Abuzurile din Romania trec oceanul
Re:
Eu cred ca aceasta femeie (Nuland! - ce nume de nulitate!) e de o calitate la fel de proasta ca acel Gordon (mi se pare ca tot un functionar guvernamental USA sau...demnitar?!!!) care si-a batut joc de votul romanilor in 2012 cu un tupeu de birjar analfabet, punand un tocmai nevotat intr-o functie electiva, golind, ca prostul, aceasta functie de continut (puterea conferita de voturi)
Re: DONAȚIE !!!
BUNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ma inscriu, ii dau 2 lei, un leu sa aiba si pt. "fetite".
oare de ce il asculta americanii numai pe basescu ??? poate e ce spunea cvt ?
la tot felul de abuzuri grosolane,avand impresia ca
ne-am intors in istorie,inaintea anului 1989.Am semnat cu placere dar si cu sperant PETITIA.
Aceeasi mizerie !
Aceeasi mizerie !
Datorita incapacitatii guvernului si parlamentului ales de voi puneti totul in spatele unui singur om....Traian Basescu.
In loc sa va rezolvati problemele in tara, va plangeti americanilor si intregi lumi. Aceasta petitie reprezinta de fapt o denigrare a Romaniei si implicit a tuturor cetatenilor romani.
Re: Re:
Daca justitia gaseste dovezi sa ii bage la puscarie! La Basisti sunt o groaza de dovezi dar Base a bagat pumnul in gura justitiei !
Trebuie inlaturat cit mai repede acest personaj malefic (basescu) pentru ca rominii sa arate ce pot face in tara lor.
Nu inteleg ce mai trebuie sa faca acest basescu pentru ca in Parlament sa se gaseasca o solutie care sa conduca la debarcarea lui cit mai repede. Nu trebuie sa numaram zilele ci orele pina cind acesta va ajunge acolo unde si-a "cumparat" si rezervat locul-puscaria.
Dan
| This discussion has been closed. |
Social lasa mostenire o societate profund divizata.