Demisia Premierului Victor Viorel Ponta
Băsănăilor
Ce faceți, găinilor? Refuzați confruntarea cu realitatea? L-ați avut în fața voastră pe Băsescu, președintele nostru, al tuturor. Și B1 l-a televizat. E nevoie de Antena 3 să vă luminați? Cei care au cap, cu creierul neparadit, își pot da singuri seama că acesta e deja pe plaiurile Nanei.
Putini Dar Prosti la aceasta petitie
Daaa
Basescu a nu stiu acata oara recunoasteca la sunat si ca-l va mai suna pe procurorul general in plina sedinta a CSM-ului spunandui "eu v-am numit" asta nu este amestec in treburile si atac asupra justitiei .Precizati ce lege, ce articol de lege sau unde in constitutie scrie ca presedintele are imunitate totala chiar si impotriva faptelor penale( daca comite o crima este scutit ).
Sa ii sugeti ciorapii lui Ponta
Cetăţean
Consultație
Re: Libertatea conştiinţei şi libertatea de exprimare sunt garantate
#25: - Libertatea conştiinţei şi libertatea de exprimare sunt garantate
AI MULTA DREPTATE. Laaceasta ora se desfasoara o petitie care are adunate numai in2 ore si jumatate peste 20 000 de semnaturi. Precis acestia nu sut de acord cu aceasta petitie dar, totusi, ei au o alta problema pe care o semnaleaza, problema care este mult mai grava .
Suntem de Guiness Book
Doamnelor si domnilor, ma intreb si va intreb (acuma nu stiu) in ce tara din lumea asta s-a intamplat sau se intampla ca un presedinte sa-si balacareasca in public, ca pe maidan, primul ministru si guvernul investite de EL in aceste functii! Care presedinte lupta din toate puterile sa impiedice guvernul sa-si indeplineasca atributiile de gestionar al treburilor tarii? Care presedinte normal indeamna populatia sa iasa in strada si sa manifesteze impotriva guvernului sau???
IN CE TARA NE ESTE DAT SA TRAIM?
Inca un an,,,
Sus la munte, la izvor
Apăi, io, te aștept, Traiane. Te-oi omeni, te-oi lăsa să te joci cu câinii mei, dar ai grijă la pisicu' meu, că zgârie rău.
http://radu-tudor.ro/wp-content/uploads/2013/11/basescu-cioban.jpg...
| This discussion has been closed. |