Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

De ce sa aiba infractorul Basescu super-imunitate??

#29226

2014-01-19 11:22


Infractorul Basescu are, deocamdata, 24 dosare penale cu 24 capete de acuzare... Mai urmeaza alte dosare...
Dragi romani, dupa Constitutie, legea nu e aceeasi pentru toti???? Ce-i cu gogomanie asta inventata de Daniel Morar si Kovesi ??!!!

Numai o javra ca Basescu isi spune "presedinte" !!!

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-19 11:23



Musafir

#29228 Re: Bloggerii i-o promit lui Mircea Badea!

2014-01-19 11:23

Eu am mai zis-o si o mai zic: Mircea Badea e un cacanar penibil, o maimutica in slujba Varanului Turnator, un labagiu inconjurat de niste baieti veseli…WUTEVAH!

Mircea Badea e un CACAT pansat, un baietas care a intrat pe pile (a dat spaga la Homorodeanu la Liceul de Informatica!) la un liceu care il depasea dar pentru ca maica-sa e o curva notorie, baiatul a propasit.

La fel, tot ma-sa l-a bagat si la radio si la TV. Evident, dupa ce s-a futut cu cine a trebuit.

Eu atata am de zis: MA PISH PE MIRCEA BADEA!

Din pacate pentru el, il fac pe fraier la lupta simpla, parte-in-parte, pumnok-contra-pumnok, la orice ora si oriunde vrea el. (Poate din cauza asta nu am reusit sa ne intalnim pana acum, din cauza ca evita o asemenea intalnire!)

Mircea Badea NU a fost implicat IN INTREAGA LUI VIATA intr-o lupta adevarata!

MIRCEA BADEA e un LABAGIU fricos! Habar nu are sa se bata si oricate “meditatii” ar lua de la luptatorii K1 platiti de Varan, tot nu va putea sa-si salveze mandibula de pumnul devastator al lui Urmuz Asachi!

Te astept cand crezi TU ca esti gata, laba-trista!

Vin sa te FAC!

#29201: Hahahahhahahahah! - Bloggerii i-o promit lui Mircea Badea!

 

De ce sa aiba infractorul Basescu super-imunitate??

#29229

2014-01-19 11:23


Infractorul Basescu are, deocamdata, 24 dosare penale cu 24 capete de acuzare... Mai urmeaza alte dosare...
Dragi romani, dupa Constitutie, legea nu e aceeasi pentru toti???? Ce-i cu gogomania asta inventata de Daniel Morar si Kovesi ??!!!

Numai o javra ca Basescu isi spune "presedinte" !!!

Musafir

#29230

2014-01-19 11:23

Speram sa fiti dumneavoastra initiatorii petitiei impotriva exploatarii hidraulice a gazelor de sist si sa o faceti puplica, deoarece este o problema de interes national. Nu stiu de ce nu ati facut-o.Sunt sigura ca ar fi existat mult mai multe semnaturi.

Musafir

#29231

2014-01-19 11:24

Du-te invartindu-te !!!

Musafir

#29232

2014-01-19 11:24

Jos Basescu!
ionel

#29233 demis

2014-01-19 11:24

jos cu iel a inselat o tara intreaga.

Musafir

#29234 Jos Basescu!

2014-01-19 11:24

Jos Basescu!
Apocalipsa Securistilor Ceausisti

#29235 Re: Re: Bloggerii i-o promit lui Mircea Badea!

2014-01-19 11:25

#29228: - Re: Bloggerii i-o promit lui Mircea Badea! Bloggerii il ameninta pe Badea cu laba!!! Vor face laba si mai des!!!

ARTICOLUL 74
(1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

100 000 de semnaturi sunt bifate. Mai trebuie 10 judete cu peste 5000 de semnaturi. Si asta e bifat. Basescu, o belesti, vine Februarie ROSU!!!

375 persoane au semnat petitia pentru demiterea lui Ponta. Semnăturile provin de la 315 adrese IP diferite.

Loazele basiste proaste, Halpert, Lovin si Ciocalzan, au confirmarea ca familiile voteaza de pe acelasi IP, in timp ce lăbarii au fiecare câte un IP diferit.

ReporterVirtual citat de Hotnews a prostit băsiștii care au făcut aceeași demonstrație, familiile de băsiști au IP comun, iar băsiști lăbari semnează de pe IP unic.

Reporter Virtual, Hotnews, Halpert, Lovin si Ciocalzan au manipulat.

Acum comparați 315 cu 72000 adrese de IP, băsiști cretinopați.

Sau 375 cu 124600 de semnături.

România tăcută se pișă pe Băsescu în tihnă.

http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0512/338/1338005754a1.jpg...

Petitia care facea apel la Romania tacuta a strans 9989 de semnaturi (de pe 8386 IP-uri) timp de 1 an si 6 luni. Romania tacuta nu exista. Romanii se pisa pe basescu.

Cea mai semnată petitie din Romania ii cere macacului CĂCĂRĂU Băsescu demisia.

Doar retardatii mușcă din manipularile lui Lovin, Halpert si Ciocalzan, 3 cocalari prosti.

50000 de semnaturi duble inseamna 50000 de familii care au semnat de pe un IP comun. Familiile din Romania nu au abonament la internet per membru de familie, basisti puturos de prosti.

Poti mediatiza doar daca ai cui. LaB1 nu exista, iar propaganda basista se adreseaza catorva zeci de trepanati prosti.

Halpert e labarul basist care a crezut ca a descoperit america, de fapt, era doar foarte prost si a ramas asa.

Jegurile lui Băsescu, Halpert, Lovin si Ciocalzan au incercat sa compromita aceasta petitie. N-au reusit decat sa demonstreze tuturor ca sunt niste pupinbasisti retardati.

B1 e fabrică de retardați în serie. Oamenii sunt informați și nu acceptă minciuna.

Pupinbăsismul moare.

Cât de prost să fii să te prostească față de cur? Numai uitați-vă la el cum arată 100% natural!

Se fac 73 000 de IP-uri si 125 000 de semnatari. Pupinbasistii sufera de prostie cronica. Halpert se zvarcoleste de prost.

Democratia e pe voturi, nu pe smenuri basiste.

Se pare ca voi n-ati auzit de IP dinamic. Petitiile basiste inregistreaza cateva sute de semnaturi.

De fapt, ati auzit de IP dinamic doar ca nu foloseste la nimic. Basescu din Basesti a fost ras cu tot cu cele 1000 de semnaturi.

Băsiștii pot propune petiții false pe care să le umple demonstrativ de semnături folosind metoda IP-ului dinamic, cu distribuție internațională și nume de români, plauzibile.

N-o fac pentru că nu se poate. Labele proaste mint non-stop.

Ciocalzan a servit la mese in Spania si se crede stapanul limbilor straine. De fapt singura limba pe care o stapaneste e limba lui din curul lui Basescu.

Pupinbăsiștii văd negru în fața ochilor, Apocalipsa Securiștilor Ceaușiști le dă frisoane. Marii luptători anticomuniști erau de fapt niște securiști proști de la coada vacii.

Maxim 10 prostovani se uită în gurile lui Halpert, Lovin și Ciocălzan, unelte ale securiștilor activi.

Adrian Halpert este unul dintre cei mai ordinari profitori din presa română. Conform unor informaţii provenite din rîndurile Serviciilor Secrete, Halpert a intrat în presă prin 1992, la TVR 2, ca producător al unei emisiuni obscure. Ulterior, în mai puţin de 5 luni de zile, el s-a strecurat în echipa lui Ion Cristoiu, care la acea vreme pregătea lansarea „Evenimentului Zilei“. În fapt, acest Halpert a fost împins de un personaj necunoscut publicului larg, fost colonel de Securitate, Mihai Cosma, unul dintre cei care îl alimentau cu informaţii pe Ardei Umplut.

Adrian Halpert este, încă de la începutul anului 1993, unul dintre primii „acoperiţi“ ai SRI din presa noastră, cu statut de „colaborator“ al Serviciului Secret, rol pe care şi l-a consolidat de-a lungul timpului. O dată cu apariţia, în 1997, a banilor familiei Ringier şi a noii formule a ziarului „Libertatea“, Halpert a fost infiltrat, devenind Nr. 1, cureaua de transmisie între patronul helvet şi pălmaşii de la „Libertatea“ şi „Evenimentul Zilei“. După ce, timp de aproximativ 10 ani, Halpert l-a mîncat de circa 2.000 de dolari lunar pe Ringier, în 2007, momentul căderii şi vinderii activelor Ringier din România – fripturistul, împreună cu alţi colaboratori obscuri din redacţie, şi-a dat demisia de la tabloid, migrînd mai întîi la „Click“-ul lui Dinu Patriciu, apoi la „Adevărul“, deţinut de acelaşi mafiot. Evadarea nu a fost una fără scandal, gaşca lui Halpert plecînd din redacţia foii „Libertatea“ cu vreo 5 laptop-uri proprietatea ziarului, ca şi cu alte obiecte de inventar, precum un server al ziarului, mai multe hard-diskuri etc. Intrat în slujba noului stăpîn, Halpert l-a jumulit pe Patriciu de circa 2.000 de euro pe lună şi, deşi treaba mergea ca unsă, în 2010, cel mai probabil în urma unui ordin venit de la stăpînii din SRI, derbedeul îşi ia catrafusele şi se întoarce la prima sa „dragoste“, „Evenimentul Zilei“. Aici, pentru o spîrcăială săptămînală, îl tapează pe finanţatorul fiţuicii, Nicolae Dumitru, patronul complexului Niro (fost amant al Elenei Udrea) de 3.000 de euro lunar (?!). Sursele noastre spun că în redacţia „Evenimentului Zilei“, deşi nu are nici o funcţie de conducere, sau atribuţii concrete, Adrian Halpert este individul prin care vin ordinele de la Elena Udrea, cu privire la ceea ce trebuie scris în ziar şi cine trebuie atacat. Aşa se explică şi lăudarea şantajistului Dan Diaconescu, pe care A.H. a primit ordin să îl „vadă“ în Turul II (?!)

 

 


Musafir

#29236

2014-01-19 11:25

Acest individ nu ma reprezinta!!!
un ardelean care a fost umilit de boc

#29237

2014-01-19 11:26

doanme pina unde merge nesimtirea sa vedem doar rau in fata ochilor cind e vorba de fapt de altceva era tot basescu atunci cind a fost referendumul cu o camera .... de ce nu a luat masuri de indeplinire ca doar el era si prim ministru( nu putem spune ca boc a fost prim ministru ci doar executoru lui basescu)
Adrian din Timisoara

#29238 TRAFIC DE INFLUENTA LA CEL MAI INALT NIVEL

2014-01-19 11:26

TRAFIC DE INFLUENTA LA CEL MAI INALT NIVEL....Contracte de milioane de Euro sind date la biroul notarial al beizadei prezidentiale iar parte din banii proveniti din aceste taxe notariale sint mai apoi folositi ca avans la un credit UNIC dat de o banca romaneasca in 2012 pentru dobindirea a 29 ha comasate, DEDICATIE mai mult decit transparenta in timp ce alti cetateni din NANA stau de ani de zile pe liste de asteptare la primarie sa poata cumpara si pamint in parcele comasate in mod avantajos. Sa nu uitam ca sint sute de exemple date chiar de mass media cind anumite banci incheiau contracte ipotecare pentru cumparari de locuinta ele oferind imprumuturi prin contracte notariale din nou cu DEDICATIE BIROULUI NOTARIAL IOANA BASESCU...Acesti cetateni pot depune oricind marturie.... Este mai mult decit scandalos si este doar inceputul... IN 2012 fostul presdinte al GERMANIEI WULFF a fost constrins sa-si dea demisia de onoare dupa fapte mult mai putin grave decit acestea !!! DAR basescu a creat in Romania un sistem tribal antidemocratic cu institutii aservite politic lui care se fac ca nu vad abuzurile comise de acest derbedeu.Dar ora scadentei va veni si pentru tovarasi care acum il mai apara, eadevarat ei sint tot mai putini

Musafir

#29239 R

2014-01-19 11:26

 

 


Musafir

#29240

2014-01-19 11:26

repetati in fiecare zi basescu este cancerul politicii romanesti.

Musafir

#29241

2014-01-19 11:26

chiar nu am mai vazut un presedinte sa faca asta.trebuie lamurite lucrurile odata !!!!

Musafir

#29242

2014-01-19 11:27

Inchideti ferestrele, ferecati usile, faceti-va rezerve de apa si hrana, opriti gazele si lumina, trageti perdelele la termopane pentru ca vin... bloggerii.
musafir

#29243

2014-01-19 11:27

...24 capete de acuzare sunt pe capul lui...nu vrea sa demisioneze....dar ce mai pana in decembrie, a trecut 9 ani vor trece si cateva lui sau poate se organizeaza un REFERENDUM de demitere....de asta il apuca istericalele cand primeste intrebari de la ziaristi care sunt printre ei si destepti....sa traiasca doamna PORA SI TURCELU care il slaveste.....parca e doamna aia care era sa se incece cu sarmaua ...era prea mare si a incercat sa o bage toata...a vrut sa prinda ciolanul .........mai aveti si voi putin si sunt curioasa pe cine ma slaviti?......dar cum sunt lingai cred ca se muta la astia care conduc cum a facut si alti care sau mutat la B1 TV si acum a dat de dracu...a pardon ca am uitat CRISTOIU

Musafir

#29244

2014-01-19 11:27

uraaaaa.
iar va dati la turloaie?

dati cu jigniri, dati cu amenintari .
ce aveti de castigat ?
ciuciu... doar resturi.
nu cred ca se merita.
Nu conteaza orgoliile, nu conteaza ce faceti nici cat negrul sub unghie.
Conteaza sa fie bine sa ducem un trai mai decent.
Pana si scandalul asta e anormal.
Toti suntem Romani si ce facem noi include si binele vostru.

Musafir

#29245

2014-01-19 11:27

Ne-am saturat de nedreptati! Jos Basescu !
Apocalipsa Securistilor Ceausisti

#29246 Re:

2014-01-19 11:27

#29242: - Vin bloggerii sa faca laba de dreapta!!! Arhi e cel mai mare labagiu!!! (E gras ca un porc!!!)

ARTICOLUL 74
(1) Iniţiativa legislativă aparţine, după caz, Guvernului, deputaţilor, senatorilor sau unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

100 000 de semnaturi sunt bifate. Mai trebuie 10 judete cu peste 5000 de semnaturi. Si asta e bifat. Basescu, o belesti, vine Februarie ROSU!!!

375 persoane au semnat petitia pentru demiterea lui Ponta. Semnăturile provin de la 315 adrese IP diferite.

Loazele basiste proaste, Halpert, Lovin si Ciocalzan, au confirmarea ca familiile voteaza de pe acelasi IP, in timp ce lăbarii au fiecare câte un IP diferit.

ReporterVirtual citat de Hotnews a prostit băsiștii care au făcut aceeași demonstrație, familiile de băsiști au IP comun, iar băsiști lăbari semnează de pe IP unic.

Reporter Virtual, Hotnews, Halpert, Lovin si Ciocalzan au manipulat.

Acum comparați 315 cu 72000 adrese de IP, băsiști cretinopați.

Sau 375 cu 124600 de semnături.

România tăcută se pișă pe Băsescu în tihnă.

http://www.cotidianul.ro/images/stiri/0512/338/1338005754a1.jpg...

Petitia care facea apel la Romania tacuta a strans 9989 de semnaturi (de pe 8386 IP-uri) timp de 1 an si 6 luni. Romania tacuta nu exista. Romanii se pisa pe basescu.

Cea mai semnată petitie din Romania ii cere macacului CĂCĂRĂU Băsescu demisia.

Doar retardatii mușcă din manipularile lui Lovin, Halpert si Ciocalzan, 3 cocalari prosti.

50000 de semnaturi duble inseamna 50000 de familii care au semnat de pe un IP comun. Familiile din Romania nu au abonament la internet per membru de familie, basisti puturos de prosti.

Poti mediatiza doar daca ai cui. LaB1 nu exista, iar propaganda basista se adreseaza catorva zeci de trepanati prosti.

Halpert e labarul basist care a crezut ca a descoperit america, de fapt, era doar foarte prost si a ramas asa.

Jegurile lui Băsescu, Halpert, Lovin si Ciocalzan au incercat sa compromita aceasta petitie. N-au reusit decat sa demonstreze tuturor ca sunt niste pupinbasisti retardati.

B1 e fabrică de retardați în serie. Oamenii sunt informați și nu acceptă minciuna.

Pupinbăsismul moare.

Cât de prost să fii să te prostească față de cur? Numai uitați-vă la el cum arată 100% natural!

Se fac 73 000 de IP-uri si 125 000 de semnatari. Pupinbasistii sufera de prostie cronica. Halpert se zvarcoleste de prost.

Democratia e pe voturi, nu pe smenuri basiste.

Se pare ca voi n-ati auzit de IP dinamic. Petitiile basiste inregistreaza cateva sute de semnaturi.

De fapt, ati auzit de IP dinamic doar ca nu foloseste la nimic. Basescu din Basesti a fost ras cu tot cu cele 1000 de semnaturi.

Băsiștii pot propune petiții false pe care să le umple demonstrativ de semnături folosind metoda IP-ului dinamic, cu distribuție internațională și nume de români, plauzibile.

N-o fac pentru că nu se poate. Labele proaste mint non-stop.

Ciocalzan a servit la mese in Spania si se crede stapanul limbilor straine. De fapt singura limba pe care o stapaneste e limba lui din curul lui Basescu.

Pupinbăsiștii văd negru în fața ochilor, Apocalipsa Securiștilor Ceaușiști le dă frisoane. Marii luptători anticomuniști erau de fapt niște securiști proști de la coada vacii.

Maxim 10 prostovani se uită în gurile lui Halpert, Lovin și Ciocălzan, unelte ale securiștilor activi.

Adrian Halpert este unul dintre cei mai ordinari profitori din presa română. Conform unor informaţii provenite din rîndurile Serviciilor Secrete, Halpert a intrat în presă prin 1992, la TVR 2, ca producător al unei emisiuni obscure. Ulterior, în mai puţin de 5 luni de zile, el s-a strecurat în echipa lui Ion Cristoiu, care la acea vreme pregătea lansarea „Evenimentului Zilei“. În fapt, acest Halpert a fost împins de un personaj necunoscut publicului larg, fost colonel de Securitate, Mihai Cosma, unul dintre cei care îl alimentau cu informaţii pe Ardei Umplut.

Adrian Halpert este, încă de la începutul anului 1993, unul dintre primii „acoperiţi“ ai SRI din presa noastră, cu statut de „colaborator“ al Serviciului Secret, rol pe care şi l-a consolidat de-a lungul timpului. O dată cu apariţia, în 1997, a banilor familiei Ringier şi a noii formule a ziarului „Libertatea“, Halpert a fost infiltrat, devenind Nr. 1, cureaua de transmisie între patronul helvet şi pălmaşii de la „Libertatea“ şi „Evenimentul Zilei“. După ce, timp de aproximativ 10 ani, Halpert l-a mîncat de circa 2.000 de dolari lunar pe Ringier, în 2007, momentul căderii şi vinderii activelor Ringier din România – fripturistul, împreună cu alţi colaboratori obscuri din redacţie, şi-a dat demisia de la tabloid, migrînd mai întîi la „Click“-ul lui Dinu Patriciu, apoi la „Adevărul“, deţinut de acelaşi mafiot. Evadarea nu a fost una fără scandal, gaşca lui Halpert plecînd din redacţia foii „Libertatea“ cu vreo 5 laptop-uri proprietatea ziarului, ca şi cu alte obiecte de inventar, precum un server al ziarului, mai multe hard-diskuri etc. Intrat în slujba noului stăpîn, Halpert l-a jumulit pe Patriciu de circa 2.000 de euro pe lună şi, deşi treaba mergea ca unsă, în 2010, cel mai probabil în urma unui ordin venit de la stăpînii din SRI, derbedeul îşi ia catrafusele şi se întoarce la prima sa „dragoste“, „Evenimentul Zilei“. Aici, pentru o spîrcăială săptămînală, îl tapează pe finanţatorul fiţuicii, Nicolae Dumitru, patronul complexului Niro (fost amant al Elenei Udrea) de 3.000 de euro lunar (?!). Sursele noastre spun că în redacţia „Evenimentului Zilei“, deşi nu are nici o funcţie de conducere, sau atribuţii concrete, Adrian Halpert este individul prin care vin ordinele de la Elena Udrea, cu privire la ceea ce trebuie scris în ziar şi cine trebuie atacat. Aşa se explică şi lăudarea şantajistului Dan Diaconescu, pe care A.H. a primit ordin să îl „vadă“ în Turul II (?!)

 

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-19 11:28



Musafir

#29248 Re: Re: Bloggerii i-o promit lui Mircea Badea!

2014-01-19 11:29

#29228: - Re: Bloggerii i-o promit lui Mircea Badea!

Muie sa-i dai lu mata... jegule...basisti retardati si lingai.... cat ai luat ca sa scrii muistule.....

musafir

#29249

2014-01-19 11:29

Jos cu dictatura...jos cu lingusitori

Musafir

#29250

2014-01-19 11:29

Fara comentarii ca ne-am saturat. duca-se . dar intrebarea mea este : mai scapam vreodataaaaaaaaaaa?