TRAIAN BĂSESCU PRIM-MINISTRUL ROMÂNIEI ?

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția TRAIAN BĂSESCU PRIM-MINISTRUL ROMÂNIEI ?

Musafir

2014-01-19 14:59

Trebuie să fii de rea credinţă ,să nu recunoşti că Preşedintele Băsescu ,omul politic Traian Băsescu ,este personalitatea proeminentă care a marcat acesti 20 de ani de la revolutie .Curaj ,clarviziune ,implicare ,putere de decizie ,sunt doar cateva din calitătile care il recomandă pentru functia de prim ministru .

Musafir

2014-01-19 15:22

As vrea sa spuneti doar trei din realizarile marelui politician Basescu dar in folosul nostru a prostimii ,nu pentru el ,ca pentru el a facut destule.
Sunteti toti doar niste profitori mizerabili sau poate chiar sunteti prosti din nastere si faceti toata gudureala asta gratis ,din prostie ,caci nu cred ca din convingere.
Basescu prim-ministru ar insemna continuarea blestemului asupra Romaniei .
Dumnezeule inchide gurile acestor latrai nerusinati si fara scrupule .

Musafir

2014-01-19 17:25

vreau o lume ca afara

Musafir

2014-01-19 17:59

Unul dintre oamenii politici cei mai responsabili si onesti pe care ii are Romania in acest moment.
Dan

#55 Semnez,

2014-01-19 18:18

Despre ce vorbim? Vedeti in acest moment o alta persoana mai apta pentru a ocupa aceasta functie?
Cred ca e cel mai bun politician din Romania zilelor noastre iar functia de prim ministru i se potriveste ca o manusa, din toate punctele de vedere.
Macacu'

#56 PIXELU ALBASTRU

2014-01-19 18:19

RUSINE DINU PATRICIU

Musafir

2014-01-19 18:33

Apreciez calitatea presedintelui nostru si el este cel vinovat" pentru faptul ca justitia functioneaza mult mai bine decat inainte,deaceea ar fi bine sa ajunga primministru ,pentru consolidarea statului de drept!.

Musafir

2014-01-19 19:36

Traian Basescu este cel mai bun conducator de tara de la A.I.Cuza incoace. Infaptuim UNIREA si Traian Basescu -Presedinte!

Anonymous

2014-01-19 22:01

BAŞESCU PRIM-MINISTRU LA JILAVA POARTA ALBA .RAHOVA!SI SA II CANTE MANELISTII 7 LANTURII SI O CATUSA,SAU SUIE MAMA SUS LA CRUCE!

Musafir

2014-01-20 09:24

...Mai oamenilor chiar sunteti masochisti. Ce sa mai caute in libertate Basescu si vreti sa fie prim ministru. Sunteti jalnici. Rusine.

Musafir

2014-01-20 16:37

pim ministru la jilava pe viata

Musafir

2014-01-21 13:19

Îmi doresc ca președintele Traian Basescu sa rămână la nivelul deciziei in Romania.

Musafir

2014-01-21 18:46

este singura personalitate politica care spune lucrurilor pe nume

Musafir

2014-01-21 21:13

cel mai bun presedinte de la Stefan cel Mare si pana azi. Ca prim ministru ar fi cel putin la fel de bun.

Musafir

2014-01-22 13:11

SA NE FEREASCA BUNUL DUMNEZEU DE ASA CATASTROFA PE CAPUL ROMANILOR
Titi

2014-01-22 16:52

Cel mai bun om si Presedinte dupa asa zisa Revolutie. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca.

Musafir

2014-01-23 14:11

Doamne-ajuta !

Musafir

2014-01-23 16:49

Ne-am saturat de voi Ponta-Antonescu

Musafir

2014-01-24 18:18

Locuiesc de aproape 7 ani in Spania,nu am venit din probleme economice din Ro...dar vazand ca omul acesta doreste sa redreseze tara ii acord increderea mea,Traiasca Romania si Romanii din toata Lumea inpreuna cu presedintele actual Traian Basescu.Stima si Respect pentru acest Presedinte.
Basescu Premier? Culmea prostiei...

#70 Basescu Premier? Mai bine zbor pan' la cer...

2014-01-24 23:35

Basescu sa se duca la puscarie dupa Nastase, Becali, etc, etc...si ar mai fi si alti politicieni (Ponta, Antonescu, Boc, Udrea si tot neamul lor)...dupa ce ne-a taiat salariile Boc, asta ar fi culmea prostiei - sa il punem pe Basescu premier. Mare ti-e gradina ta Doamne si multi prosti care semneaza petitia mai sunt in ea. Fratilor treziti-va. Nici PDL, nici PSD, nici PNL...numai corupti peste tot.La puscarie cu toti politicienii. Promovati tinerii, nu politicienii actuali cu mentalitati comuniste si dosare penale, dosare de securisti si asa mai departe.

Musafir

2014-01-30 11:43

SA SPERAM NUMAI, CA PRESEDINTELE ROMANIEI TRAIAN BASESCU NU O SA SEMNEZE NICIODATA UN "COD PENAL" IN CARE "PENALII" AU SA SCAPE BASMA CURATA DUPA CORUPTIA ACESTORA FATA DE TARA, FATA DE LEGILE ROMANE SI FATA DE POPOR !
PONTA, ANTONESCU SI PARLAMENTARII SPERA CU ACEST NOUL "COD AL PENALILOR" SA NU NUMAI SA INGREUNEZE INVESTIGATIILE ACTUALE SI VIITOARE CI SI PENALII DIN PUSCARIE SA REVINA INAPOI IN POLITICA TARII, CU TOATE CA ,... e s t e D O V E D I T , CA AU FOST CORUPTI IN FUNCTIA CARE AU AVUT-O INAINTE !
ACUM NU O SA MAI EXISTE DOVEZI, BA MAI MULT ACESTE DOVEZI DE CORUPTIE NU AU SA FIE ACCEPTATE IN FATA INSTANTEI DE JUDECATA .
ASA AJUNGE IN MOD LEGAL, CA HOTIA SA OCUPE LOCUL CINSTEI SI ONOAREI IN CONSTIINTA POPORULUI NOSTRU , IN LEGILE POPORULUI NOSTRU SI IN FIINTA NOASTRA CA ROMANI IN ROMANIA SI IN LUME !
DACA CINEVA IN STRAINATATE VA SPUNE CA ROMANII SINT HOTI, SA NU VA SIMTITI JIGNITI, CA PONTA SI ANTONESCU SINT ACEIA CARE AU INLESNIT CA ROMANUL IN LUME SA FIE ASOCIAT CU UN HOT SI MINCINOS PRIN INSASI LEGILE SALE DE ACASA !
NU FITI JIGNITI, CA ASTA ESTE PURUL ADEVAR !
DOAMNE DUMNEZEULE, DA PUTERE PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU, SA NU SEMNEZE PENTRU NOUL COD PENAL !
IARTA-I DOAMNE PE ROMANI, CA NU STIU CE FAC !
M

#72 Re:

2014-02-05 15:41

#3: -

Sa iti aduci aminte de ceea ce ai gandit cand o sa te intrebe nepotii tai de ce traiesc intr-o tara ca asta! Sa-ti dea Bunul Dumnezeu zile sa citesti in cartile de istorie despre aceasta perioada si atunci ma rog sa-ti dea putere sa te ierti.Voi chiar nu va intrebati DE CE SUNT ATAT DE PUTINE SEMNATURI????

Musafir

2014-02-10 14:12

Traian Basescu,are multa experienta,si in el am cea mai mare incredere,nici un om politic nu-mi inspira incredere ca dansul. In cei de la guvernare nu am absolut deloc incredere,sunt cei mai mincinosi si nu le pasa absolut deloc de tara si romani.

Musafir

2014-02-16 17:50

Basescu vres sa fie premier?

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-02-17 23:55