Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#15546: TEZA DE BACALAUREAT - Re: Re: Re: Re: Re:
Unde am facut-o eu prima data? Ti-as spune, dar nu vreau sa-ti provoc vreo trauma identitara.
Re:
AI ABANDONAT JOCUL COSCONDOI?????????????????BAI VASILE NU MA LASA SINGUR DA-TE IN COAIELE NOASTRE SI TU SI BASE ......
Re:
Eu zic in Moldova sa-l punem guvernator pe Victor Viorel Ponta, pana se mai coace un pic
Ma scuzati ca m-am bagat si eu in vorba, dl Dragnea
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#15552: Wulfila Gotul - Re: Re: Re: Re: Re: Re:
NU E NICI O PROBLEMA DUC ORICE TRAUMA :))))IN CONCLUZIE ESTI MIC SI PROSTUT ASA CA EU O SA MA RETRAG :)))SUCCESURIII TRAIASCA FAM BASESCU EBAAAAAAAA SI BAMBO WC
Re: Doctoru Andy #25
Bre, dar tu cine esti si de cine ai fost finantat pentru acest comentariu jalnic? Voi, basistii emanati un miros putrid pe multi km in jurul vostru, dar va dati aere ca sunteti unicii detinatori ai adevarului si igienei morale!
Justitia nu mai poate fii subjugata de nimeni: Basescu are monopolul, daca cumva nu ati aflat pina acum.
Iar "baieti", frumosi si in drepti sunt numai la Secu(ritate) si sunt alineati in spatele aceluiasi monopolist, Base.
Re:
Dna Nuland, poporul asta bland si credincios, pe care l-am fecundat la creier seara de seara, tanjeste dupa mine. Va asigur.
Re: Re: Doctoru Andy #25
#15557: Palavre - Re: Doctoru Andy #25
BINE AI ZIS RESPECT PT ACEST COMENTARIU ...JOS BASESCU
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#15556: BAMBOOO WA SI EBA - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Sa traim cu toti, in pula mea, ca fratii
Re:
MAI LATRATI MULT BASISTILOR ???????????SAIMI FAC CAFEA????????
Re: Re: Doctoru Andy #25
#15557: Palavre - Re: Doctoru Andy #25
Nepoate, nu mai vorbi urat de Secu, ca-mi sangereaza miocardul
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#15562: Wulfila Gotul - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
FARA BASESCU FARA BASESCU FARA FAMILIA MAFIOTA PDL VOM TRAI FERICITI
Re: Re:
#15563: JUR RAZBUNAREA CORUPTIOLO:))) - Re:
Ce inseamna "latrati" in romana?
Re: Re: Re: Doctoru Andy #25
#15565: Dan Voiculescu - Re: Re: Doctoru Andy #25
MA CAC PE SECURISI PULI SI PE TOTI E DREPTULLA LIBERA EXPRIMARE PANA PE 1 FEBRUARIE 2014:)))ASA CA MULTAMUIE
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#15567: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Da, valah prost. o sa te caci pe tine de fericire
Re: Re: Re:
#15568: Victoria Nuland - Re: Re:
HAU HAU HAU ..CEA CEFACI TU ACUM LATRI MULT SI PROST DAR BINENTELES CU DEGETELELE :))))SUNT MAI MULTE MODURI DE LATRAT :)) ACCEST ESTE MODELUL MODERN INTERNET ...INJURI FUTI PE CINE VREI VIRTUAL ...ADICA O FUT PE MAMICA TA ACU :))
Re: musafir
#15567: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
ca sa traim fericiti ar trebui deportata jumate de populatie romana,poate mai multi
Re:
Foarte buna alegere. dna Nuland. Va promit ca nu veti fi dezamagiti
| This discussion has been closed. |