Abuzurile din Romania trec oceanul
Sunt băsist
TOATA LUMEA-L URASTE VISCERAL PE CHIORU !!!
CHIOARE, BANII INAPOI !!!
JUDECAREA CHIORULUI DE URGENTZA
Fan Hitler, bati campii cu succesuri. Basescu ramane nr.1 in top-ul celui mai "urat" de catre romani presedinte vre-o data, dupa Nicolae Ceaesescu. Nici Iliescu n-a luat ataea flegme in chelie cate a luat stapanul tau Basina, asa ca nu mai dezinforma prosteste si fara dovezi. Toata lumea stie ca la ultimele alegeri parlamentatre ARD (basistii tai ) au avut putin peste un milion. Atat puteti. In schimb aveti clanta, tupeu de porc si o marlanie egala cu a macacului.
Re: Re: Re: posa stefan
FACI SI TU ''COMBINARI DE N LUATE CATE K'' IN CARE IN CARE ''N = 108.652 (NUMARUL SEMNATURILOR) SI ''K=24.261 (NUMARUL COMENTARIILOR) SI ... COMUNICARE PLACUTA. DACA NU STI FORMULA VI LA O ORE DE MEDITATIE IEFTIE (O ORA = UN MINIM PE ECONOMIE)
Chioru ne-a rapit 10 ani din viata
Ce ne-a mai ramas este SPERANTA in MAI BINE.
In ultimii ani JUSTITIA a devenit institutia rasfatata a Romaniei (salarii de salarii, privilegii cu nemiluita).OK.
-Asadar Separarea Puterilor in Stat ( nu sub talpa politicului).
-Eliminarea intrusilor, (alte servicii) adoptatilor (acuzatori).
-Magistrati (judecatori).
-Acuzare-Aparare (procuror-avocat).
La nivel declarativ, foarte vag, se zareste un pic de autocuratare, practic NIMIC.
Dezvoltati si complectati, TREZITI PARLAMENTARII (dupa cate stiu ei fac legi).
Timpul ne arata ca: Acuzatorii cu biblii, nu se pot numi magistrati.
MACACUL JUDECAT, PENTRU DECENIUL RATAT !!!
Re: Re: Re: posa stefan
AAAA UN NR DE TELEFON. ASA SPUNE CA DEJA MA GANDEAM LA CATE NUMERE PRIMEAI DE LA 108.000 DE SEMNATARI...
IATA NUMARUL: 206 37 00/04
Re:
Te inseli amarnic....cred ca ai dreptate...basescu este cel mai urat conducator dupa revolutie. Este dovedit. iliescu avea adeptii sai psd-isti care intotdeauna au fost destul de multi. am mai zis eu nu sunt basist, am semnat petitia...e unu care scrie dupa un nick ca al meu , dar nu am ce sa ii fac
MACACUL si maimutele lui prostanace (fiicele caraghioase)
Re: CHIOARE, BANII INAPOI !!!
#24381: CONFISCAREA INTEGRALA A AVERILOR BASISTILOR - CHIOARE, BANII INAPOI !!!
DE CE NUMAI EI? DE CE NU TOATE PRAMATIILE CE S-AU PERINDAT PE LA CONDUCEREA STATULUI DIN 90 PANA ACUM?
EBA=monunemt al prostiei
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;'''
E un idiot care comenteaza cu nickul meu...un plagiator...draq sa-l ia...zice mereu ca e basist
Deci eu nu sunt basist, am semnat petitia, cred ca basescu a facut abuzuri si hotii, si sunt sigur ca si voiculescu si ai lui au acelasi scop. politicienii nostri sunt doar pt ei;[][[
| This discussion has been closed. |
Re:
#24350: Fan Hitler -
Acum sunt sigur. Eşti bâlbâit sau bâlbâită.