Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: Re: Nu renunt....
#26008: Heil Hitler - Re: Re: Nu renunt....
Ba jigodie nu te-am intrebat cine te plateste ci din ce iti castigi tu existenta?
Consider ca in acest moment doar MONARHIA ne mai poate SALVA!
Re: Re: Re: Re: Nu renunt....
#26027: - Re: Re: Re: Nu renunt....
Te rog nu insista, ca o sa ramai dezamagit de cineva din familia ta
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
te dai pe fata ai baut cu base si faci criza gunoiule? Dute cu el cu tot la tratament! JILAVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Acum se vede ca se face CEVA pentru tarisoara noastra.
DE CE S-A AJUNS PINA AICI???!!!
Acum e fffffffff greu sa le smulgem OSUL celor IMBUIBATI.
Sa o tineti tot asa, poate, poate se face ceva.....
Re: vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati
#26011: - vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati
vedeti diferenta. tot alaiul nu face cat Ghita Ciobanul. :D
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1526652_1488...
Nu renunt....
Sunt constient la ce PERICOL ma expun, ce atacuri vor urma din fata politicienilor, a serviciilor (interne sau externe), a hotilor de tara; dar in afara de viata nu au ce sa imi ia...asa ca RISC....macar INCERC..stiu ce a zis si Tutea...vedem ce iese...Deja am inteles ca o mare parte din oameni nu poate accesa acest site, sa poata citi mesajele mele..........,
Sunteti penibili ba cu diversiunile care le incercati.......puteti sa ma injurati cat vreti...scap eu tara de lepre ca voi care nu stiti decat sa injurati si sa furati. ..nu mai merge sa ne tineti gura inchisa...sa ne tineti dezbinati
Imi ziceti ca de ce repet...pai asta va doriti voi..sa ii spun doar vecinului...nu sa auda cat mai multi oameni...daca ne tineti disipati e foarte bine pt voi...furati in voie
Ms Bolcas ca ma sustii.o sa te contactez..Si ms tuturor celor care ma sustin si se vor alatura;..,,..,[]
Re: Re: Re: Re: Re: Nu renunt....
#26032: Heil Hitler - Re: Re: Re: Re: Nu renunt....
Ba, atunci nu mai face ma pa moralistu. Esti un muritor de foame care inca n-a ajuns la ciolan.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Oricum nu din banii de la GAZPROM KGB basistule!
Eu crize? nicidecum...nici macar nu beau...la jilava cu base
| This discussion has been closed. |
Re: vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati
#26011: - vi s-au terminat cuvintele analfabetilor, va repetati
se vede ca sunteti cativa labari frustrati si jartele penibile, cum sa demisioneze un presedinte destept ca Basescu pentru cativa cacanari jegosi ... mars la puscarie cu idolul vostru voiculescu cu tot... hahahahaha ... 7.4 milioane... poate atatia purici aveti pe voi.
MARE ADEVAR !!!