Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#12234: Ioan ghise - SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Neamțu ? iarași tu! vezi că-i deschis geamul de la baie .HaHaHa !!!
deci recunoastem ca Romania este o colonie-fie si asa,dar ce credeti ca vom rezolva?sunt sigur ca administratia S.U.A.cunoaste aceste mai sus raportate , lor le convine asa ca slabe sperante.
Re: Re: Re: anonim
cand a fost intrebat de unde are bani a raspuns: mai un pamant, mai un hahahha!
Asta nu cred ca e adevarata, nu am auzit-o, probabil e vreo inventie antenista
cand era ministru al transportului sustinea ca Ro nu are nevoie de autostrazi
Si cu toate astea, in mandatul lui (respectiv al lui Boagiu ca ministru al Transporturilor) s-a facut ceva dpdv al autostrazilor. Psd-istii ce au facut? Bechtel, cea mai mare teapa a Romaniei si...atat. De 2 ani de cand sunt la putere...nimic. Faptul ca vor sa schimbe Pitesti-Sibiu cu Brasov-Sibiu (prima finantabila cu fonduri UE, a doua nu) dovedeste ca nu vor decat sa fure, la fel ca la Bechtel.
casa din mihaileanu si-a dat-o singur
Daca era vinovat, "justitia" lui Nastase nu-l ierta...
dosarul flota
Idem...la cat l-au vanat, sigur il prindeau cu ceva. Sa nu uitam ca pana acum 2-3-4 ani Justitia era complet in mainile PSD-ului.
ca sa devi judecator, trebuie sa ai semnatura preseditelui, iar basescu este presedintele care a semnat pemtru cei mai multi judecatori din toti presedintii => oamenii aia ii sunt un pic datori.
Dovedesti ca nu ai habar de realitate...
etc etc etc.
Pai mai zi, nu etc, pt. ca pana cum nu ai demonstrat nimic :) Sorry, dar am dovedit ca nu aveti argumente!
Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Re: Re: Spalarea pe creier a antenistilor
#12240: Mitica - Re: Spalarea pe creier a antenistilor
Spalarea pe creier a antenistilor
2014-01-10 16:21
#12226: un antenist - Spalarea pe creier a antenistilor
Mai domnule ""BAI"", revizuieste-ti vocabularul si nu te mai aprinde in halul asta ca dai in apoplexie.... Basistule ti-e frica!!!
Nu mie frica bai pontistule nesimtit si copy paste ce esti. Cu toti antenistii sunteti niste copy - paste ale lui Voiculescu-Felix motanul. Daca aperi hotii esti si tu un hot ca altfel ai gandi.
Asa este, dl.Badea Mircea are dreptate. Nu stiu ce se va rezolva cu semnarea de catre noi a petitiei (foarte bine facuta, FELICITARI) dar macar acum am putea demonstra ca suntem foarte multi care suntem de acord cu ceea ce ati sintetizat in acesta petitie. Felicitari intregii echipe,FELICITARI TUTUROR. Poate ca ar trebui sa o vada si toate forurile Europei. Cu stima.
Subiect
Sunt o persoana care implinesc 83 de ani in 2014.Mi-am trait viata in dictaturi,dupa ce am plans pe peronul Garii de Nord cand Regele a fost alungat miseleste.Cunosc simptomele personajelor politice care dezvolta dictatura .Traian Basescu aplica,de ani buni,metodele conducerii prin dictatura.Regretul meu este,la varsta si experienta mea,ca gaseste oameni care sa aplice metodele.Sunt tineri,care ar trebui sa aspire spre democratizarea tarii si a fiecarui petec de Romania si a fiecarei celule de roman. Regret ca nu avem noi insine intelepciunea de a indrepta situatia,eliminand pe ticalosii care nu ne iubesc tara,se iubesc pe ei si averile lor frauduloase. Urez din inima succes acestei Petitii si tot respectul celor care au initiat-o.
Suntem alaturi de voi!
Re:
Poporul antenist, nu cel roman, este cel care nu il mai suporta pe Basescu...
| This discussion has been closed. |
Iancu Teodorescu