Abuzurile din Romania trec oceanul
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Re: Re: Re:
#15123: Mircea Badea - Re: Re:
sunteti tari. misto chat, nu?
Re:
Hai sa-ti fac un spagat, poate te mai inveselesc un pic, prietene
80.000 !!! BINGO !!!
Re: Re: Re: Re:
#15152: nice man - Re: Re: Re:
Nice man, will you come to me?
Re: 80.000 !!! BINGO !!!
#15157: - 80.000 !!! BINGO !!!
Va dau o informatie de ultima ora. Cica Obama va primi la Casa Alba doar o delegatie de moroi din judetul Teleorman. Cica aia mananca mai putin si nici nu ocupa atata loc pe peluza
sa candideze CINEVA de la A3 la presedintie !!! jupan FI-VA ! VIN VOTURLII! ARE BALTA PESTE !
SI TOT A3 IL VIRA PA BASAU LA ZBIRNA ! INCA PUTIN !
Re: Re: 80.000 !!! BINGO !!!
#15161: Mircea Badea - Re: 80.000 !!! BINGO !!!
Merge si Livache cu ei?
Basescu... la erata!
M-am aflat in concediu la 80 de km de Barcelona in ziua referendumului, pe 29 iulie 2012 dar asta nu m-a impiedicat sa caut cu disperare una din cele 2 sectii de votare! Am fost mandri si bucurosi ca s-au mai adaugat 2 voturi impotriva tiranului care sfideaza bunul nostru simt!
Puteau veni mai multi la vot; era esential!
Numai cu atitudine vom putea taia RAUL de la radacina!
In 2009 cand Basescu s-a reales presedinte prin furt mi-am spus mie si prietenilor mei ca in cartea de istorie a poporului roman, Basescu se va afla la erata! Sunt convins de acest lucru si mi-as dori sa traiesc momentul cand acest fapt se va confirma!
Re:
#15160: Mircea Badea Reloaded -
Cred ca m-am rupt in doua la ultimul spagat. Ma doare curul si am inceput sa vorbesc pe doua voci.
sunt suparata
Eu vreau sa fiu presedinta si Traian mia promis ca o sa fiu, dar doamana secretara a americii in seara asta i-a spus lui Traian ca nu este posibil acest lucru, asa ca eu sunt tare suparata... off!!!
Re:
Dl Ponta mi-a zis sa va zic ca e in Alpi acum, dar revine imediat.
Re: Basescu... la erata!
#15167: - Basescu... la erata!
Vai de tine. Si eu vreau sa traiesc la infinit, din pacate nu e posibil. Cat despre mandria ta, intr-adevar ca ai votat la referendum e un motiv temeinic pentru a te simti mandru. Sau idiot. EU zic ca idiot.
Re: Moscova
Aici suntem, ai orbu gainilor ?
SINCER,AM TRAIT SI PE VREMEA LUI CEAUSESCU,DAR IN STRESU SI MINCIUNILE CREATE SI INTRETINUTE DE BASESCU SI CLICA LUI,N-AM TRAIT!DC SUNTEM IN MAJORITATE,NU-NTELEG CUM DE NU SE GASESTE O SOLUTIE SA SE TERMINE ODATA AGONIA ASTA!NE-AM CASTIGAT SAU NU LIBERTATEA DUPA CE L-AM OMORAT PE FOSTU,SAU NE-A BLESTEMAT S-O DUCEM SUB TEROARE?!PARCA AM FI SUB DOMINATIA TUTUROR!M-AS BUCURA MULT CA ACEASTA PETITIE SA AIBA VREUN ROST,DAR AM IMPRESIA CA V-A FI DIN NOU VARSARE DE SANGE,CA NICI DUPA CE I SE VA TERMINA MANDATU NU VA PLECA DE LA DOMNIE!SUCCES SI DOAMNE AJUTA!
| This discussion has been closed. |