Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: basist = prost si...nu renunta ! :)))
A DISPARUT POZA CU LIKURILE LUI GHITA CIOBANU DE CAND AM SPUS CA ARE MAI MULTE DECAT BAS.
ATAT DE PROST ESTE POSTACUL BASIST CE PUNEA POZA !!! :)))
ghita ciobanul are mai multe likuri decat basescu !!!
basistii sunt si putini si prosti !!!
basistu' s-a camuflat in antibasist, si atunci : Trebuie o petitie catre Academia Romana ptr. ca in viitorul DEX sa existe cuvantul "basist" si explicatia acestuia ! :)))
basistii n-au fost in stare in toate petitiile lor de pana acum sa adune...10.000 de semnaturi !
basistii sunt in moarte clinica, e timpul sa-i ajutam ! :)))
Re: Re: Re: Re: Re: Re: PETITIA DOBITOACELOR - PROSTII NATIUNII
#27218: - Re: Re: Re: Re: Re: PETITIA DOBITOACELOR - PROSTII NATIUNII
Da, s-au isterizat degeaba, totul e o facatura dirijata de slugile umile si baloase ale securistului voiculescu - gadebadeaursugrecuciuvica - hahahaha - in curind vor depasi 30 de milioane de semnaturi ...
Re: 27182
Ba asta de la 27182 tu estj chiat tampit cum sa spui k vrei sa vina Dan Voiculescu la putere ??? Tu esti chiar retardat mintal sau ii sugi pulicica lui Felix Turnatoru lui si toti celor de la Antene , daca vine Voiculescu Turnatoru la putere o sa iti toarne si tie pula lui cu ciuma bubonica tie pe gat .
greu si fara jena cu haita lui Boc. Iar eu am cersit din poarta in poarta
Sa fiu ajutata sa-mi prelungesc viata fiind inhatata in ghiarele aceste
boli CANCER
Am urmat sfatul tau . SA TRAITI BINE!!!,....
Eu vreau sa pleci ! DUTEEEE
Re: Re: Re: Re: Re: PETITIA DOBITOACELOR - PROSTII NATIUNII
#27212: - Re: Re: Re: Re: PETITIA DOBITOACELOR - PROSTII NATIUNII
bravo, trimite-o unde vrei tu, dovada asta ca se poate semna petitia de la acelasi calculator de 1000 de ori,........acum te poti duce sa te culci si sa ne lasi pe noi in pace, sa mai schimbam o idee - doua...ca nu mai incapem de voi, astia 15 basisti, care va bagati in vorba sub diverse "pseudonime"
Re: Re:
Vino aici, in celula, iti arat eu ce si cum. Ne jucam. Te invat eu cum. Si daca nu stiu sa citesc, ce? Indrum doctorate. Plagiate, cum altfel? Scriu carti pe care mi le cumpara idiotii ca tine.
Re: Jos Basescu
#27182: Jos Basescu - Jos Basescu
http://karikaturapolitika.files.wordpress.com/2013/01/voiculescu-badea.jpg?w=700...
OFERTĂ FOARTE AVANTAJOASĂ !
NU PIERDEŢI OCAZIA ! ÎN CURÂND ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ !
MAXIMIZAŢI-VĂ ŞANSELE DE CÂŞTIG !
Firmă serioasă, cu experienţă îndelungată în domeniu, oferim avantajos cursuri de dezinformare, manipulare, propagandă, după metode clasice verificate (Goebbels, Ста́лин, Ceauşescu). Succesul este imediat !
Garantăm aţâţarea poporului la discordie, exterminarea basiştilor, a celorlalţi susţinători ai democraţiei şi, în general, a oricărui adversar politic, răspândirea confuziei în rândurile opiniei publice, subminarea justiţiei, dezagregarea sociala prin intermediul presei;
Oferim, suplimentar, spălarea cu succes a creierului după metoda Kim Ir-sen, certificată de Kim Jong-un.
ATENŢIE ! OFERTA ESTE LIMITATATĂ DEOARECE DOMNUL PROFESOR VA PLECA, ÎN CURÂND, ÎNTR-UN PELERINAJ PENTRU MEDITAŢIE ŞI RECULEGERE, PE O PERIOADĂ MAI ÎNDELUNGATĂ.
Doritorii pot să se adreseze zilnic între orele 0-24 la adresa: Antena 3;
la numerele de telefon: 0732874770, 0887628670;
sau, pe internet la: http://www.petitieonline.com/cetatenii_discriminati_de_presedintele_basescu_ii_cer_demisia
Oferta se adresează în special celor cu IQ negativ (fenotip Geoană), trepanaţilor, persoanelor cu intoleranţă la democraţie, celor cu sindrom nostalgico-comunist, suspecţilor de intoleranţă la justiţie, celor cu handicap cognitiv sau mediocritate mentală cronică,
Prea multe coicidente.
Se impune o severa analiza medicala.
va multumesc pentru tot ce faceti.eu mi-am facut si imi voi face datoria la vot!
cu toata stima!
Sa va fie rusine!Cum puteti sa spuneti ca sunt 119954 de semnaturi,cand eu am semnat de 2(doua) ori(119931 si 119954)de pe aceeasi adresa de e-mail!Sa va fie rusine inca o data de manipulatori ordinari si su SUGETI PULELE la toti BASISTII!
| This discussion has been closed. |