Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: BASISTII LA JUDECATA !!!
#10925: din popor - Re: BASISTII LA JUDECATA !!!
Ce coicidenta asta vroiam sa te intreb eu pe tn !
Basistule! IESI AFARA JAVRA ORDINARA! Sa TRAIESTI BINE IN PUSCARIE ALATURI DE MENTORUL tau BASE!
Re: Vrei un creier spalat? imaculat?
#10696: din popor - Vrei un creier spalat? imaculat?
Securisti BASISTI ati dat de dracu !!!!! LA NANA _NA cu VOI!!!!
Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10985: Antena 3-televiziune de rahat - SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
mars si semneaza petitia ailalta, turbaciune .. poate va strangeti vreo doua mii de ticalosi acolo
Re:
Initiativa perfecta din partea lui Gadea si Ursu si a celor care am semnat aceasta petitie ,dar cred ca totul poate fi in zadar atata timp cat guvernantii nostri se balacesc in laturile lui basescu.Nu sunt in stare sa elimine negul puruind basist.Ar fi bine sa tina cont de noi ,de toti care dorim schimbarea.
avand in vedere ca guvernul doarme.Continuati sa
actionati dur,legal,democratic si asiduu.
Va multumim ca sunteti cu noi si pt noi.
Pana la prezidentiale tineti-o tot asa!!
in loc sa facem ceva stam la tv si asteptam sa faca altii ar trebui sa avem mai mult curaj cred ca este la fel de rau daca nu mai rau ca innainte de 1989
Re: se castiga mult pe ziua de injuraturi pe site?
#10932: din popor - se castiga mult pe ziua de injuraturi pe site?
Basistule! IESI AFARA JAVRA ORDINARA! Sa TRAIESTI BINE IN PUSCARIE ALATURI DE MENTORUL tau BASE!
Pe tine cu cat te plateste Base?
Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10784: o balacareala de antena 3 - SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Băi, ăsta cu "bălăcăreala", cât de chior (prost) tre' sa fii ca să nu ştii cine-i cel mai mare hoţ ?
| This discussion has been closed. |
Re: Re:
#10910: BASESCU - Re:
Analfabetule!