Petitie impotriva RATP Iasi

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Petitie impotriva RATP Iasi

sanatate si miscare

#26 cred ca ar trebui eliminate subventiile pentru elevi si studenti

2014-03-28 06:27

mai mergeti si pe jos, e foarte sanatos, Iasul e mic, Nu folosi mijloace de transport pentru distante ce pot fi parcurse pe jos in mai putin de 20 min
Autobuzele sunt pline de studenti si pensionari subventionati
Iulian

#27 Comportament neadecvat

2016-02-19 15:14

Astazi 19.02.2016, ora 15:30 ma aflam in Piata Unirii si asteptam tramvaiul nr. 6. Cand a sosit tramvaiul nr. 6, inmatriculat ca IS-0325 (453) am urcat si am compostat ( cu grija deoarece am avut si in trecut mai multe experiente neplacute cu astfel de compostoare ) un bilet de calatorie intr-un compostor model vechi care perforeaza biletul. In acel moment biletul s-a blocat si nu am mai putut sa il extrag din compostor. M-am deplasat la cabina vatmanului ( un domn mai in varsta ) si i-am spus ce s-a intamplat, rugandu-l sa vina dumnealui sau sa-mi dea mie o cheie sa desfac compostorul si sa imi recuperez biletul. Raspunsul vatmanului a fost ca nu are cheie si sa las biletul acolo. Vazand ca nu gasesc intelegere la vatman m-am dus inapoi la compostor si mi-am pazit biletul deoarece riscam sa fiu considerat calator fara bilet desi eu compostasem un bilet perfect valabil. Dupa trei statii vine vatmanul foarte nervos cu cheia de la compostor, desface compostorul, scoate biletul si incepe sa ma agreseze verbal ca el opreste tramvaiul pentru mine ( doar trebuia sa opreasca in statie ), ca nu stiu sa bag biletul in compostor si alte astfel de jigniri. 

iulian

#28 Comportament neadecvat

2016-02-19 15:18

Consider ca trebuie scoase din uz acele compostoare manuale care perforeaza biletul deoarece sunt depasite atat fizic cat si moral, sint defecte si se intepenesc si nu se mai folosesc nici intr-o tara europeana civilizata.