Abuzurile din Romania trec oceanul
Si atunci, nu inteleg rostul petitiei.
Va rog sa ma scuzati dar am vrut sa-mi exprim si eu umila parere. Succes semnatarilor !
Re:
VOtati-ma pe mine. Nu veti mai fi calcati in picioare. Veti fi cacati in picioare
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
#18919: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost cu aia mica la ... si pe base in cur
De asta MRU a intrat in istoria penibilitatii. Macar chelul betiv se bucura de ura integrala a poporului.
Re:
Ai dreptate, musafirule. Basescu reprezinta oamenii intregi la cap si cu coloana vertebrala. Pe voi va reprezinta limba-n curul Varanului.
O facatura ! Eu sunt cel mai iubit presedinte de romani. ROMANII SE TRAG DIN TRAIAN BASESCU. EU SUNT COMANDANTUL UNIC AL ROMANILOR !! PETITIA ASTA ESTE O FACATURA ! EU SUNT CEL MAI STIMAT DE TOT POPORUL ROMAN !! SA-TI FIE RUSINE, PATRICIULE !!
Re: Re:
#18931: Fan Hitler - Re: asa e...noi suntem hoti
Tu esti doar o jigodie imorala infantila.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
#18930: Apocalipsa Securitatii Ceausiste - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
eu i-am dat muie lu chelu betiv si el a dat muie la toti fraieri de voiculescu gadea badea...hai fie si lu MRU
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Re: Re:
#18934: Apocalipsa Securistilor Ceausisti - Re: Re:
jigodia imorala infantila da muie la toti fraierii
lui fan hitler
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost
#18936: Fan Hitler - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: basist = prost eu i-am dat
Tu n-ai dat nimic. Abia iti da ma-ta bani de biscuiti.
vae
De nenumarate ori am fost uimit de presiunile exercitate public de catre regimul Basescu, de derapajele democratice si de umilirea cetatenilor romani, atat in tara, cat si peste hotare.
S-a dezinformat, s-a furat, s-au deschis dosare penale oamenilor nevinovati care nu au fost de acord cu acest regim, s-au umilit si intimidat batrani care au votat PENTRU DEMITEREA PRESEDINTELUI TRAIAN BASESCU la referendum, s-a atentat la sanatatea si viata cetatenilor prin inchiderea de spitale pe cand se aruncau bani pentru construirea de bazine, sali de sport si alte astfel de lucruri inutile in acel moment, milioane de euro in conturile familiei Basescu (bani sau proprietati) a caror provenienta nu s-a justificat nici pana in ziua de astazi, dar nici nu s-a sesizat vreo insttutie a Statului!
Sper din tot sufletul sa plateasca pentru ceea ce au facut in toti acesti ani, iar Romania sa nu mai aiba parte vreodata de oameni ca ei, mai ales in functii atat de importante!
Multumesc si felicit initiativa acestei petitii!
Re: Pathetique
| This discussion has been closed. |