Catre conducerea postului tv Antena 1
Oana -curva e din Bacau
TIN SA SPUN CA AM FOST SUSTINATOARE RAY-TINA FOARTE MULT TIMP DAR ACUM CUM AM VAZUT ADEVARUL LOR CARACTER SUSTIN DI TOT SUFLETUL OANA-VIO SI NU NUMAI EU CI SI PRIETENII MEI DE ORIGINE ITALIANA CARE SUNT IN NR F MARE SI VA URMARESC ODATA CU MINE EU TREBUIND SA LA TRADUC CEEA CE SE SPUNE.VA PUP VIO,OANA SI D-NA AURELIA O DOAMNA ADEVARATA ,SIMPLA SI CU UN SUFLET DE AUR!!!
Re: Oana -curva e din Bacau
#152: Brasoveni - Oana -curva e di
logic ca-i sustineti,doar si voi sunteti din satra tinei,se vede ce gramatica aveti!Si ce crezi tu ca tina e virgina???????????eu cred ca e cea mai mare curva de acolo,nu uita a fost cu un grec,ea nu vb greaca,el nu vb romana,deci se intelegeau doar prin sex.Asta e curva!!!!!!!!!!!!
pt jignirile aduse
Re: Raimond si tina( subiectul )
tina e o curva,o curva mare,o tiganca de 2 bani,vorbea cu oana cand se impacau bine si ii spunea ca nu poate face copii si in emisiune nu mai recunostea nimic,ea se masturbeaza in dus,are o crema special pentru asa,duce lipsa de p****.rusine,rusine mare,sa plece acasa,le este ciuda ca a iesit oana si vio pe primele locuri,jigodii ordinare
nu stiu sa piarda regret enorm pt ca am votat raimond si constantina
Re: oana curva din bacau pt tine e mesajul
daca tu nu o stii pe oana mai bine tine-ti gura,ca tu nu esti acolo sa vezi ce fac si cum se cearta,chiar daca vezi pe antena play,ei si doar ei stiu cum e viata acolo in casa,sustin oana si vio,sunt cei mai sinceri din casa,si cu bunica tin ca ii tin apararea la amandoi care sunt injughiati pe la spate,rusine ray si tina,o curva si o prefacuta se vede pe fata ei de mahalagioaca,rusine,rusine
Afaraaaaaa Ray,Tina
Toti care a-ti scris astazi pe internet se vede clar cu cine tineti, dar cu toate ca sunteti oameni maturi nu stiti altceva decat sa jigniti si sa dati cu pietre in niste copii care si-au pus viata pe tava in fata dumneavostra.Daca nu va convine nu va mai uitati la ei nu ne intereseaza pe cine sustineti voi sustinatorii va faceti de ras intre voi ca la usa cortului.Ce asteptari aveti de la ei...sustine-ti Oana in continuare iar pe restu nu ii mai jugniti lasa-tii in pace.
| This discussion has been closed. |