Abuzurile din Romania trec oceanul
Nu va suparati, se poate vota de mai multe ori pe aici?
Ha, ha, am glumit. Normal ca se poate.
Raposati, incolonarea! Cu cantec, inainte, mars!
Re:
Vad ca te pricepi la supt. Nu vii pana la mine ca Viorel e ocupat cu putoarea aia mica!
DACA
Re:
Adica vrei sa ma scoti de acilea, dintre baieti? Vrei sa ma pui langa stricatele de muieri!
Jos Iliescu!
Re: Re:
#14992: Victor Viorel Ponta - Re:
schimba postul la b1 sa se mai distreze si aia ca e totul mort pe acolo
Re:
asa, sa fie chat-ul international. poi ce, sa ne distram numai noi :):):)
Re: Re:
esti un golan din asa zisele servicii romanesti vadute amerlocilor ... mamaaaaa!!! .. ce de coaie de slugi secrete o sa avem de jumulit!!!!
Re: ObAmA, LoVeLe YoU
Buna idee. Si mai am o trupa buna de strigoi din cimitirul Sf. Alexandru din Alexandria. Voteaza si semneaza, ai dreacu, la petitii, de n-au aer... (ma rog, vorba vine, intelegi matale)
Nu cred...
...ce pot citi in comentariile voastre de 2 lei. Serios, Basescu face abuzuri prin intermediul justitiei? Aceasta este parerea voastra? Bre, idiotilor, justitia a fost abuzata ea insasi de prin 1940 pana acum cativa ani, cand a reusit cat de cat sa iti mai recapete ceva din independenta. Scursurilor, toti ati vrea sa fie "pace si liniste" , nu? Sa nu va mai bata la cap nimeni, ca pe idolii vostrii din PSD. Mama voastra, pacat ca nu primiti anii ce vi se cuvin, plus niste confiscari ca la carte de avere. Ticalosie imputita ca in tara aceasta, mai rar....Hai sictir, PSDR-isti imputiti!
Re: Re: ObAmA, LoVeLe YoU
#15019: Liviu Dragnea - Re: ObAmA, LoVeLe YoU
Liviu, nu imi trimiti si mie cativa? Viorel sta cu muieri si nu ma lasa la Jiji! P-ai tai nu ii va gasi!
Re:
#15017: cetateanul roman - "Nu puteti scoate comentariile dementilor?
Nu au cum deocamdata... acesta este un site comercial, nu poate fii moderat decat la cateva ore dupa postare... si "dementii" nu sunt dementi... sunt echipa de manipulare din serviciile secrete aflata in slujba chiorului PLATITI DE NOI!!!
| This discussion has been closed. |
Verdicte.