Demisia Premierului Victor Viorel Ponta
Re: Re: Re: Base la brutarie!!!
#419: Halpert - Re: Re: Base la brutarie!!!
faceti cunoscuta lista pe toate site-urile lumea trebuie sa-i cunoasca pentru ca vor incerca sa-si schimbe blana
Pentru autorul petitiei cu neuronul degerat !
Si care e problema ta?
Nu sunteti destui "invingatori" cu diplome de la Spiru Haret?
SA VA FIE RUSINE BAI URATILOR ,PE CINE VRETI PREMIER ? PE LEGIONARUL DE PAPA HAGI
Re: SA VA FIE RUSINE BAI URATILOR ,PE CINE VRETI PREMIER ? PE LEGIONARUL DE PAPA HAGI
#438: - SA VA FIE RUSINE BAI URATILOR ,PE CINE VRETI PREMIER ? PE LEGIONARUL DE PAPA HAGI BAI URATILOR PE CINE VRETI PREMIER ? PE LEGIONARUL PAPA HAGI ? SAU BALBAITUL CRISPOIU ? SA VA FIE RUSINE ,SUNTETI DE RAHAT VOI DE LA B1 ,UDREA A UITAT CAT A FURAT ?
N-ai inteles, astia nu sunt pupinbasisti. Sunt apolitruci.
Ei ii vor pe Nicolae Iorga prim-ministru, Titulescu- presedinte, Mihai Eminescu - ministrul Culturii, Gala Galaction - ministrul Educatiei, Ioan Cantacuzino - ministrul Sanatatii.
Dar pentru ca asa ceva e imposibil, s-ar multumi si cu beșinosul Papahagi - prim-ministru, sau unguent rectal, utecist, securist de dreapta, MRU - președinte.
Victor Viorel
V-ATI LĂMURIT CE COMPETENT E?
Disperatului care n-a plagiat niciodataRe:
Sa nu-mi spui ca ai studiat in Romania si nu ai copiat niciodata ca nu te cred.Din fericire suntem multi care stim cum se face scoala in Romania ,asa ca lasati-o pasta cu plagiatu.Ponta chiar este in ordine in comparatie cu altii care au diplome si nu stiu sa se exprime(vezi Eba,Igas....etc)
Re: Re: Re: @Belfegor #391
#401: - Re: Re: @Belfegor #391
Dar cu studiile EBEI din SUA cum rmane?Chiar tatal ei se lauda(mintea cu nerusinare)ca fiica sa a studiat la nu stiu ce universitate in SUA si de fapt era vorba de un curs de cateva luni.
Re: V-ATI LĂMURIT CE COMPETENT E?
#443: - V-ATI LĂMURIT CE COMPETENT E?
In majoritatea institutiilor lucreaza si ,,competentii"cocotati acolo de PDL.
Asta nu stii sau te faci ca nu stii?Daca sunt demisi se duc in instanta si ce sa vezi ,,Justitia Independenta"ii asaza inapoi pe scaune.
a
@447 Care PDL? N-au trecut mai toti la USL?
@445
| This discussion has been closed. |