Abuzurile din Romania trec oceanul
Re: Re: Re:
Eu am facut doar scoala vietii din Spagatul din Deal, prietene. Mi-a mai explicat Dana Grecu un pic de morfo-sintaxa generrativ-transformationala, dar tot spagatul ramane punctul meu tare.
@Mircea Badea
Re:
INTAI SA MERITI, PE URMA SA PRETINZI. cand conduci cu viteza, te gandesti ca nu respecti legea? cand cumperi tigari si seminte la coltu' strazi, te gandesti ca nu respecti legea? etc etc etc
Re: Re: raspuns
#15073: Leadership situational - Re: raspuns
Zi-i cu pula si pizda, prietene, ca o sa plece imediat.
Am schimbat doar ,,poarta'',obiceiul insa se pierde undeva in trecutul medieval al istoriei neamului nostru si este adinc inradacinat ! Sintem condamnati pe vecie s-o cerem de la altii, ptr. ca la noi a disparut si-n locul ei s-au inscaunat, sus ,cit mai sus;minciuna,hotia, necinstea, lacomia,tradarea de neam si de tara! Dar, ca acum, cred ca n-a fost niciodata si cind noi cei multi am strigat, ne-am revoltat am cerut,am hotarit, am votat n-a vazut, si n-a auzit nimeni, sau mai bine zis au inchis ochii si si-au astupat urechile!!
Nu cumva ptr. noi rominii este o himera?
Si noi acum cerem ceea ce nu au nici ei si nici nu se prea gaseste, decit pe ici pe colo si din cind in cind!!! Daca acum citiva ani acolo ,,sus'' era ,,ales'' altcineva poate ca nu ajungeam in aceasta ipostaza si noua tuturor ne era mai bine si eram priviti si tratati cu mai mult respect si probabil eram mai.. ordonati in fapte si realizari si nu.. SUBORDONATI !!!
La numarul mare de comentarii contribuie si "antiromanii".Hai , cititi, mai cititi si dati-va arama pe fata !!!
Si mai stiu o chestie: a scrie aproximativ corect.
Tu in schimb : 3 greseli in o singura linie. Trebuie ca esti ceva retardat mintal. Cu doua clase. Asistat social. Alegator PSDR.
Re: @Mircea Badea
Vorba poetului din Scrisoarea a 4--a Tu esti, Mircea?
Dovada aceasta penibila petitie si miile de comentarii oligofrene.
Re: Re: @Mircea Badea
#15114: Mircea Badea - Re: @Mircea Badea
Scrisoarea aceea avea numarul 3, fara suparare. Mi-a placut raspunsul :-).
LINISTEEEEEEEEEEEEEEEEE
| This discussion has been closed. |
Re: Re: Re:
#15082: Mircea Marian - Re: Re:
Imi plac initialele tale, MM. La fel ca lui A.N., iti doresc MM. Adica Multa Muie!