Abuzurile din Romania trec oceanul
This comment has been removed by the author of the petition.
Re:
Noi l-am lasa sa-si termine mandatul...da el nu lasa romania sa meraga inainte...nu vezi ca toate legile i se par proaste--o face in dusmanie si ura...Pai nu se conduce asa omule o tara...cand ai asa o functie tre sa ai si cap si bun simt..nu sa-ti faci mendrele cu ebele si poporul sa sufere..
Ponta-Presedinte---Basescu-Pim-ministru
Re: Re:
Sunt un idiot, care având doar doi neuroni valabili, mă cred inteligent, încât îi văd pe cei 7,4 milioane niște proști. Dar, mă fac eu mare și mă fac și preș pentru băsescu.
Dv. nu vedeti, nu simtiti ca Occidentul are respect fata de Traian BASESCU ? cE NAIBA . Si atunci ce rost mai are sa m comentam si mai ales ce rost mai are acesasta petitie care vrea sa fie trimisa lui OBAMA. nU SE POATE ASA CEVA.
Re: Re:
Papagalule ,in cap oare ai numai c.a.c.a.t. .toti care au condus aceasta sint vinovati pentru distrugerea tarii.Cretinule,nimeni nu-l iubeste sau este fanul lui basescu ,doar sintem multumiti ca si politicienii au inceput sa fie bagati la zdup ,dar sinteti prea retarzi sa intelegeti ca nu il are nimeni la inima pe basescu.
This comment has been removed by the author of the petition.
JOS BASESCU !!!!! HUOOOOO!!!!! HUOOOOOO !!!!!
Re:
Din pacate redati o trista realitate pe care creierele spalate si fara circumvolutiuni ale celor carora li s-a blocat telecomanda pe LATRINELE Varanului nu pot si nu sunt in stare s-o perceapa ! Si , pe langa ei , om suferi si noi !
Re:
#19016: Care-i diferenta dintre bolsevicul chelios Lenin si bolsevicul chelios Basescu ? -
muie voiculescu muie basescu
Re: Re: Re:
MARE PROST MA ESTI DAR STAI ASA CA PROBABIL IN LUMEA AI A TA TE SIMTI BINE , TRAIESTI BINE ASA CUM TI-A URAT BASESCU, DE ASTA ESTI AS DE INFOCAT
| This discussion has been closed. |
Re:
#18997: -