Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Dan Voiculescu
#10919: ANTI - tonomate - Dan Voiculescu
de ce nu faci tu petitia sa vedem cati oameni o vor semna :))))))
Re:
Am uitat sa trimit e-mail si pentru caine, pisica si purcel, le trimit acum !!!
acest presedinte este defapt demis de popor
prin referendum absolut corect, si faptul
ca fiica lui semianalfabeta este eruoparlamentar
ales prin frauda!!!!!!
explicatiile Licuriciului
Pai explicatia e una banal de simpla...raspunde perfect comenzilor primite si se muleaza foarte bine pe fisa postului de presedinte al unei tari vasale, subjugate economic si deci si politic.
Si atunci, la ce bun sa mai protestezi ?
Oare SUA nu stiu ca aritmetic Basescu a fost demis in iulie 2012 si e rupt de vointa majoritatii ?
Oare SUA nu stiu ca are grave probleme de integritate(trimis in judecata in dosarul Flota, casa din Mihaileanu, mai nou dosarul Nana, etc) ?
Ba le stiu foarte bine, dar asta e atitudinea pe care o are o mare putere fata de o tara mica ce nu va putea cracni sau misca in front in vreun fel vreodata.
Deci...NU LE PASA.Punct.
Din pacate nici urmatorul presedinte(oricine ar fi) nu va putea face altceva.
Astfel ca demersul prin prezenta petitie mi se pare inutil, nu au rost rugamintile in fata calaului.
Ar trebuie sa ne rezolvam problemele interne fara sa dam socoteala sau sa cerem aprobarea cuiva, iar aliatii nostri, daca ne respecta, sa nu intervina in vreun fel.
Re: Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
#10803: - Re: Re: SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI
Esti un nesimtit!
Sunteti o televiziune de rahat prin ceea ce incercati sa promovati. Nu va este rusine nesimtiti ce sunteti. Va aparati penalii in frunte cu Voiculescu pe care il aserviti, in loc sa priviti demni si cu dreptate societatea in care traim si sa criticati hotii, sa-i eliminati. Voi sunteti viitorul? Ce nesimtire va asumati. Bai gadea, (nu meriti sa fii scris cu majuscule) chiar refuzi sa vezi realitatea din aceasta tara? Te-a cumparat Voiculescu cu cativa galbeni si pentru asta mananci la rahat de nu-ti ajunge! Chiar nu vezi ce hotii la drumul mare se petrec in Romania? Incotro ne indreptam fratilor cu unul ca tine ce esti iresponsabil prin indemnul la ura si la nedreptate ce le faci prin televiziunea lui Voiculescu. Rusine, mare rusine sa-ti fie! Sa dea Dumnezeu odata sa fie condamnat acest mare HOT - Voiculescu si sa vedem atunci ce rahat o sa mai mananci. Si apoi poate o sa vina randul si al tau ca eu am timp sa astept.Traiasca ROMANIA SI SA ELIMINAM PENTRU TOTDEAUNA PE HOTI, PE MINCINOSI, PE ''DOCTORII'' CU COPY PASTE-CE AU OBTINUT DIPLOMELE TOT PRIN HOTIE.
tumim pentru aceasta petitia. si ca existati
pentru schimbare
APROPO
DANKE antenisti!
| This discussion has been closed. |