Il sprijinim pe Emil Petru si sustinem integritatea sa

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Il sprijinim pe Emil Petru si sustinem integritatea sa


Musafir

#26 @ accident

2013-07-17 12:11

Incep prin a va spune ca imi pare rau pt ambele parti implicate in aceasta intamplare .
In acelasi timp nu pot sa nu imi amintesc situati similare in care am fost pus de alte persoane cu un comportament similar cu al celui din PH dar cu toate aceste nu i-am calcat pe cap cu masina .
Daca incercati sa popularizati ideea ca baiatul care conducea se afla in "legimita aparare " va rog sa luati n calcul si faptul ca riposta trebuiie s fie similara cu atacul : ceva de genul - ala imi da cu pumnul in masina familiei (mi-a curs olacrima cand am vazut mai sus ca vea grija de ea ) iar eu il cal pe cap ( intentiona sau nu ) .

Cel mai mare noroc al lui ar fi ca baiatul respectiv sa isi revina cu toate ca este virtual imposibilsi in acest fel sa fie incadrat la o fapta mai usoara .

Tavia

#27 Accident

2013-07-17 13:32

Asa cum am scris anterior a fost un accident stupid.Faptul ca la calcat n-a fost intentionat sunt convinsa si ca mine sunt multi altii. Ne pare rau de tanarul din spital dar ceea ce s-a scris anterior nr. 26 seama cu zicala cu capra. 'sa moara so capra veninului'. Faptul ca a fost in stare avansata de ebrietate nu poate fi stearsa cu buretele chiar daca din nefericire se va incheia cu decesul tanarului.
Cineva nu poate fi acuzat de intentie aici. Sunt convinsa ca dovezile anchetei vor demonstra situatia adevarata.Probabil ca cei care stiu cum s-a intamplat, nu cum cred iei ca s-a intamplat vor colabora cu organelle in putere sa decida urmarile pt Emil.

Din nefericire chiar daca isi revine tanarul prahovean, nu cred ca isi mai aminteste ce s-a intamplat. Acum am si eu o intrebare. De ce prietenii tanarului prahovean nu l-au oprit sa faca ce-a facut? Sunt iei adevarati prieteni? Era toti in stare de ebrietate? Cum pot fi iei crezuti daca consumasera alchool?

Dupa parerea mea asa zisii prieteni au incitat sa se intample ce s-a intamplat? Oricine cand este cu prietena sau prietenul sunt intimidati de un grup mai mare de persoane si in stare de ebrietate. Raman la parerea mea ca daca Emil putea sa evite accidentul o facea.


Musafir

#28 Re: Accident

2013-07-17 15:24

#27: Tavia - Accident

Sunt de acord, este un punct de vedere ff bun.Se vede cine gandeste si are o minte deschisa si cine nu !

Musafir

#29 Re: @ accident

2013-07-17 19:04

#26: - @ accident

Toata compasiunea pentru parintii celor doi tineri. Rusine celor care au fost acolo si au lasat sa se intample asa ceva. Poate ar fi bine ca prietenii celui accidentat sa stea in casele lor, in orasul lor, pentru a nu mai distruge si vietile altor tineri. Doi tineri au vietile distruse, ceilalti participanti la conflict ce fac?

vaideviitor

#30 nu a fost intentionat

2013-07-17 19:32

asa e.. sa treci peste CAPUL UNEI PERSOANE e ceva de care chiar nici nu-ti dai seama, mai ales cind esti baiatu' tatii (senator? deputat?) si ai asa mare grija de masinuta familiei. Sa treci peste capul unei persoane e ca si cum ai trece peste un rahat de ciine, maxim se aude un "plof" acolo jos, pe asfalt.
Mai ales cind tu AI COBORIT DIN MASINA si ala s-a aruncat lateral pe masina.. adica... pina la urma a fost masina care a dat peste capul "betivului aluia nenorocit".
Ingerasul asta de emil nici macar nu era acolo, pupa-l-ar tata ca luase si el bacu'....
vaideviitor

#31 Re: Re: @ accident

2013-07-17 19:55

#29: Musafir - Re: @ accident

care e treaba cu "pretenii sa stea acasa ca au distrus doua vieti"?

viata distrusa e a baiatului aluia in coma.. 20 de ani are si nu se stie cum (daca) iese din situatia in care e. si i-a distrus-o un baiat de bani gata care s-a dat mare cocos. celalalt era beat? ok. dar emilus ce scuza avea, daca e asa baiat bun, cuminte, credincios, destept, linistit bla bla bla bla?? i s-au pus piticii pe creier sa se urce in masina, sa se urce pe capul aluia si sa mai si accelereze? ca altfel nu treci, bai, peste un om, mai ales cind pleci de pe loc....

pe emilus il scoate taticu basma curata, ca nu degeaba e politician. pe celalalt baiat nu prea are cine sa-l scoata din coma si sa-l faca asa cum era inainte......

iar in ceea ce priveste fraza aia cu "sa stea in orasul lor", eu zic ca mai bine sa plece si ei la mare in tari civilizate, ca si-asa mamaia e de doi lei gauriti, in frunte cu mazare si cu aia care o baga pe aci cu "vin ploiestenii sa faca pe smecherii la mamaia"... uof, constantenii astia civilizati si onesti, vin aia din afara sa-i contamineze.... ce greata!!

 


Musafir

#32

2013-07-17 20:15

Bai voi sunteti idioti??? Parintii lui emil nu au nici o treaba cu politica
tavia

#33 vaideviitor

2013-07-18 06:46

Nu cred ca este correct si etic sa lovim in Emil datorita situatiei sociale si materiale ale parintilor lui Emil. Daca discutam ceva este accidental si conjuncture in care s-a intamplat. Dupa cum ai scris se intelege ca ai ceva cu cei care au parinti in politica si au o situatie materiala mai buna. Fiecare e indreptatit la a avea in functie de munca lui. Nu intereseaza pe niimeni situatia materiala a parintilor celor doi tineri. Mai mult parintii lui Emil nu sunt vinovati cu nimic ca au sau n-au. Nu mai suntem in timpul in care luam de la bogati (daca ar fi asa) si dam la saraci. Fiecare e liber sa-si castige bucata lui de paine sau o paine intreaga. Nu inteleg de ce esti pornit impotriva celor care au?

Musafir

#34

2013-07-18 07:12

Sunt oameni care ar face orice sa ii faca rau unei persoane pe care nici nu o cunosc,doar din auzite

Musafir

#35

2013-07-18 10:11

Sincer, mi-e greata cand vad cat de mult va injositi pentru a intoarce lucrurile, intr-un fel sau altul, in favoarea voastra. Parintii lui Emil sunt niste oameni minunati care sufera enorm din cauza celor intamplate. Nu, nu sunt nici politicieni, nici oameni cu o situatie materiala extraordinara. Sunt persoane normale, cu frica si credinta in Dumnezeu. Incetati sa mai aberati pentru ca intr-o buna zi toate aceste atacuri nejustificate va vor fi intoarse inzecit. Cel mai greu le este lor sa isi vada copilul in situatia asta... Poate ca si familia baiatului (caruia nu ii cunosc numele) sufera, dar sunt ferm convinsa ca intentia lui Emil nu a fost nici macar o secunda de a provoca un astfel de accident. Fiti oameni si ganditi logic inainte sa scrieti comentarii fara sens!

Musafir

#36 Re:

2013-07-18 10:13

#34: -  

 

Baiete/fatuca, gandesti?! Te crezi in telenovele, sau cum?! Gandeste inainte sa iti pice mainile aiurea pe tastatura aia!
Robert

#37

2013-07-19 11:31

Am postat pe facebook iar mesajul mi-a fost sters. La ce mai e petitie daca comentariile care nu sunt pe plac sunt sterse. Ce nu va convine? Sau de ce nu va convine?

Elena Elly la cat il ridici tu il slavi pe prietenul tau imi dai impresia ca a renascut Mesia, si in loc sa transforme apa in vin, el calca oamenii pe strada. Ce-i drept, e un Mesia ceva mai dur si adaptat vremurilor noastre.

Dar oricum prietenul tau cu a lui "privire blajina" nu cred ca e vinovat, chiar daca a trecut cu masina peste o persoana. Si eu as face asta, mi se pare ceva normal sa treci cu masina peste oameni nu?

Intr-o situatie asemanatoare am fost si eu, insa nu am trecut cu masina peste acea persoana, am constientizat ca nu prea ar fi bine sa fac asta, dar "personalitatea puternica" a prietenului tau, si "apriga petru dreptate" n-a mai tinut cont ca e o viata in joc.


Musafir

#38

2013-07-20 08:30

Cati retardati o sa continue sa comenteze aiurea si sa creada ca au dreptu de a acuza ?
Ysa

#39

2013-07-20 21:23

Cine nu il cunoaste personal pe Emil sa nu vorbeasca aiurea! Noi care il cunoastem adica prieteni apropiati ai lui stim ce fel de baiat este si cum este crescut si ce educatie a primit de la parintii lui! asa ca cei care nu il cunoasteti nu mai vorbiti degeaba sa va aflati si voi in treaba!

Acest articol a fost șters de către autor (Arata detaliile)

2013-07-21 06:56



Musafir

#41 Re:

2013-07-21 12:08

#39: Ysa -

Si ce legatura are educatia care a primit-o de la parintii lui cu fapta pe care a comis-o?

EU

#42

2013-07-23 18:27

EMIL ESTE UN OM EXTRAORDINAR , CRED CA NU ESTE VINOVAT

Musafir

#43 Re: Mio

2013-07-25 20:58

#16: mio - Mio

Daca nu cunosti un om ,de ce dracu te apuci sa comentezi? Baiatul ala este arestat din cauza unor idioti care comentează fara sa aibe habar!Cand eesti amenintat nu iti doresti decat sa pleci! Cu siguranta daca nu se baga in fata nu se intampla nimic! Chiar credeti ca baiatul a plecat la vanatoare? Vai de capul lui...

 

EU

#44

2013-08-08 17:50

Emile fii tare adevarul va iesi la iveala

Musafir

#45

2013-08-16 17:54

Îl susţin pe Emil
Alica

#46

2013-08-16 17:56

Il susţin pe emil
eu

#47

2013-08-20 18:36

il sustin pe Emil
ion

#48 pacat

2013-11-06 14:05

nu stiu cat de minunat ca om este Emil sau celalalt. stiu insa ca pentru a baga un om sub masina si sa si treci peste el iti trebuie intentie, mai ales ca a plecat de pe loc, deci viteza 0. oricine este sofer poate realiza ca in secunda 2 in care l-ar fi atins accidental pe pieton ar fi putut frana numai ca el a accelerat. dintr-o tampenie va face acum puscarie, nu cred ca nici el nici celalalt si-au imaginat ca se va termina asa. totul a fost la nervi. din pacate acuzatiile sunt grave si par corecte. pacat de anii lor.