Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia
Re: Important - pentru Mircea, Mihai sau Ursu - citeste
#17577: alex - Important - pentru Mircea, Mihai sau Ursu - citeste
Sunt si eu total de acord,singura solutie de a scapa de Basescu e numai Parlamentul Romaniei,asa cum parlamentarul Ghise a vorbit de nenumarate ori ,mai la toate posturile tv.Va doresc din toata inima sa scapati de securistul Basescu.Succes!
Petitii.
Este ca si cum ai tipa intro padure si te aud doar pasarile si animalele din apropiere care oricum nu te pot ajuta si isi vad incontinuare de viata lor in salbaticie.
Multe nu functioneaza normal in tara noastra.
Saracia a cuprins toata Romania.
Saracia este cea mai rea discriminare.
In viitorul apropiat romanii vor fi o minorite etnica nationala.
SA PLECI TOTI CATEII LUI BASESCU
DEMISIA LUI BASESCU
DEMISIA
DEMISIA
DEMISIA
Poate o ia cu el si pe caricatura de Udrea ca sa nu fie singur.
Oare USL-isti asti care au 70% isi dau seama de realitate sau sunt ca justitia(orbi,surzi,) sau maine poimaine dl.Ponta ne pregateste vreo candidatura la prezidentiale in tandem cu Ghita(RTV) Prim-ministru,ca asa se vede din avion.
Scorus Fernando
Re: Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
#17614: Guest - Re: basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator de tara
Deci hai sa iti spun pe scurt ce as fi vrut de la un Presedinte oricare ar fi fost el:
Sa iasa in fiecare seara la 18:30 si sa spuna poporului ca prioritatea natiunii este educarea copiilor, sa li se spuna in scoli sa nu mai fure, sa nu mai dea spaga, si sa explice de ce nu e bine. Cred ca ar fi fost de ajuns, cel putin pentru mine. Eu asta as fi facut.
Daca asta ar insemna sa incallci separarea puterilor in stat, numai dezaxatii s-ar fi putut supara pe Presedinte. Parerea mea
| This discussion has been closed. |