Nu puneti botnita presei!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Nu puneti botnita presei!

magda m.

#51 magda

2013-05-04 15:01

Cuza se intoace in mormant , probabil.cum de nu s-a gandit el la sfanta fecioara Presa cand a facut codul penal?sa o incrimineze el asa , anticipat si "pe nedrept"...o, saracul...

Musafir

#52

2013-05-05 15:33

Am trait vremurile in care presa nu avea voie sa scrie decat ceeace convenea puterii-comuniste-evident.Nu doresc nici pentru mine si nici pentru urmasii mei ca asemenea "legiferari"a se mai produca.

Musafir

#53

2013-05-05 16:00

Libertatea de exprimare,sub orice forma,este un drept care ''n-are nici o legatura'' cu justitia !!
NU este negociabila si NIMENI nu o poate da sau ''lua'' prin hotarari judecatoresti !!
magda m

#54 magda m.

2013-05-05 17:51

nu e incriminata libertatea de exprimare, ci balacareala , atacul la persoana si minciuna specifice presei de bulevard, adica presei de joasa speta care nu are ce cauta intr-o tara civilizata.daca tu ca ziarist ai probe si un limbaj decent , esti liber sa scrii.nu te deranjeaza cele 2 articole din Codul Penal. Cristian Tudor Popescu , de exemplu, e pentru incriminarea insultei si calomniei.oare de ce?
magda

#55 magda

2013-05-06 13:22

cele 2 articole din CP nu sunt o botnita pentru presa. sunt un fel de filtru pentru presa , ca un filtru instalat la un robinet: apa e libera sa curga, dar e curata si fara impuritati.

Musafir

#56

2013-05-07 12:13

Oare, nu stiati ca la noi in tara, totul e posibil, ce mai conteaza legea fundamentala a tarii, e facuta doar pentru cei mici sa o respecte...

Musafir

#57

2013-05-07 13:32

Se impune ca Sectiile reunite ale Inaltei Curti sa ia pozitie ferma pe acest subiect. Un grup de indivizi, ce - si spun judecatori ai CCR, a devenit stat in stat, si - si permite sa calce in picioare tocmai Constitutia pe care ar trebui s - o apere si nu s- o
siluiasca, cum dicteaza politicul.
fluviul

#58 libertete presei

2013-05-07 14:14

presa libera

ioan duscas
Musafir

#59

2013-05-07 14:38

urmare a faptului ca vreau si eu ceva din proprietatile antecesorilor mei o trupa de banditi detinatori de functii inalte au hotarat eliminarea mea sens in care de sapte ani de zile lucratori din serviciile secrete si ministerul de interne deruleaza actiuni tipic mafiote vizand izolarea mea de orice persoana , discreditarea mea pe orice cale si la tot pasul vizand eliminarea mea in stil mafiot !

astfel desi nu am absolut nici o legatura cu neamul tiganesc totusi de sapte ani de zile acesti banditi publici mi-au pus pe urme o trupa de tigani cu si fara de grade sa ma discrediteze la tot pasul afirmand despre mine ca as fi tigan , bandit , homosexual , nebun si orice altceva demn de dispret !

de sapte ani de zile acesti banditi publici au pus la dispozitia unei trupe de tigani scarbosi posibilitatea de a ma monitoriza in direct astfel ca aceste rebuturi umane se delecteaza zi de zi pe baza vietii mele intime devenita subiect de interes public !
in doua randuri am fost ales pentru inalte functii publice dar acesti infractori mi-au anulat in ambele randuri voturile !
de sapte ani de zile nu pot derula nici o activitate in conditii normale datorita acestor infractori deosebit de periculosi care zi de zi deruleaza actiuni de izolare a persoanei mele de orice persoana ! inclusiv o aplicare pe internet pentru un job este urmata de punerea in miscare a acestor infractori care identifica firma la care am aplicat iar ulterior o contacteaza pentru a imi zadarnicii orice tentativa de a obtine un job !
ce lege permite asa ceva ?!
oricine ai fi poti sa aflii ca in romania securista exista o structura infractionala finantata de la buget cu fonduri imense insarcinata cu eliminarea in stil mafiot a descendentilor fostilor proprietari de terenuri pentru ca astfel infractorii care le furara proprietatile sa se puna la adapost de eventuale suparari ulterioare !
curtea constitutionala in loc sa priveasca la cea ce ma determina pe mine sa folosesc titulatura de infractori pentru unii oameni ai legii si sa incerce sa actioneze in sensul eliminarii anomaliilor deosebit de grave legate de functionarea acestora in totala contradictie cu prevederile legilor in vigoare CC s-a limitat doar la tentativa de a incerca sa imi inchida gura pe aceasta cale !
adica curtea constitutionala nu este deranjata de faptul ca cetateni ai acestei tari sunt condamnati la moarte de catre niste infractori deosebit de periculosi detinatori de inalte functii publice ci considera ca este oportun ca acestia sa moara cu gura inchisa !
INFRACTORUL CU GRADUL CEL MAI RIDICAT DE PERICULOZITATE ESTE OMUL LEGII CARE CU BUNA STIINTA SI REA CREDINTA INCALCA LEGEA si pin urmare ar fi normal ca curtea constitutionala sa fie preocupata de modalitati de impiedicare a abunzurilor derulate de catre serviciilor secrete stiut fiind ca o parte din aceste structuri desi functioneaza pe bani publici servesc interesele personale ale unor structuri mafiote !


Musafir

#60

2013-05-07 19:42

o decizie neinspirata si chiar pe linga lege data de ccr . nu putem accepta aceasta depasire a atributiilor ccr !

Musafir

#61

2013-05-08 08:49

De acord cu susținerile domnului jud. Neacșu, curte c.c.r. nu suverana acestei țări. Cu atât mai mult cu cât este partinică politică și băsesciană, ETC. !!!!!

Musafir

#62

2013-05-08 12:08

Presa este un instrument de informare nu de denigrare.

Musafir

#63

2013-05-08 12:28

libertatea de exprimare s-a castigat in 1989, cu atatea sacrificii......... acuma ne batem joc? Eheee....... Romania, tara lu` peste prajit!
Emil

#64 Re: DECIZIE FOARTE BUNA!!!!

2013-05-08 16:59

#11: maximus - DECIZIE FOARTE BUNA!!!!

Pe aceeasi linie pe care aproape toti potlogarii din Romania, indeosebi cei mari, se declara "victime politice".
A spus unu CLAR:
"Cine a vazut hot sa recunoasca: am furat".

Va amintiti numele lui?

Emil

#65 Re:

2013-05-08 17:00

#62: -

In lumea democratica. E cazul Romaniei?

Emil

#66 Re:

2013-05-08 19:36

#59: ioan duscas -

Si ce legatura are ce spui tu cu "calomnia" (si INSULTA)?

In dex, scrie:
" CALOMNÍE ~i f. Afirmație mincinoasă făcută cu scopul de a discredita pe cineva; bârfeală; defăimare; ponegrire; clevetire. [Art. calomnia; G.-D. calomniei; Sil. -ni-e] /<lat. calumnia, fr. calomnie

Oare nu cumva sunt interese mari pe aici?
Ne amintim ce afirma unii "jurnalisti"?
Si ce interese au?

Te rog, nu te lasa manipulat.

 

Toma Necredinciosul

#67 Credeti ca va avea o fianlitate?

2013-05-09 08:44

Credeti ca vor schimba ceva indiferent de numărul de semnături? Am semnat dar ......
CRISTIAN

#68 MULTA LUME NU CUNOASTE ASTA

2013-05-10 15:28

VA ROG FACETI RECLAMA ACESTUI LINK CUM PUTETI, MULTA LUME NU CUNOASTE CE SE INTAMPLA IN JURUL LOR SI SE VOR TREZII APOI IN COMUNISMUL MULT MAI PERICULOS DIN SECOLUL 21.DA TI LA CATI MAI MULTI CITITORI ASTA.EU UNU SUNT PATIT CU JUSTITIA ASTA DE DIICOT SI DNA IN ROMANIA,AU APROAPE PUTEREA ABSOLUTA ACESTE PEROSANE SI ACUM VOR SA SI ACOPERE TOATE NELEGIUIRILE CARE LE FAC, DOAR DE PRESA CE SE MAI FERESC, DACA PUN BOTNITA PRESEI VA AJUNGE VAI SI AMAR DE NOI, VOM PLATI TAXE DE PROTECTIE LA POLITISTI SI PROCURORI..

Musafir

#69 http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim

2013-05-21 19:09

OLTCHIM - ARPECHIM IN INSOLVENTA! URMEAZA FALIMENTUL?
DREPTATE PENTRU OLTCHIM - ARPECHIM! DREPTATE PENTRU ECONOMIA ROMANEASCA!

SALVATI ECONOMIA DIN ROMANIA!
SALVATI OLTCHIM ARPECHIM!

SEMNATI PETITIA http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim !

Musafir

#70

2013-05-29 21:50

OLTCHIM - ARPECHIM IN INSOLVENTA! URMEAZA FALIMENTUL?
DREPTATE PENTRU OLTCHIM - ARPECHIM! DREPTATE PENTRU ECONOMIA ROMANEASCA!

SALVATI ECONOMIA DIN ROMANIA!
SALVATI OLTCHIM ARPECHIM!

SEMNATI PETITIA http://www.petitieonline.com/salvati_oltchim_si_arpechim !