Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Re: MAIMUTOIUL DE LA MIEZUL NOPTII !
#20436: - Re: MAIMUTOIUL DE LA MIEZUL NOPTII !
Imi pare rau, nu pot sa fac ca el, are o privire unica, nici Basescu nu se uita asa de "drept " !
Re: 97 834 cretinoizi au semnat această petiție. Semnăturile provin de la 57 140 adrese IP de turbat
Tu ai fi al 57141-lea daca ai avea un gram de creier
Va prezint un exemplu din viata reala: astazi am trecut cu masina din judetul Teleorman catre judetul Arges si am ramas stupefiat de calitatea foarte, foarte proasta a asfaltului. Unde sunt politicienii care ar trebuie sa lucreze pentru binele oamenilor? Acum se pot obtine fonduri europene pentru constructia si reabilitarea de drumuri. Ce fac politicienii nostrii !? Isi cumpara masini de teren noi, iar reviziile si reparatiile le fac tot din banii populatiei, asa ca pentru ei nu e mare deranjez lipsa asfaltului.
Bravo Antena 3 pentru initiative!
Eu a trimis semnatura si prin SMS.
Unde o pot vedea ?
Nu fiti ca porcu', .... basit...
Spuneti...
Re: HEIL HITLER !
#20461: Alege numele de user - HEIL HITLER !
Prostule...jos BASESCUuuu
Re: FELIX SI O PARTE DIN SEMNATARII PETITIEI !
#20405: - FELIX SI O PARTE DIN SEMNATARII PETITIEI !
personajele din imagine sunt dotate cu un pic de creier, basistii in schimb.... mi-e teama ca stiu doar sa-l venereze pe nemernicul care si-a batut joc de Romania timp de 10 ani
Re: 97 834 cretinoizi au semnat această petiție. Semnăturile provin de la 57 140 adrese IP de turbat
bai savantule,o familie,stii ce e aia? ca nu ai cum ca esti un vagabond de pe strada lasat de masa la tomberon....din cauza mamelor denaturate iesiti voi pe lumea asta sa o infectati...macar stii ce e ala IP? si stii ce e ala abonament la cablisti? hai bea o rachie si du-te la culcare naimitule
Te-ai trezit si tu bai idiotule..... boule, daca in casa am mai multe persoane care voteaza si o singura conexiune la internet, cum e? Turbatule !!!
| This discussion has been closed. |