Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: BASIISTII CHIAR IS PROSTI!!!
ATI GRESIT LOCUL!!! LA B1 MERGETI !
Re:
Stimate domn, votati-ma si toate se vor rezolva. Pe cuvantul meu. Doar stiti ca eu nu mint.
Re: E frig in Alpi si sunt trist
#17521: Victor Viorel Ponta - E frig in Alpi si sunt trist
N-ai dat si tu de o stanca sau macar un pomisor pe partie ? Nu-i nimic, vii tu acasa si sa vezi ce cap in gura'ti trag, dupa ce ma adun din spagat !
Re:
#17536: Cristi - :Oare daca Voiculescu nu este vinovat si in spatele acestei petiții ordinare nu sint alte interese de ce oare fuge de atiția ani si ani de justiție?"
Ordinar si nici macar petitie esti tu...
Daca a furat, Voiculescu sa faca puscarie, la fel si idolul tau Basescu... cam despre asta-i vorba in petitia asta, care nu e ordinara, asa ca tine.... pari cam prostanac...
Re: Re: BASIISTII CHIAR IS PROSTI!!!
#17553: - Re: BASIISTII CHIAR IS PROSTI!!!
jos B1...jos basescu
Re: Re: E frig in Alpi si sunt trist
#17556: Mircea Badea - Re: E frig in Alpi si sunt trist "N-ai dat si tu de o stanca sau macar un pomisor pe partie ? Nu-i nimic, vii tu acasa si sa vezi ce cap in gura'ti trag, dupa ce ma adun din spagat !"
Bei, ce-mi plac glumele mele, hi, hi, hi !!!
Re: Re: BASIISTII CHIAR IS PROSTI!!!
#17553: - Re: BASIISTII CHIAR IS PROSTI!!!
La b1 sa mergi tu, ciumpalacule, ma faci tu pe mine basist ?
Re: JOS MAFIA !!!!!!!!!!!!!!
#17532: - JOS MAFIA !!!!!!!!!!!!!!
Din partea mea sa traiasca ca mumie si 1000 de ani
Re: Re:
#17371: esti praf - Re: analfabet basist..!!!!!!!!.... "mie i-mi pasa"
uite nivelul suporterilor USL! :) Ia mai uita-te in dictionar inainte sa incepi sa corectezi aiurea!
Daca taceai filozof ramaneai.
Re: CINE CREDETI CA VA BAGA IN SEAMA?O LUME INTREAGA STIE CAT SUNTETI DE CORUPTI
B1 TV si basistii
Sunteti niste PUPINCURISTI , adormitilor fara creiere si gandire , niste RAMOLITI slugarnici ai CHIORULUI , un puscariabil notoriu si el si FELIX si Nastase si voi niste puslamale lingusitoare
Re:
victorie "sunt alaturi de voi pina la capat,indiferent unde v-a fi acesta." "Capătul" pentru Voiculescu "v-a" fi la închisoare!
Re:
Imediat, prietene, stai sa ma intorc de la schi, din Alpi, si sa vezi ce sterg eu pe jos cu Basescu. Mai lasa-ma un pic sa termin meciul asta de baschet si vin.
Re:
Eu vaz enorm si simt monstruos, prietene. Dar ma cam doare la bascheti.
| This discussion has been closed. |