GRATIEREA SI AMNISTIA
Ajutane doamne
statul ia in custodie detinutul,practic garanteaza pentru sanatatea lui. la noi te mananca insectele, sobolanii. detinutilor le este frica sa faca plangeri pentru lucrul acesta pentru ca li se fac rapoarte din ,, te miri ce,, . eu nu cred ca acei politici contrari amnistiei si gratieri stiu cum sta treaba in inchisoare. in ITALIA ptr ca stau 4 in camera de 3 au fost amendati cu 100 milioane de euro de cedo ptr ca sant multi care lupta ptr semenii lor.. cine greseste sa fie pedepsit dar dati-le conditii sanitare si igenice cat de cat normale.. cand este vorba despre amnistie politicii si statul in general zic ca ue nu este de acord cu asa ceva in romania, atunci invocam ue dar cand este vorba de conditii o , ardem,, romaneste . in puscariile din romania te manaca insectele sobolanii si nimeni nu face nimic.. rusine politicienilor rusine traian basescu..
doamne ajuta!!! sa fie votata !!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
Doamne ajuta!!!
Votati psd.. singura sansa ! Iohanis e cu dictatorul de Basescu care a infintat niste institutii de mizerie ce fac doare pe banda rulada si baga oameni la puscarie fara probe fara sa fi facut ceva.. doar pentru faptul ca vorbesc la telefon si ei interpreteaza cuvintele cum le convine lor..Sa dea dumnezeu sa ajunga si ei prin puscarii sa vada cu este. DARAR DARCUL IN SUFLETELE LOR DE JANGHINE
Re:
si al meu sot e inchis tot asa :( nici nu s-a gandit ca va ajunge la asa ceva ,si a luat o pedeapsa enorm de mare..e greu ,foarte greu.
- da,asa este!!! puscariile din Romania nu isi dau de loc interesul pt detinutii care ii au..bine k primesc atatia bani pt a avea detinutii conditiile necesare cat de cat si pe cei ce conduc penitenciarele ii doare undeva de km se descurca acei detinuti...nu ma refer la cei cu fapte trecute de orice limita!! dar totusi,nu sunt animale k sa ii trateze asa cu indiferenta...si daca sunt bolnavi,nu inteleg de ce nu le acorda ingrijiri medicale,k poate la randul lor si "CÂINII" astia care fac pe desteptii vor ajunge acolo si atunci sa vada ei km este sa doara pe cineva undeva de tine...daca esti bn sau nu!!! cel mai bn ar fi sa se dea o gratiere pt cei cu pedepse mici si care nu au facut lucruri atat de periculoase,pt k poate unii nu au avut ce manca si pt a putea supravietui a trebuit sa fure...sa nu judecam oamenii acestia...scopul nostru pe pamant este sa iertam si sa oferim intelegere...de restul lucrurilor este altcineva care sa se ocupe la momentul portivit...
Aveti perfecta dreptate ...asta se intampla in romania.. din pacate sau din fericire ...dar asta e adevarul ..!Ni s epoate intampla oricui ..azi sunt eiu ..dar maine vei fi si TU cel ce faci legea .
| This discussion has been closed. |