Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
BOULE, Dana Grecu locuieste in Pitesti.. ce kkat de manipulare incercati sa faceti... sunteti jalnici mei basistilor, jalnici!!!
Jos Basescu!!!
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
Exemplu cazul de fata : 7,4 milioane ii spun lui Base "la revedere ", el ne prosteste cu o lege ( urasc chestia asta - asa spune legea - si daca asa spune legea ce-i ? am votat eu legea, am fost eu de acord cu vreo lege, m-a consultat pe mine cineva cand s-a votat vreo lege ? - ne dau si ne vor da cu legile in cap - votate de "alesii" nostri - pana vom ramane in izmene ), noi tacem din gura ca - tipic romanesc - "asta e ", iar acum mergem sa ne cersim dreptatea americanilor. Concluzie ? Americanii / UE ne conduc / sunt superiori daca noi pe plan local nu ne putem rezolva problemele "datorita legii ". Trist, dar daca rapid nu va spune cineva "AJUNGE " ... s-ar putea, cand ne trezim, sa fie prea tarziu ...
Re:
Nu ti se pare, prietene. Hidra basisto-colonialist-imperialista se zvarcoleste spasmodic. Impreuna cu Radu Tudor, lucram la un script care va vana basistii prin tot internetul.
Radu. ma auzi?
Re: Re: Re:
Si binenteles, alaturi de noi ca deobicei Radu. Radu pres(edinte)
Re: Re:
Bai, pula, imi spui tu mie unde locuiesc?
Radu. treci pe receptie!
Re: Re: Re:
Basist cretin, ti-am scris mai sus, Dana Grecu sta in Pitesti, nu in Bucuresti, vai mama voastra de prosti... asta e manipulare de doi bani...prostule!!!
TRAIASCA LATRINELE !!!
De asemnea, semnez aceasta petitie pentru ca astfel de situatii sa nu se repete! Dictatura comunista si folosirea serviciilor secrete impotriva poporului roman trebuie sa inceteze! IMi pare rau ca forurile internationale au fost induse in eroare de o propaganda care a incalcat orice legislatie in vigoare in Romania, inclusiv Constitutia Romaniei! Tot ceea ce imi doresc este restabilirea adevarului: statul de drept in Romania nu inseamna Traian Basescu si doar avantaje pentru familia acestuia! Statul de drept nu inseamna subordonarea institutiilor fundamentale ale statului intereselor "presedintelui" Traian Basescu si familiei acestuia! Perceptia mea asupra sintagmei "statul de drept" inseamna independenta justitiei (nu cea actuala subordonata in chip dictaorial lui Traian Basescu si cu executarea ordinelor acestuia!), inseamna functionarea independenta de politica si de vointa de moment a domnului Traian asescu! Nu degeaba opt milioane de romani au iesit la vot in iulie 2012, din care 7.400.000 au votat pentru demitere! Vot calcat in picioare de foruri internationale care au preferat sa umileasca si sa nu ia in seama vointa poporului roman! Acesta este motivul pentru care semnez aceasta petitie....fara prea multa speranta! Rusine pentru modul in care a fost tratat poporul roman!
Re: Putini dar lacomi, nemernici si ticalosi, vanduti pentru putere si arginti
| This discussion has been closed. |
De asemnea, semnez aceasta petitie pentru ca astfel de situatii sa nu se repete! Dictatura comunista si folosirea serviciilor secrete impotriva poporului roman trebuie sa inceteze! IMi pare rau ca forurile internationale au fost induse in eroare de o propaganda care a incalcat orice legislatie in vigoare in Romania, inclusiv Constitutia Romaniei! Tot ceea ce imi doresc este restabilirea adevarului: statul de drept in Romania nu inseamna Traian Basescu si doar avantaje pentru familia acestuia! Statul de drept nu inseamna subordonarea institutiilor fundamentale ale statului intereselor "presedintelui" Traian Basescu si familiei acestuia! Perceptia mea asupra sintagmei "statul de drept" inseamna independenta justitiei (nu cea actuala subordonata in chip dictaorial lui Traian Basescu si cu executarea ordinelor acestuia!), inseamna functionarea independenta de politica si de vointa de moment a domnului Traian asescu! Nu degeaba opt milioane de romani au iesit la vot in iulie 2012, din care 7.400.000 au votat pentru demitere! Vot calcat in picioare de foruri internationale care au preferat sa umileasca si sa nu ia in seama vointa poporului roman! Acesta este motivul pentru care semnez aceasta petitie....fara prea multa speranta! Rusine pentru modul in care a fost tratat poporul roman!