Abuzurile împotriva lui MIRCEA DIACONU trebuie pedepsite
maimute anteniste
Desteptilor care vreti sa-l demiteti pe Georgescu: fac pariu ca niciunul dintre voi nu stie DE CE ar trebui demis! Va spun eu: Pentru ca asa va zice patronul vostru spiritual Varanul! Pentru ca institutia pe care o conduce respecta legea! Pentru ca ANI incearca sa curete putin spatiul public romanesc de impostori, hoti, mafioti si profitori! Pentru ca cei pe care ii pupati in cur (fara sa aveti vreun beneficiu) sa poata fura in liniste!
Oameni buni, reveniti-va, lasati justitia sa-si faca treaba!
Re:
Derapajele sunt ale lui Diaconu si ale altor profitori, incompetenti si hoti ca el!
Re:
Numai un analfabet ca tine l-ar putea sustine pe Ponta si pe ceilalti hoti din gasca lui.
Re: Demiterea lui Horia Georgescu
Re: maimute anteniste
#1004: zavaidoc - maimute anteniste
D-le Basist, eu cred ca dumitale ar trebui sa-ti revii ptr ca, tocmai astai problema ca Georgescu s-a amestecat si se amesteca in treburile justitiei. Ori tu ai orbul gainilor
Petitie falsa!!!
Nu se verifica IP, nu se verifica nimic, poti ''semna'' si de 100 de ori. Peste 95% din ''semnaturi'' sunt pupincuristii din laboratoarele Varanului, platiti cu o ciorba de fasole pentru 200 de ''semnaturi''
Re: Re: maimute anteniste
#1017: Vasile - Re: maimute anteniste
Daca ''basist'' inseamna sa aperi democratia si justitia impotriva acestor mafioti ca Ponta, Voiculescu, Diaconu si ceilalti din gasca lor, atunci imi asum acest titlu de '''basist'' (desi nu sunt deloc fan al lui Basescu).
Iar daca tu poti sa-mi spui cum s-a amestecat acest Georgescu in treburile justitiei...esti un magician...Nu a facut decat sa respecte niste legi, chiar daca voua nu va convine!
| This discussion has been closed. |