Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re:
Acum poate ca intr-adevar ii doare in pix, dar in 2012 era altfel. PPE-ul l-a sustinut atunci impreuna cu Philip Gordon. Aici e vorba de interese politice nu de democratie din pacate.
Ma alatur celor care ii cer demisia, dar mi-am pierdut speranta ca aceasta tara va fi vreodata condusa de patrioti si oameni de onoare.
fara mitinguri
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
-Puscarie, Traiane!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basescule, imi pare
De ce sunt eu cocalar? Ca doar am strigat ca imi doresc educatie buna pt copii?...Te-am facut hot..ca altfel nu imi explic de ce te-ar fi deranjat asta....ca nici pe prosti nu i-ar fi deranjat
Daca toate televiziunile si toti care fac emisiuni , ar fi intradevar ramani si nu sunt "manjiti"politic , ar prezenta realitatea vietii cu toate mizeriile acestui individ ,care s-a autoimpus la "carma"tarii,am avea sti purul adevar si caderea acestui"parazit"ar fi inerenta fara oprire! Romani ,veniti la toate votarile care sunt impotriva lui Basescu,a familiei lui si a clanurilor lor mafiote!
Intelegeti ca ne-a ajuns cutitul la os si vestita mamaliga ar trebui sa explodeze.Mariana Manolache
| This discussion has been closed. |
Romania!
Tara cu multi care observa dar nu au ce face ? oare chiar nu se poate face nimic ?
Iesiti in strada dobitocilor si terminatii pe politicienii corupti si hrapareti !!!