Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re:
#15249: un smpl roman - Re: Stati un pic ca mi-am spart ochelarii azi la schi
Re:
Precis, precis. Stati numai un pic, sa ma intorc de la schi
Re:
#15240: - Sa-i zic lui Mircea Badea sa mai faca un spagat, ca sigur atrage atentia
JOS TIRANIA BASE-lui !!!
Re:
Eu ma trag dintr-un dac care a futut o mongola, la marea invazie aureliana din secolul al 13-lea. Asa mi-a zis bunicul dupa ce m-am intors de la Paris, din boscheti
Eu zic sa iti iei Olanzapina si poate ajungi la ganduri mai bune!
poti chema tu in strada cat vrei, n-o sa vezi decat daca spui ca se da de baut moca in fata la cotroceni
Re: JOS TIRANIA BASE-lui !!!
#15258: JOS TIRANUL SEMIDOCT !!! - JOS TIRANIA BASE-lui !!!
Sa ne fereasca Dumnezeu de tiranul cult... Lasa, mai bine, tot unul mai cu lacune, asa, ca mine
IL URAM PE DICTATOR !!!
Re:
Semnati. ca o sa scot ceaunele cu fasole si carnati in Piata Victoriei cand ma intorc de la schi, dupa ce pleaca imperialista aia de la Departamentul de Stat
Re: IL URAM PE DICTATOR !!!
#15264: URA naste URA !!! - IL URAM PE DICTATOR !!!
Voua va plac excrementele din nastere. Nu puteti papa altceva, ca nu stiti cum. pofta mare. La jilava e mai bine, aici e elita!
Re: Re: IL URAM PE DICTATOR !!!
#15267: Adrian Nastase - Re: IL URAM PE DICTATDERBEDEU BASIST, BASINA, CURULE, RAHAT USCAT, BESTIE BASISTA CE DORESTI NEMERNIC CHIOR SI ALCOOLIST ??? LA JUDECATA CU VOI, BASISTI BESTII ORDINARE !!!
Re: IL URAM PE DICTATOR !!!
#15264: URA naste URA !!! - IL URAM PE DICTATOR !!!
De acord, prietene, trebuie sa-l inlaturam. Dar pot sa mai joc un baschet mai intai?
Re: JOS TIRANIA BASE-lui !!!
#15258: JOS TIRANUL SEMIDOCT !!! - JOS TIRANIA BASE-lui !!!
Tu te uita ba la ceas, cum sa se trezeasca la ora asta, ajunge ca tu esti treaz si pentru ei, la rivolutie, jos tirania !
Re: Re: IL URAM PE DICTATOR !!!
BASANAU, ai chef de glume? Cur basist, ticalos postac B1-ist, javre spurcate... Jeguri betive !!! RUSINEEEEE !!! JOS PUPINBASISTII TICALOSI !!!
| This discussion has been closed. |