Abuzurile împotriva lui MIRCEA DIACONU trebuie pedepsite
horia georgescu alias JUMBIX, un idiot servil. cred ca si familiei lui ii este rusine de el.
Re:
#23: - Aceasta petitie ar trebui remisa si Senatului Romaniei, singurul in masura sa-l demita pe incompetentul si obedientul Horia Georgescu o rusine a neamului romanesc.
Re:
Aceasta petitie ar trebui remisa si Senatului Romaniei, singurul in masura sa-l demita pe incompetentul si obedientul Horia Georgescu o rusine a neamului romanesc.
S-apoi nu mai cred nimic.Daca hoata PDL-ista a furat sub directa supraveghere a camerelor TV, ce credeti ca se mai poate face in Ro? Daca au reusit sa volatilizeze o flota si nu mica, ce mai puteti face? Daca fura cu securistii lui, cu frate-su, cu Boc, cu Videanu , cu cine vrea si cu cine nu vrea, ce vreti sa mai faceti? Daca ameninta cu procese, cu disparitii, cu rapiri, cu ce dreac vrea si nu vrea, voi nu vedeti ca isi bate joc de toti?
Restul sunt doar vorbe vorbite in urechile surzilor. Aceasta este batjocura la nivel national, nu mai este politica. Iar altii iti vor spune sa mai ai rabdare nu stiu cite saptamini,Pai voi glumiti.Natiunea nu mai are aer de respirat si voi cereti rabdare.Ceva nu este in regula.
este cazul ca sa se initeze si un demers
pentru inlocuirea acestuia ,ca urmare a
implicarii presedintelui ANI in justitie
si a depasirii de atributii
In institutii cred ca pana si femeia de serviciu are ceva apartenenta politica dar acum numai stim e de la PDL sau PMP ca FATA LUI TATA INCA NU SI-A SCHIMBAT CD-UL DIN CREIER CA E DE LA PDL SAU PMP si cum CREIERUL EI E ASA MIC ARE NEVOIE DE RESETARE A CD-ULUI
HEI TATA DA LA RESETAT CREIERASUL
Pasivitatea Senatului
Intrebare retorica: Cum ajung oameni de nimica in pozitii cheie !? Suprema institutie a tarii, Parlamentul, asista pasiva la excesele unora aflati sub controlul parlamentului, mai mult, numniti de parlament in asemenea functii, fara a exista cuvenitele masuri de cenzura sau indepartare din functie !? Un personaj obscur, deloc inamovibil, ameninta o instanta de judecata inamovibila fara a exista reactia Parlamentului fata de care individul este responsabil!? Intern, cine a propus un asemenea individ in functie, ce raspuuns da acestor interogatii !?
| This discussion has been closed. |