:
Curcanii de pe holuri rad de Mirciulica, Gadea, Ursu, Ciuvica si altii handicapati. Nu cred ca este corect sa se rada de handicapati. Sa vina la mine sa le dau eu acadeaua. Poate le numar si ouale.
Re:
Mai BASEALA, cui sa spuna Ponta si ce? Unei dudui, femeie de serviciu la CASA ALBA? Tanti aia NULA e penibila...! Cum sa bagi in seama pe una care sterge praful pe biroul lui Obama?
Re:
Iata o critica constructiva din care avem ce invata. Dle Liviu Dragnea, ati terminat de montat wireless-urile alea gratis in cimitirele resedinta de judet, asa cum am vorbit inainte sa plec la schi? Domnul preopinent are perfecta dreptate.
| This discussion has been closed. |