S.O.S. familia!

S.O.S. familia! / Anunțuri / Interviu / Comentarii


Musafir

#1

2013-10-26 09:49

Am depus mai multe plangeri la CNA. Au raspuns in limbajul lor de lemn ca nu pot sa se opuna "drepturilor omului".
Am solicitat sa imi spuna cui pot protesta atunci cand CNA nu isi face datoria in modul in care consider eu ca este corect.
Nu am primit raspuns.

Musafir

#2 si cum putem protesta?

2013-10-26 09:51

si cum putem protesta impotriva INVAZIEI DE RECLAME MINCINOASE RMGC ? Chiar acum, m-am uitat pe acest site si a aparut un mesaj automat cu "bun pentru Romania" ! Ce e de facut? Toate site-urile sunt impanzite de acesti indivizi ce isi zic "sindicatul minerilor".

Musafir

#3

2013-10-26 14:00

Felicitari pentru implicare si dorinta de a lupta pentru normalitate. Familia este de fapt centrul si daca ea va fi distrusa, atunci ne vom distruge cu totul ...

Musafir

#4

2013-10-26 15:06

Trebuie scrisa o crte, cu tot riscul. Cereti sustinerea Patriarhiei - financiar- sau /si a celor care au semnat petitia. 5300 de semnaturi vor aduna banii necesari pentru publicare si pentru eventaul traducere in engleza/franceza ca fiind cele mai vorbite.
Lumea trebuie sa se alieze curajului si limpezimii actiunii dvs si a modului civilizat de aexplica o pozitie total normala.
Va sustin cum pot.
Felicitari.
Smaranda Livescu
prof. Smaranda LIVESCU

#5 Raspuns la articol

2013-10-26 15:07

Trebuie scrisa o carte, cu tot riscul. Cereti sustinerea Patriarhiei - financiar- sau /si a celor care au semnat petitia. 5300 de semnaturi vor aduna banii necesari pentru publicare si pentru eventaul traducere in engleza/franceza ca fiind cele mai vorbite.
Lumea trebuie sa se alieze curajului si limpezimii actiunii dvs si a modului civilizat de aexplica o pozitie total normala.
Va sustin cum pot.
Felicitari.
Smaranda Livescu

Musafir

#6

2013-10-28 17:44

Absolut corect ! Sunt intru totul de acord cu cele scrise in articol. Trebuie sa ne intoarcem catre Dumnezeu si sa oprim ascensiunea celor impotriva firii, a homosexualilor deviati si obraznici care vor sa impun majoritatii regulile minoritatii. Trebuie sa luptam din toate puterile ca sa oprim ofensiva Sodomei.

Musafir

#7

2013-10-29 11:23

a gandi liber nu inseamna a accepta orice ! homosexualitatea nu este ceva normal, nu sunt de acord cu expunerea lipsita de bun simt pe care o fac . nu sunt de acord sa nu fie angajati pe acest motiv sau alte discriminari dar ..... ceea ce fac cei de la protv e scarbos - sunt asa de disperati ? intotdeauna i-am considerat un post anti orice nu e americanPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...