Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: Re:
#24179: Fan Hitler - Re: Re: Re:
Da, rostul nostru în viață este : armonia, compasiunea, empatia, iubirea între oameni și PACEA.
Acesta-i crezul meu.
Re:
Cred ca este o petitie f serioasa si nu cred ca s-au trimis ,de acelasi cetatean,mai multe semnaturi.
Re: Sunt băsist
#24181: Fan Băsescu - Sunt băsist
Excelent! Asa trebuie pusa problema! Cu tinta dar elegant!
In 2009 majoritatea romanilor nu l-au vrut pe Basescu presedinte. Dar o si mai mare majoritate nu l-au vrut pe Geoana presedinte.
In 2014 majoritatea romanilor nu il mai vor pe Basescu presedinte. Dar e foarte probabil si posibil ca pe Ponta majoritatea romanilor sa nu il vrea presedinte.
Deci REFERENDUMUL DE DEMITERE A PRESEDINTELUI e IRELEVANT SI INUTIL. Stim ca pe un actual sau viitor presedinte majoritatea romanilor nu il vor presedinte. Ar trebui scoasa din viitoarea Constitutie aceasta Institutie.
Dar cum PROSTII in Romania sunt majoritari, majoritatea nu vor intelege ce am spus;''';'';
Re: Re: Re: Re: Re:
Crezul lui Dolfi in viata este minunat. Seamana perfect cu cel al mentorului sau.
Re: Re: Sunt băsist
#24212: cu 7 ani de-acasa! - Re: Sunt băsist
Exact. Tinta piept nr.7
Re:
Doamne ce revelatie!, ce oameni de vaza sunt printe cei care care nu-s USL-isti LESINATI !
Ma intreb oare cate scoli inalte ai facut ca sa poti exprima asemenea ganduri "profunde" si "intelepte". Probabil ca parintii tai sunt extremi de mandrii de tine, trebuie ca au investit mult in educatia ta si acum in aceste urari isi regasesc rasplata si gratitudinea cea mai profunda din partea ta.
Sa traiesti bine, cum se pare ca ai trait si pana acum , daca ai reusit sa ajungi la asemenea stari de spirit!!
Dănuţă SANDU, Iaşi
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#24215: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re:
Cine-i mentorul meu ?
Ce cauta Base la Cotroceni ?
| This discussion has been closed. |