Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia


Musafir

#13751

2014-01-17 12:48

O hahalera de om care nu are ce cauta nici ca portar la Cotroceni dar aminte ca presedinte...

Musafir

#13752

2014-01-17 12:49

Cucu,canta la 18,30 o singura data,de n-ar mai canta in veci.......
musafir

#13753

2014-01-17 12:49

jos cu dictarorul:
..a mintit poporul
...a batut un copil
...a adunat clica langa el si a furat
....a jignit o femeie in varsta care avea multe operatii ..la inundatii
...nu are respect fata de profesori...vezi profesoara jignita tot la inundatii
....a facut fiaca europarlamentar cu ajutorul lui doamna care acum se spune ca va face 15 ani de puscarie
....a aruncat cu sticla de sampanie ia sarbatori in oamenii....ce presedinte mai face asa ceva?
....a injurat poporul de cate ori a vrut si a putut sa o faca
....ne-a tradat la americanii si nemti
.....ne-a vandut bogatia tarii cat si cei din urma
.....isi pune fica in parlamentul european sa denigreze tara
.....face contracte sau acte notarita..unde sunt notari de calitate?
.....ponegreaza guvernul..eu nu zic ca e asa de bun, dar sa fie lasat sa faca ceva si apoi sa vorbim
....iese si spune cine sa fie arestat
...detine cheile ca 5 instituti care aresteaza si fac dosare pe nedrept
....a furat casa din Mihaileanu
...a cumparat pamant ...de unde daca e bugetar....asta cu imprumutul seamana cu spalarea de banii
....cand se va sesiza organele abilitate, parlamentul
...am votat 7,5 milioane de cetateni...cine s'a sters cu votul nostru?
.....de ce va deranjeaza domnule presedinte Antena3 daca nu sunte-ti vinovat?
...daca nu sunte-ti aveti cheia de la justitie si pute-ti actiona...dar ma tem ca nu aveti sorti de izbanda ca ati furat
.....va rog insistent sa ne parasiti...nu vede-ti ca nu va mai vrem
.....nu va mai putem suporta CUCULE
....se vede ca ai clacat aseara CUCUSOR......te-au tradat nervii..sau va lasat nervii

Musafir

#13754

2014-01-17 12:49

sunt discriminat de pitigoiul din gradina cotrocenilor

Musafir

#13755

2014-01-17 12:49

jos javra

Musafir

#13756

2014-01-17 12:49

AVEM TOATA NADEJDEA CA IN FINAL PRESEDINTELE NELEGITIM ISI VA PRIMI RASPLATA PENTRU TOATE NELEGIUIRILE SI MINCIUNILE SFRUNTATE!!!!! IN NUMELE MEU VORBESTE INTREAGA FAMILIE.

Musafir

#13757

2014-01-17 12:50

Ar fi prea frumos.M-as bucura ca la caderea lui Ceausescu...

Acest articol a fost șters de către administratorul acestui website (Arata detaliile)

2014-01-17 12:50


antibasistul

#13759 comentariu

2014-01-17 12:50

Basescu , acest criminal odios , calaul neamului romanesc , dusman al poporului roman , trebuia de mult inlaturat de la putere si din functia pe care o ocupa abuziv , in present , chiar si cu pietre daca altfel nu a putut fi inlaturat , bucurandu-se si de sprijinul actualului parlament " Scoala de hoti" . Daca Ceausescu , un mic dictator , dar patriot cu bune , si rele... a fost impuscat pentru acuzatiile de genocid si subminarea economiei nationale , atunci cu atat mai mult , acet individ care se crede inca presedintele Romaniei de fapt fiind doar un fost presedinte actualmente ocupand functia de guvernator pus de catre asa zisele mari puteri , act prin care Romania si-a pierdut unul dintre principiile de baza ale statului Roman si anume suveranitatea , acest excrement al societatii noastre , ar trebui extirpat , executat pentr savarsirea infractiunilor de genocide asupra poporului roman ,prin actiunile intreprinse de acesata si clica lui , si subminarea economiei nationale. Aceste acuzatii sunt cat se poate de reale deoarece masurile de auasteritate luate de acest individ nesimtit au condus la distrugerea economiei , saracirea populatiei , decesul a multor cetateni. Atentie !!!!!!! individul nu trebuie sa mai ste nici macar o zi in functie. Nu iteleg lipsa de viziune si perspective a dn-lui Ponta pe care personal eu nu-l mai sustin si care in naivitatea lui nu - si da seama ca a pierdu marea majoritate a electoratului , sustinandu-l in functia de presedinte pe Basescu , prin pactul de coabitare de altfel o intelegere dubioasa si rusinoasa in acelasi timp , de intentiile marsave tupeiste si nesimtite ale lui Basescu de a deveni premierul Romaniei in 2016 , lucru perfect realizabil , lasand tara prada intentiilor lui Basescu. Daca doamne feri se va intampla acest lucru (realmente posibil), eu emigrez in China ! ?


Musafir

#13760 Re: PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

2014-01-17 12:50

#13742: BASESCU FAN - PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

mesajul e pentru pora si turcescu...

Heil Hitler

#13761 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

2014-01-17 12:50

O scrisoare care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Doresc doar ca acest mesaj sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni

Musafir

#13762

2014-01-17 12:50

Scapati-ne de nebun

Musafir

#13763

2014-01-17 12:50

Trebuie sa spun ca votul dat de noi cu atata incredere si speranta in 2012 nu fost inteles de cei care acum "dorm in papuci". Oare nu intelege nimeni ca dezamagirile noastre alimentate si de ineficienta si lentoarea actiunilor intreprinse de Guvern si de Parlament ne vor tne in casa la alegerile urmatoare!
Oare este nevoie sa iesim in strada sa ne facem dreptate singuri?; in acest caz mai avem nevoie de atatia oameni insensibili la nevoile noastre in structurile statului si platiti imparateste comparativ cu majoritatea
As dori foarte mult ca aceasta stare de fapt sa se schimbe si acest lucru se poate face doar cu insistenta extraordinara a presei. Bravo!
Cu stima , Valentin
BASESCU FAN

#13764 PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

2014-01-17 12:50

CATI CRETINI ARE ROMANIA ASTA TE UIMESTE !!!!! DE 2 ANI DE GUVERNARE USL NU S-A FACUT NIMIC , IN SCHIMB TOT BASESCU E DE VINA !!! CAND O SA INTRE LA BULAU SEFUL VOSTRU "FELIX" O SA VA IMPRASTIATI CA POTARNICHILE PANARAMELOR DE LA LATRINE 1,2,3 !!!!!

Musafir

#13765

2014-01-17 12:50

vrem din toata inima sa plece cat mai repede
Alege numele de user Razvratitul

#13766 Subiect

2014-01-17 12:50

Scrie un comentariu...MAI 13649.CARE IDEI SI PROPUNERI POLITICE ALE LUI BA..SESCU!? El te-a influentat pe tine, prost ce esti, ca ANTENA 3 spune minciuni.
boby

#13767 Re: PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

2014-01-17 12:50

#13731: BASESCU FAN - PUSCARIE PENTRU VOICULESCU 

 mai basistule nu vezi ca esti in afara subiectului? nu e vorba de Felix aici! este vorba de javra de guvernator! esti un elev bun al lui te comporti si vorbesti ca el!


Musafir

#13768

2014-01-17 12:50


Ar trebui sa-si dea demisia fara initierea petitiei ca nu are comportament de presedinte de tara, fie ea si Romania!


Musafir

#13769

2014-01-17 12:50

Afara ploua!

Musafir

#13770

2014-01-17 12:50

Domnule Presedinte,sper si am convingerea ca DUMNEZEU este singurul indreptatit sa ne judece pe toti si sa ii dea fiecaruia ceea ce merita ...
Heil Hitler

#13771 basescule, imi pare rau, dar nu ai fost un bun conducator

2014-01-17 12:51

O scrisoare care mi-as dori sa fie citita integral public de catre Antena3 sau chiar alt post TV

Domnule Basescu,

Incep prin a spune ca nu mi-as fi dorit sa am un Presedinte sfant, perfect. Nu cred ca e si posibil. Si nici scopul meu nu este sa va judec moralmente. Vreau doar sa va spun de ce nu ati reusit sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, de ce nu se intrevad macar niste muguri pt un viitor mai bun.

Fiindca poate fiindca nu esti inteligent, fiindca poate nu ai viziune, sau mai rau, poate ca nu ai vrut.

Nu ai reusit sa pui acest popor pe un fagas de insanatosire, de prosperitate, sau macar sa ii dai o speranta, sa se vada ca ai "dat o sapa la temelie", cum s-ar zice. Fiindca ai crezut ca daca ,"chipurile" ,la varful Justitiei o sa fie independenta o sa scapi tara de hoti, pentru ca poate daca o sa dati nu stiu ce Lege a educatiei, o sa avem si educatie buna in scoli, copii educati si destepti, ca poate doar dand o lege buna a pensiilor, o sa avem si pensii mai mari, ca poate daca dand o lege buna pentru sanatate, o sa fim si mai sanatosi. etc....

ERONAT

PROBLEMELE MARI ALE ACESTEI SOCIETATI TIN DE MENTALITATE, MORALITATE.

Aici trebuia actionat. Si cum trebuia sa faceti asta?
In primul rand incepand cu educatia copiilor, de la gradinita, scoala, facultate. Aici in primul rand trebuiau canalizate toate fortele, toate actiunile posibile, de ce trebuie explicat copiilor ca nu e bine sa furi, sa le explici ca daca azi furi (prin evaziune, prin escrocherii, prin gainarii), maine (in afara ca o sa ai insomnii ca risti sa fii prins si pedepsit), nu o sa ai strazi, canalizare, pensie, ca de ce nu e bine sa dai spaga , ca daca azi dai spaga unui doctor sa te faca bine, acel doctor asa se va invata si maine te va face bine pe tine, pe parintii tai, pe bunicii tai doar daca ii dai spaga. Ca daca dai spaga unei invatatoare azi sa te invete, ea asa se va invata si o sa te invete pe tine, pe copii tai doar daca ii vei da spaga, Trebuia explicat copiilor ca daca el si colegul lui cand vor fi mari, in putere, vor fi puturosi si nu vor munci, nu vor avea strazi, canalizare, apa, bunicii lor pensii....etc.
In al doilea rand trebuia sa incurajati societatea civila, sa fie unita, puternica, organizata sub forma unei miscari civice, care sa propuna solutii pentru problemele societatii, dar care si sa sanctioneze in orice moment la nedreptatile facute de politicienii care ii conduc.
Astea sunt doar cateva idei pe care ar fi trebuit sa le faceti sa puneti acest popor pe un fagas de insanatosire, prosperitate si dreptate.

De aceea consider ca nu sunteti un conducator bun. Ati avut la dispozitie 10 ani. Imi pare rau.P.S. Tot mi s-a atras atentia. A nu se intelege ca ati fi singurul conducator care nu a fost bun. Ma tem ca nici unul nu a realizat nimic intr-adevar bun pentru acest popor. Probabil de aceea suntem si unde suntem.
Totodata sa nu se inteleaga ca sunt de partea antenei3 (propagandisti manipulatori),voiculescu, ponta, crin sau cine mai vreti ...toti fiind "o apa si un pamant", plini de interese personale.
Nickul meu "Heil Hitler"este doar o ironie, menita doar a starni interesul, curiozitatea si a putea fi identificat in discutii.
Nu sunt eu un sfant. Nu doresc sa devin persoana publica, vreo functie sau vreun alt folos. Doresc doar ca acest mesaj sa "trezeasca" clasa politica si cat mai multi oameni..

Musafir

#13772 Re: Re:

2014-01-17 12:51

#13652: - Re:  

 excelenta zicere...ca sa spun asa.. ar trebui stranse toate comentariile care descriu savuros lucrurile..


Musafir

#13773 Re: PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

2014-01-17 12:51

#13750: BASESCU FAN - PUSCARIE PENTRU VOICULESCU

DATORITA UNORA CA VOI AM AJUNS AICI L-ATI TINUT IN BRATE VOI AVETI PANTALONII RUPTI IN FUND SI IL LASATI PE EL SA FACA AVERE.POATE NU STI VOICULESCU NU E PRESEDINTELE TARII SI POATE CA NU STI BASESCU E LA PUTERE DE 24 ANI SI NU A FACUT NIMIC DECAT AVERE PE SOCOTEALA TA SI A NOASTRA  ASA CA NU MAI FA PE DESTEPTUL SI TREZESTE-TE CA NU TI-E MAMA NICI TATA..


Musafir

#13774

2014-01-17 12:51

pentru faptele de corupti si jafurile aduse statului eu va spun refrenul LA PUSCARIE, BASESCU LA PUSCARIE

Musafir

#13775

2014-01-17 12:51

ce naște din pisică , șoareci mănâncă....crescut și educat,de părinți si un sistem care a călcat și încă calcă in picioare toate drepturile fundamentale ale omului, profitând de valul unic al istoriei,folosind in timp si spațiu toate șmenurile acumulate și practicate in decursul vieții lui, a atins ținta de a ajunge PREȘEDINTE ,acum își bate joc de un popor întreg, - cine se face vinovat de ascendența acestui potlogar, ? - eu nici într-un caz, deoarece am părăsit România illegal in anul 1980 si nu m-am întors până in anul 1995, nu m-au lăsat să votez la referendum ,spunându-mi că nu am domiciliul în Romănia....