Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re:
HM...VOCEA POPORULUI...SUNTEM NOI CEI CE NU AM PARTICIPAT LA LOVITURA DE STAT...NOI CE IL SUSTINEM PE DOMNUL TRAIAN BASESCU...ASA CAAA...nu te mai imbata cu apa rece...
Re:
BN AU TRAIT COPIII TAI CIND ERA ILIESCU PRESEDINTE. HA-HA-HA! NOI SUNTEM UNELTELA TUTUROR POLITICIENILOR,NU VEZI ASTA. EI SE ROTESC INTRE EI , FAC SCANDAL PT A NE PROSTI, IAR EI TOTI TRAIESC BN. DAR TU? DAR EU? DAR NOI? MAI GINDESTE-TE...
Re: MULTI SI PROSTI !
#29838: lola - MULTI SI PROSTI !
Ai simtul realitatii ?
Poti vizualiza 100 000 de oameni ?
Ei bine daca jignesti 100 000 de oameni cum te numesti ?
Incredibil.
Chiar voi basistii demonstrati in fiecare secunda ca aveti mari probleme, ca realitatea vostra se desparte de realitatea Romaniei.
de atatia ani ne fura, ne-am saturat, speram ca de aceasta data sa-l putem da jos de la putere,ne-a oferit atatia ani la rand doar saracie si salarii de mizerie.vrem demisia lui nimic mai mult
pentru toti securistii si mercenarii lui base
Re: Re:
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!...ACELASI CARACTER si la votanti si la tradatorii de tara...respectiv..antonescu ...ponta...si acolitii lor...INFECT...
Re: Re:
#29852: - Re: NOI CE IL SUSTINEM PE DOMNUL TRAIAN BASESCU
zise cu gura manjita de fecale inteleptul basist ,grabindu-se apoi samai dea o limba catifelata in colonul sefului....
Re:
in sfarsit tot ma chinui sa scot asta ion evidenta .prin aceasta petitie se poate declansa un referendum conf. art 74 din constitutie... iarde data asta nu ar mai putea scapa...
| This discussion has been closed. |