Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#33826

2014-01-20 13:40

Este greu sa accept ca la atitia ani de la revolutie!!? intelectualii sunt dispretuiti si discriminati mai rau decit pe vremea tovarasului.
Non valorile sunt apreciate, escrocii sunt etalon pentru societatea basesciana, ceilalti cetateni sunt informatori, securisti....Cine pune eticheta?... Un redutabil si de neconteastat ,,informator''....altfel nu ar fi iesit din tara in acele timpuri... O mediocra absolventa de ,,Drept'' dupa citiva ani de la absolvire este cotata ca mare notara ???..Fara comentarii...

Musafir

#33827

2014-01-20 13:40

Ce bogat asi fi daca eram fiul lui Basescu. dar multumesc lui DUMNEZEU ca nu am asa tata .
Asa presedinte nu mai doresc sa aiba ROMANIA,
o tara cu oameni minunati, o ELVETIE reala unde poporul este intrebat de absolut tot ( legi,decizi ,cum doresc sa traiasca in tara lor etc.)

Musafir

#33828

2014-01-20 13:40

jos tiranu
Heil Hitler

#33829 "Treziti-va"

2014-01-20 13:41

"TREZITI-VA" oameni buni. Nu vedeti ca toti politicienii nostri de dupa 89, hoti de tara, ne-au furat toata tara, au vandut tot, au inchis toate fabricile. Voi stiti ca si acum, cand noi vb aici, astia vand o parte din Transgaz, o parte din Transelectrica, vor sa vanda Oltchimu, vor sa vanda CFR. etc...Voi stiti ca pe noi si anul acesta, cu toate ca nu e zapada, ne costa 4000euro/km dezapezirea, cand in Finlanda e 1000euro.

Jumatate din forta de munca a plecat in strainatate sa spele la cur babele, sa le culeaga capsunile si portocalele. Am ajuns sclavii lumii. In loc sa stam in tara sa ne educam copiii, mergem afara si nu ii mai vedem cu anii...Ce tragedie....Fiindca aici totul a fost pus pe butuci.

Treziti-va. Nu intelegeti ca toti politicienii nostri, doar se rotesc la furat tara.

Degeaba doar dam jos pe unii, degeaba daca doar punem pe altii in loc.

Si de ce ei ne fura tara? Pentru ca nimeni nu ii deranjeaza. Ne-au dezbinat, impartindu- ne in iliescieni si anti-iliescieni, in basisti si anti-basisti. Si-au aservit Justitia. Ne-au redus la tacere, fiindu-ne frica sa vb si in familie. Ne injuram ca chiorii intre noi, in timp ce ei chefuiesc impreuna.

Oameni buni, hai sa ne unim, sa iesim in strada cu sutele de mii si sa le spunem politicienilor ce vrem noi si ce trebuie sa faca ei pentru tara, si sa nu ii lasam sa faca doar pentru ei. Ia sa vedeti ca nu or sa isi mai faca ei de cap, sa vanda tot, sa fure tot, daca o sa ne vada pe toti in strada.

"Treziti-va" o data. Nu intelegeti ca ei "chipurile" se cearta intre ei. De fapt ei astfel ne manipuleaza si ne tin dezbinati, impartiti. Nu intelegeti ca ei vor sa ne tina needucati, saraci si prosti, pentru a ne putea manipula (a ne prosti cu o galeata sa ii votam). Vor sa prosteasca si sa pacalasca lumea, spundu-le ca ei "dau" nu "iau" ca altii, si vezi Doamne ce buni sunt ei; ca ei dau nu stiu ce ajutoare sociale, ca va pacalesc dandu-va nu stiu ce sarmale si fasole. Nu domnilor, nu sunt deloc buni prin asta, ca nu dau nimic din banii lor, tot din banii vostri dau. Ei doar vor sa va pacaleasca si sa va castige simpatia si votul pe banii vostri. Ca sa va dau un exemplu: e ca si cand eu fortez pe unu sa imi dea 1000Ron ca altfel il bag la inchisoare ca nu se supune, dar vezi Doamne ce baiat bun sunt ca in buzunar bag decat 500Ron, de restul 500Ron il cinstesc cu o tuica si o sarma.

Politicienii vor fi buni, cand o sa vedem ca vor fi din ce in ce mai putini saraci, care nu se vor mai imbulzi pentru nu stiu ce pomana.

Nu intelegeti ca ne mint ca noi nu suntem in stare sa muncim ca italianu, ca spaniolu, si de aceea noi trebuie sa avem salarii mici. Alta minciuna de a lor e ca altii de afara ne conduc, astfel scuzandu-si ei furaciunile. Cei de afara nu ne pot fura fara complicitatea lor .I-ati vazut pe vreunul din ei protestand la portile fabricilor pentru a nu fi vandute sau taiate ca fier vechi. Din contra ei sunt disperati. Nu stiu ce sa mai gaseasca de vandut in tara asta, sa isi ea si ei un comision. Ar vinde-o si pe masa, daca ei ar castiga ceva din asta.

Politicienii si televiziunile aservite vor sa prosteasca populatia, cum ca vezi Doamne, doar Roibu ala de la Oltchim, sau Nicolaiciuc ala de la CFR, se fac vinovati pentru furaciunile din respectivele companii. Nu domnilor. Astia sunt doar niste maniorete lacome sa roada si ei un os. Ei de fapt sunt pusi acolo de o AGA (Consiliu director administrativ format din politruci si politicieni). De alde Nicolaiciuci sunt doar executanti ai hotiilor dispuse de aceasta AGA. Fara voia lor nici un ban nu intra sau nu iese din Companie. De accea nu va mirati ca Nicolaiciuc ala nu e gasit vinovat. Astfel de dosare sunt complicate rau. Daca s-ar dori sa se gaseasca vinovatii de hotii, nici nu puteti sa va imaginati cati politicieni ar trebui sa infunde puscariile. Nici nu va dati seama cate puscarii ar trebui sa construim pentru ei.

Trebuie sa ne unim si sa le explicam copiilor si oamenilor ca nu e bine ce fac politicienii nostri actuali.

Hai sa ne unim si sa iesim in strada sa le spunem noi politicienilor ce trebuie sa faca, nu sa isi faca ei smenurile. Ce o sa ne faca? Doar nu o sa ne omoare pe toti..

Postati si distribuiti acest text si voi. Va multumesc

E singura noastra sansa.

Sper ca sistemul (politicieni+servicii+aparate represive+media/tv propagandistice) sa fie mai "ingenios", si sa nu mai riposteze ca in cazul "Eminescu", "Tutea", sau a mineriadelor....,/

Musafir

#33830

2014-01-20 13:41

Cred ca " domnul " Basescu isi doreste sa i se intample ceea ce i sa intamplat lui Ceausescu, si aici nu ma refer la faptul de a fi executat ci la faptul ca el nu isi va da demisia pana nu va fi dat joc cu o noua revolutie dupa cea din 89
Un om normal la cap n-ar accepta sa fie condus de un escroc scarbos si mincinos ca Bashinescu

#33831

2014-01-20 13:41

Bashinescu este un impostor pe care natiunea il scuipa ca pe un gunoi.
Acest individ este de o nesintire inimaginabila si ranjeste ca o gorila facand eforturi sa para "cunoscator" in toate si "sa dea lectii' tuturor romanilor.
Escrocul Bashinescu este si un paranoic care vrea sa domine toate clasele politice, desi pregatirea lui este nula pentru asa ceva.
un musafir

#33832 Re: Re: Re: Re: Re: "Treziti-va"

2014-01-20 13:41

#33820: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: "Treziti-va"

Sant romanii impartiti in jdemii de grupulete Divide et impera functioneaza perfect Si sincer nu am vazut multi sa ne impartaseasca ideile


Musafir

#33833

2014-01-20 13:41

datil jos cat mai repede

Musafir

#33834

2014-01-20 13:42

Cred ca anul acesta va fi unul din cei mai grei ani de "basism". Abia astept urmatorul revelion. Sigur ma voi simti mai usurat si sper ca inteligenta sa nu-mi mai fie jignita in halul in care a fost timp de 10 ani.

Musafir

#33835 Re:

2014-01-20 13:42


Musafir

#33836 ....PAMFLETUL MITOCANILOR: VIDEANU, UDREA,BERCEANU,BLEJNAR, COCOS....ETC

2014-01-20 13:42

PAMFLETUL MITOCANILOR
Mă piş pe banii voştri, mitocani
De unde aveţi, mă, atîţia bani?
Ce aţi muncit? Ce dracu-aţi inventat?
Şi cîte Premii Nobel aţi luat?
Din muncă şi din cinste nu se poate
Să strîngi aşa averi nemăsurate.
Un om normal nu face în trei vieţi
Comorile pe care voi le-aveţi.
Şi-atunci, cum încropiţi grămezi de bani
În ţara tot mai plină de sărmani?
E clar că din afaceri necurate
Pentru că voi furaţi pe deşelate.
Furaţi la şase mîini, cum are Budha
Nu ştie nici vecinul, şi nici ruda.
Ce minte rea aveţi, şi inventivă!
Furaţi orice, şi grîul din colivă.
Şi zahărul din ceai, chiar şi acidul
Din borviz, dacă asta vrea partidul.
Partidul... Paravan pentru Mafie...
Ce dreaptă? Care stîngă? Bani să fie!
Partidele-s o gaşcă interlopă
Care-a speriat întreaga Europă.
E plină fiecare puşcărie
De hoţi ce-au şterpelit o butelie
Ori două pîini, un cablu, o carcasă
N-aveau ce da copiilor la masă.
Iar voi? Întreaga ţară aţi furat-o
Pe buze tot cu UE şi cu NATO.
Aţi dat „tainul" la toţi veneticii
Prostindu-ne cu foc de artificii.
Paragina-i regină. Jaf total.
Parc-a trecut războiul mondial.
Şi ca un animal înfometat
Aţi stat la pîndă, aţi adulmecat
Şi colţii i-aţi înfipt în beregată
Nu aţi avut nici mamă, şi nici tată.
Iar prada aţi tîrît-o în bîrlog
Făcînd mişcări de şarpe, sau hîrciog.
Pămînturi, codrii, şcoli, chiar şi spitale
Retrocedări vizibil ilegale
Neruşinaţi şi lacomi aţi furat
Cu acte false si complici la stat.
Invazia lăcustelor e-o glumă
Faţă de blestemata voastră ciumă.
Voi n-aveţi idealuri, nici nobleţe
Doar portofel şi maţe hrăpăreţe.
Mă uit la voi cu scîrbă şi sictir
Ce tare mirosiţi a cimitir!
La cea dintîi revoltă mai nasoală
Voi veţi fi primii tăvăliţi prin smoală
Scuipaţi în ochi, la stîlpul infamiei
Şi azvîrliţi în fundul puşcăriei.
Aşa că fie-mi, dar, îngăduit
Să vă dispreţuiesc la infinit.
Nu sînteţi oameni - sînteţi mărunţiş
Pe banii voştri şi pe voi: mă piş!

CORNELIU VADIM TUDOR 31 decembrie 2013, Bran
pamflet

Musafir

#33837

2014-01-20 13:42

Turbez din cauza lui. NU-L MAI SUPORT! Blestemati am fost, noi romanii, sa ne capatuim cu un ticalos ca acest individ. Ceausescu era mic copil pe langa asta. JOS BASESCU!

Musafir

#33838

2014-01-20 13:43

Subscriu si sunt de acord cu cele scrise de sotia mea Sofronica

Musafir

#33839

2014-01-20 13:43

La puscarie cu el si acolitii lui...

Musafir

#33840

2014-01-20 13:43

Felicitari si mii de multumiri pentru toate initiativele postului dvs.de a arata adevarata fata a lui Basescu.
Acest mizerabil care ingenuncheaza poporul roman.

Musafir

#33841

2014-01-20 13:44

M-am saturat sa vad cum USL nu este in stare sa foloseasca ajutorul si priceperea unor specialisti in Drept Constitutional pentru a ne da dreptate celor 7.400.000 de persoane care am cerut demisia acestui "presedinte", care ne face de rasul lumii si face ce vrea el cu toate institutiile statului.

Musafir

#33842

2014-01-20 13:44

jos cu acest dictator sunt surprinsa totusi ca la marimea si puterea usl nu se organizeaza macar un miting de protest cu sustinatorii usdl pacat asi fi prezenta

Musafir

#33843

2014-01-20 13:44

Nu-l mai supor de loc pe chiorul de Basescu ! Dar tin sa precizez ca ma simt pacalita si de USL ! Au pornit totul cu sloganul JOS BASESCU ! Dar cum au venit au renuntat,de ce ? Pact de coabitare ? Ce inseamna asta ? Eu cred sincera ca si astia ne pacalesc numai pentru ei... Poporul --las-oo ba ca merge asa !

Musafir

#33844

2014-01-20 13:44

Suntem satui de acest presedinte care isi bate joc de totii cetatenii, o sa ajunga la puscarie ca adrian nastase dupa cum a dus tara la girla

Musafir

#33845

2014-01-20 13:45

Domnilor,fiind un amarat de pensionar,tot stau si m-a intreb,voi cei ce aveti posibilitatea de a ne aduna impotriva acestui tradator de tara,de ce nu incercati sa o faceti?oricum a-ti facut primul pas. Felicitari!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-20 13:45


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-20 13:45Musafir

#33848

2014-01-20 13:45

va rog sa veniti la fabrica egger -radauti sa investigati cine este actionar si ce grad de poluare este ca toata lumea are probleme respiratorii si cu glanda tiroida ,mai mult de atat ca si actionar cu 50 la suta este sotia distinsului domn PONTA era vorba ca se va deschide o fabrica de ciocolata bravo sta roman ai nimicit poporul mai rau ca HITLER ! cat de curand le vine randul si lor!......

Musafir

#33849

2014-01-20 13:45

No comment!

Musafir

#33850

2014-01-20 13:45

Nu-l mai suportam.Este o rusine nationala,protejat de un aparat represiv ilogic.