Abuzurile din Romania trec oceanul
Multumesc.
Re:
#6666: - DESTEPTAREA AJUNGEM LA 2MILIOANE PANA MAINE SEARA SI IN CATEVA ZILE TOTI 8 MILIOANE DE ROMANI DEMNI SI CU ONOARE
Re:
Mai domnu' dr, te deranjeaza faptul ca Romania se trezeste??! Daca ai atat de mult respect fata de "oficialii SUA", muta-te la ei in tara. Sau nu te primesc datorita carnetului de comunist/securist pe care il ascunzi in buzunar. Lingai ca tine au "dat apa la moara" tuturor dictatorilor de-a lungul istoriei. Iar acum va deranjeaza faptul ca omul de rand are acces la informatie (sursa voastra de putere) si va intelege mecanismul prin care prostiti masele!
Sa va fie rusine!
Abuzurile din Romania trec oceanul
Vreau un președinte cinstit, care să creieze toate condițiile necesare pentru revenirea M.S. Regelui Mihai I al României la Tronul Țării... pentru ca jerpelita noastră republică să redevină înfloritorul Regat al României.
Numai astfel ne vom dovedi despărțirea de comunism și de influiența nefastă a dăinuirii cozilor lui de topor, măcar acum, după un sfert de veac!
Trăiască Regele!
Din acest motiv am plecat si eu din Romania in 2008! Singur pentru 2 ani,ca apoi sa-mi duc si familia in 2010! M-am saturat efectiv de coruptia,nepasarea,nesimtirea si prostia din Romania-si asta ,din pacate,cam la toate nivelurile!
Am descoperit o alta lume aici!Si mai mult decat atat,am deacoperit o alta persoana in mine! Ciudat! V-a spun sincer: lucrurile se pot face si altfel! Suntem un popor prea stresat si prea lash,din pacate! Am uitat sa ne mai si ajutam intre noi!
Eu pot sa spun ca sunt mandru de mine =poate nu ar trebui sa spun,pentru ca am facut-o din inima= ,odata ajuns la 'bine' nu am uitat si de altii! Sunt doua persoane,dintre care doar unul imi era cunoscut,pe care i-am ajutat sa-si ia nino(acte de munca) in UK! Si donez la trei agentii de caritate de asemenea!
Vreau sa spun doar.......se poate si altfel!
Multumesc
Mircea Bobora-David
Re:
pliurile vaginului mamei tale domnule.....nu mioritice.Ciumpalaci ciumpalaci da' multi...poate ai fost pe la scoala .Sa stii ca multimile au facut sa cada monarhia in franta,coloniile in america tarul in rusia etc...deci or fi ciumpalaci dar daca sunt multi....hai noroc si sa fiti sanatos i securist in continuare...sunteti pereni dar se gsesc mereu erbicide noi adaptate la orice buriana,si din ce in ce mai eficiente
Basescu jura cu mana pe Biblie
Jur ca nu am praduit eu Flota Romaniei.
Jur ca nu am batut niciodata copiii care aplaudau pe adversarii politici
Jur ca nu am comis niciodata escrochreii, nici spalari de mari sume de bani prin schimburi de terenuri si vile.
Jur ca nu sunt in stare de ebrietate in timpul exercitarii functiei prezidentiale
nivel care ar fi cutremurat pana si clanul Borgia ,a facut rau Romaniei si a produs deservicii tarii
mai mari decat intreaga clasa politica de dupa 1989 , atat pe plan intern cat si pe arena internationala . A transformat tara in mosie proprie , si-a aservit justitia si serviciile secrete instaurand un sistem dictatorial , razbunator . Afaceri oneroase nesanctionate ,
invrajbirea diferitelor categorii sociale , vorbe si expresii jignitoare adresate maselor sau un or persoane , protejarea acolitilor in fata justitiei,dezinformari micinoase si tendentioase
practicate la scara mondiala sunt numai cateva din
aspectele care il coboara la gradul de mafiot
cinic si abject . Sper sa prind ziua in care sa raspunda pentru tot ceea ce a facut , impreuna cu
cei care l-au sprijinit si l-au servit. Procesul
lui Basescu si al acolitilor sai trebuie sa fie unul de rezonanta mondiala !
nu e tarziu sa se indrepte.Va multumim respectuos pentru atentia acordata democratizarii Statului Roman.
Dicksuckers
The is a bunch of cock suckers here in Romania whose mouths are dirrectly connected to Felix Securistu's dick (a.k.a. Dan Voiculescu). This bunch of cock suckers manipulated through the TV station Antena 3 ( better known as Latrina 3 or Haznaua 3) some rednecks especially from the south of the country as they are less educated and easily to be manipulated. The main dicksucker is Gâdea Maicăl a.k.a. Gâzelu, followed by Ady the Bald Bear, Mircea the Clown Badea, Maicăl Hawkeye Ciuvică and a few others who are feeded by the fester that sprung from the main's dicksucker mouth. I am sure that the American ambassador is eager to take information only from this TV station asthe other ones are obbeyed to Basescu.
Democratie
ma rog de Uncle Sam sa ne faca dreptate in raport cu premierul care a indraznit sa nu admita ca Nastase a jurat stramb dupa ce sentinta a fost publicata.
| This discussion has been closed. |