Abuzurile din Romania trec oceanul

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Abuzurile din Romania trec oceanul

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-11 23:19Musafir

#19502

2014-01-11 23:19

Trebuie sa afle tot globul de acesti viermi care "dorm" pe umerii nostrii

Musafir

#19504

2014-01-11 23:20

APROPO LA BASESTI LUCREAZA PACEPA !

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-11 23:20


Grigore Diaconescu

#19506 Re: NUMARUL DE SEMNATURI SCADE

2014-01-11 23:21

#19476: Antoneta - NUMARUL DE SEMNATURI SCADE

Probabil ca se scot dublurile semnate pe acelasi email asa cum am testat si eu si nu am mai primit a doua cerere de confirmare.

Asa cred.

vom vedea.

 

Antoneta

#19507 Re: Re: NUMARUL DE SEMNATURI SCADE

2014-01-11 23:21

#19486: Semnatar - Re: NUMARUL DE SEMNATURI SCADE

Important e sa fie un numar cat mai mare.

D

#19508 Re: Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

2014-01-11 23:22

#19243: Absolventa Stiinte Politice in SUA - Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate ...

ohoho.. o fi el, nicu, prost.. dar nici dumneata domnisoara nu esti.. departe de el.. cu toata facultatea de care esti asa de mandra (a propos.. afisarea unei astfel de mandrii exacerbate fata de o realizare normala cum este absolvirea unei facultati - in cazul in care faptul este real - denota doar ca, la nivel de subconstient, stii ca meritele nu-ti apartin sau nu, in totalitate.. )

eu totusi am dubii serioase ca mult-clamata absolvire este reala.. si argumentez logic cu urmatoarele:

- afirmi: "te simti dator sa ITI FACI CONTRIBUTIA CIVICA" - domnisoara.. se zice.. sa iti ADUCI contributia civica.. un absolvent de facultati inalte ca cele clamate.. nu ar face asemenea erori sintactice (pentru termenii care nu-ti sunt clari in ceea ce scriu eu.. pls ref. DEX online)

- scrii: "Si, ma mandresc cu faptul ca imi pot argumenta .. "  - dupa cum se observa ai pus o virgula dupa conjunctie desi nu urmeaza o propozitie/expresie secundara lamuritoare ci esti tot in propozitia principala a frazei

- scrii: "sunt sigura ca USL-ul e mandru sa AIVA suporteri de nivelul tau" aici am mai multe de spus.. intai ca se spune sa AIBA.. declinarea AIVA este specifica unei limbi romane vechi (de secol 19). Faptul ca o persoana ca tine foloseste un asemenea arhaism vine inca o data in sprijinul supozitiei mele si anume, ca nu esti absolventa de facultate in SUA. Tinerii nu folosesc arhaisme.. si daca le folosesti inseamna ca esti batrana.. deci, pe vremea ta, in comunism, nu exista posibilitatea sa faci facultatea in SUA.

quod erat demonstrandum - ref; orice dictionar de expresii latine uzuale

P.S. Nu am absolvit facultatea de litere, am un master in fizica, un MBA si un doctorat in psihologie, vorbesc 6 limbi straine .. muncesc in afara Romaniei, copiii mei sunt la Londra unde au absolvit facultatile, isi fac masterele si muncesc in acelasi timp.. si toata familia a votat USL How about that when talking about the education level of USL voters?

 


Musafir

#19511 Re:

2014-01-11 23:23

#28: -

Şi eu!


Musafir

#19512

2014-01-11 23:23

Oamenii spun sa fiti vigilenti. Exista pericolul ca anumiti"specialisti" sa adune - ca la Paris - opinii , ca apoi sa le dea in vileag ca fiind false...

Musafir

#19513 Re: Re: Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

2014-01-11 23:23

#19508: D - Re: Re: Re: Aceasta petitie semnaleaza grave probleme de gandire si de moralitate

Sinteti o rusine pentru societate sa votati niste banditi securisti !


Musafir

#19515

2014-01-11 23:24

opriti abuzurile din Romania

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-11 23:24


Gadea Mihai

#19518 Gadea Mihai

2014-01-11 23:25

Sincer sa fiu, n-am timp. Sunt platit sa muncesc si sa lupt cu ajutorul domnului Dan Voiculescu sa dam exemplu de cinste si patriotism. Dorinta noastra este sa ducem justitia pe drumul cel bun astfel dreptarea sa domneasca in Romania. Mai luptam sa facem viata tuturor mai buna. Numai cu Antena3 si cu ajutorul domnului Dan Voiculescu Romania o sa devina un exemplu de cinste si prosperitate!
Sa luam exemplu de "cinste" sau de "furaciune" de la Felix?

Musafir

#19519 gfdss

2014-01-11 23:26

Bre, da' Antena 3 zau ca traieste intr-o Romanie paralela. Cine credeti voi ca "va pune botul" la aberatiile unora care nu au alt scop in viata decat subjugarea Justitiei, Justitie care se va pronunta si in cazul lui Felix. Si zau ca disperarea Antenei 3 e dovada faptului ca ea (a treia antena) banuieste finalul. Cand oficialii SUA vor crede o vorba din aberatiile "baietilor" de la Antena 3, se va putea spune ca "porcii zboara". ;)

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-11 23:26Musafir

#19521

2014-01-11 23:26

ANTENA 3 DA PRESEDINTELE IN 2014 ! VOTAM MASIV ! multumim TIMISOARA SI BRASOV !
SI LA EUROPARLAMENTARE ANTENA 3 FACE MAJORITATEA ! ReSTU E SIMFONIE !CU STIMA !

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2014-01-11 23:26


Absolventa Stiinte Politice in SUA

#19524 Re: Sugerati indepartarea falselor semnaturi

2014-01-11 23:27

#18425: Apocalipsa securistilor ceausisti - Sugerati indepartarea falselor semnaturi

Autorul petitiei sa faca bine sa solicite indepartarea falselor semnaturi, cum e cazul lui Basecu loveforever din Basesti. Maine veti fi atacati de presa basista ca petitia e irelevanta pe motivul ca semnatarii sunt falsi.

Daca vroiau sa faca o petitie care sa nu poata fi blamata pe motive tehnice (si nu numai de catre "basisti", nu toti cei care avem obiectii impotriva petitiei suntem basisti) trebuiau sa aleaga o platforma mai buna. Acest website (spre deosebire de alte site-uri, de asemenea gratuite) nu are mecanisme de autentificare sau de autorizare a semnaturilor. Zic asta de pe la pagina 670 dar se pare ca initiatorii nu au luat acest fapt in considerare. Au zis asta nenumarati alti semnatari si comentatori. Treaba strica treaba.

 

Daca dvs credeti ca singurele semnaturi false sunt cele cu nume aiurea, cred ca sunteti naiv(a). Avand in vedere problemele fundamentale de legitimitate a procesului de semnare a acestei petitii si a platformei pe care este postata, concluzia unui atac asupra relevantei era inevitabila. :) Pacat ca initiatorii nu au luat in calcul acest lucru inainte sa o faca publica.

 

Deci, cred ca am stabilit ca aceasta petitie poate sa fie--si ar trebui sa fie--considerata irelevanta pe motive tehnice.

 

Eu am alte probleme, pe care se pare ca nu le baga nimeni in seama si la care nu vrea nimeni sa raspunda. In primul rand, aceasta nu este o petitie. Pur si simplu. In cadrul acestei scrisori--sau fila de jurnal, sau scrisoare de dragoste, sau orice ar fi--nu se petitioneaza absolut nimic. Nu se cere nimic. Singurul lucru asemanator cu o cere este "nadajduim ca veti credita si punctul nostru de vedere bazat atat pe buna credinta cat si pe o cunoastere corecta a contextului intern". Dar care este punctul de vedere? In plain English, what's the point aside from trashing the President? Eu nu vad un punct de vedere si in mod cert nu vad buna credinta.

 

In al doilea rand, de ce si de cand se implica o televiziune privata (care si-a asumat petitia in cadrul Stirilor de pe 11 Ianuarie, numind-o "Petitia Antena3", motiv pentru care am decis sa comentez) si angajatii unei televiziuni private in relatiile externe ale Romaniei? Mai mult de atat, de ce isi permite o televiziune publica sa spuna la Stiri ca vorbeste in numele poporului roman? Din cate stiu, doar un reprezentant ales al poporului isi poate permite sa vorbeasca in numele poporului. Corect? Si, din pacate, nici macar domnul Ponta nu are aceasta calitate (decat poate in propriul partid), daramite autorii acestei petitii. Mai mult de atat, pe ce baza si in ce calitate isi rezerva autorii dreptul de a trimite o asemenea scrisoare (ca deja am stabilit ca nu e petitie) Secretarului de Stat American?

 

Nu stiu daca autorii au luat in considerare acest aspect, dar aceasta petitie este de extrem prost gust si va asigur--ca un cetatean romano-american care a locuit in ambele tari si in Marea Britanie--ca asa va fi perceput la destinatie. Nu stiu daca stiti lucrul asta, dar la Casa Alba in fiecare an se tine "White House Correspondents' Dinner" (preferata mea http://www.youtube.com/watch?v=U7FTF4Oz4dI (2006), http://www.youtube.com/watch?v=bJvS4aTcUyQ (2013), mai cautati pe Google). In cadrul acestei cine formale toata lumea isi bate joc de Presedinte (si de toti ceilalti actori pe scena politica), inclusiv Presedintele insusi. Unele glume sunt lejere, altele sunt socante, dar toate sunt jignitoare. DAR, inafara acestei petreceri anuale (televizata), jurnalistii se comporta cu respect fata de conducatorul ales al statului (chiar si atunci cand nu sunt de acord cu el). Aceasta "petitie" mai ca il aseamana pe Presedinte cu un lider mafiot care isi "elimina adversarii". Sunt stupefiata de limbajul si de mesajul acestei scrisori. Nici in timpul celor mai acerbe scandaluri (cu politicieni americani dezaxati ca si Anne Coulter) nu am auzit vreun jurnalist American sa-si permita sa vorbeasca in asemenea fel despre un sef de stat in functie--CATRE Secretarul de Stat al altei natiuni. Nici macar de Nixon nu s-a vorbit chiar in halul asta cat era inca in functie.

 

In fond si in final, cred ca Secretarul de Stat American deja a raspuns acestei "petitii" prin intermediul comentariilor dnei Victoria Nuland, facute DUPA publicarea acestei scrisori. Eu as zice ca v-ati primit raspunsul din partea biroului Secretarului de Stat American.

 

"You have made great strides, particularly over the past five years or so..." -- legat de cresterea independentei justitiei.

"insist on rule of law and insist on transparency and good governance" -- indemn impotriva modificarilor Codului Penal, despre care a spus ca  sunt "a step away from transparency and rule-of-law" and "a discouraging sign for investors, which will negatively affect Romania's economy." Aceste modificari nu au fost introduse de Basescu, ci de guvernul Ponta.

 

Repet. Nu sunt "basista". Nu am votat niciodata cu Basescu. Dar sunt pro-democratie, motiv pentru care blamez aceasta "petitie" din motivele enumerate mai sus. :) Daca aveti raspunsuri legate de argumentele expuse mai sus, va rog. Daca sunteti ca Nicu si nu stiti sa spuneti decat "esti prost" "esti idiot" fara motivarea acestei judecati, nimic din ce as putea spune nu v-ar opri. Deci, dati-i drumul. ;)


Musafir

#19525 Re:

2014-01-11 23:28

#19521: -

Voteaza sa faci foamea ! Banditii vor fi eliberati iar voi o sa va cacati de foame in case !