Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Haha! Mai incearca tati, hai ca poti! Mai lipseste INCA O CRATIMA si treci la nivelul urmator
This comment has been removed by the author of the petition.
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Fara subiect, doar predicat
Eu as vrea sa il vad ca pe o lustra, pe un soclu de marmura verde, cu un lantic de aur la glezne. Stiu ca nu se poarta simplu asa ca pentru cadru poate fi legat de o maaaaare ghiulea, dar tot din aur.Nevrednicul meu actual sot zice ca e bine sa fie ghiuleaua mare, asa si bubuiala ar putea fi mare. Nevrednic. Un mare om nu poate intra in eternitate doar cu un part ( asa cum traditional se zice basss ), trebuie o bubuiala mare.
comentariu
PS Iertati-mi gramatica, nu am mai pasit pe plaiuri de ceva vreme, si totusi, nu am uitat romana pe aeroport.
Campion al justitiei, respecta legea. Nu uita ca institutia presidentiala pe care o personifici temporar, represinta prin lege, unanim, toti romanii, chiar si pe cei pe care nu ii placi, cuvantul 'toti' ar trebui sa fie destul de explicativ indiferent de cum doriti sa il interpretati.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#8074: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Mai ai o incercare, tarane! Ai uitat o cratima.. dar probabil asa te.a invatat biata ma.ta :)))
This comment has been removed by the author of the petition.
MOARTE LUI BASESCU SI LA TOATA CLASA POLITICA DIN ROMNIA
Re: Re: Re: Re:
#8056: NE CACAM RESPECTUOS PE TELEVIZIUNEA VOASTRA HAZNAUA END - Re: Re: Re:
Incerci sa.ti exprimi opinia si ce răspuns primesti de la taranii astia retardati? Doar injuraturi..Pentru ca mai mult nu ii duce minte.. pacat..
Eu zic sa facem o petitie si sa cerem eutanasierea telespectatorilor fideli si retardati ai antenelor.. :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#8088: nouser - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Fuga, fuguta la Eba botoxata, poate o poti invata tu un pic de gramatica. I-ar prinde bine. Asa poate ajungi si sa dai o limba presedintelui tau.
| This discussion has been closed. |
DEMISIE