Salvati apicultura romaneasca de impostorul Ioan Ursu

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati apicultura romaneasca de impostorul Ioan Ursu

Cezar

#51 Hai sa fim seriosi

2013-10-02 11:48

Cine vrea sa incerce si acel tip de stup ,poate sa o faca .Cu ce te deranjeaza pe d-ta?

Musafir

#52

2013-10-03 06:34

in toate comentariile pe care le-au facut cei care nu sunt de acord cu bio-stupul nu au aratat ce anume este in dezavantaj la acest stup Au spus doar ca profu e un sarlatan dar fara nici un argument concret,asta numai pe afirmatia ca a deschis un cont in banca l-au si facut impostor O fi impostor nu va contrazic dar dovediti acest lucru prin ceva concret si semnez si eu petitia, altfel petitia nu e justificata Pana atunci eferturile lui Ursu de a aduce ceva cat mai performant in apicultura sunt demne de apreciat ORICE OM CAND A INVENTAT CEVA NOU A FOST RIDICULIZAT DE CONTEMPORANII SAI
UN ARDELEAN

#53 ioan ursu

2013-10-09 21:09

sunt la o varsta la care tainele calulatorului sau dovedit a fi benefice foarte tarziu,mai precis atunci cand copii mei erau deja familiarizati cu acesta.Atunci cand am gasit ceva interesant si cel in cauza avea trecut un numar de telefon , am fost acela care l-am sunat pe respectivul si i-am multumit, pentru ceeea ce face pentru apicultura din Romania si nu mi-a fost rusine pentru acest lucru.De aceea pe aceasta cale am o rugaminte pentru cei care ma citesc-va rog, daca nu ne ajutam [pentru ca nu ne ajutam] sa nu ne dezbinam, sa facem sa creasca numarul de familii,sa ne fie mai bine noua SI familiei noastere, sa tindem spre Europa,America,[ unde 1000-2000 de familii sunt ceva obisnuit],lasati acest razboi pentru cine nu are ce face,nu are de lucru sau face umbra degeaba PAMANTULUI.
cineva care va iubeste

#54

2013-10-15 04:20

dupa parerea mea si ursu si dragos intra in aseias categorie de oameni.reclama, mai bine zis goana dupa bani.apicultorii adevarati stiu ce sa aleaga,mai rau este de cei nestiitori

Musafir

#55 eu

2013-10-25 05:44

ROTARE tu esti ce cacat de om*esti o besina inputita.mirosi de la distanta
Ionut

#56 Eu sunt pentru profesorul Ursu

2013-10-30 16:34

Eu sunt din Cluj,am cumparat un stup care este scump intradevar,(oare ce nu este scump in apicultura??)dar este foarte bun pentru iernare si in plus poti sa iti faci ucenicia pe el foarte bine,are absolut toate dotarile.
Chiar recomand un stup pentru fiecare incepator+ multa informatie+multa practica+multa rabdare+mult succes,Ursu Ioan va ofera gratis si multa informatie pe YOUTUBE sau pe blogul sau personal.
Daca ai bani poti sa ti cumperi mai multe sau faci cum am procedat eu,ai cumparat schita(stupul) si de acolo te descurci singur intr un mod mai economic.
E foarte bine ce face si daca nu va convine munca si realizarile lui,fiti voi mai inteligenti si realizati ceva,orice,care sa duca aceasta tara si prestigiul mai departe.
Dar nu jigniti,si nu va comportati ca la usa cortului,omul este ce scoate pe gura........:)asta fara suparare.
Deci nu semnez petitia si daca sunteti mai inteligenti decat dl.profesor de matematica Ioan Ursu,va invit sa va folositi de acest lucru si aratat-im,dar in niciun caz in acest mod.
Celor care au semnat petitia si initiatorilor,le spun ca nu vor duce acest demers rusinos la capat pentru ca totul in viata este matematica.
Ca sa adunati atatea semnaturi va trebuie atatia apicultori,pe care de unde ii mai imprumutati,de prin tarile vecine????
Asa ca blogul acesta este degeaba,si duceti va de munciti ceva prin stupina,atelier,laborator,fabrica de extractie,productie,sau inventati ceva care sa ajute mai mult sau mai putin apicultura din ROMANIA.
JOS PALARIA dl.profesor URSU IOAN!!!!!
New York

#57 am incercat !

2013-11-01 00:10

da eu am incercat 30 de biostupi , este super la inmultire ! la anul o sa vad cum merge si la celelalte capitole
george

#58 Re:

2013-11-05 13:39

#1: Dragos2006 -  

 un mare pacalici


Musafir

#59

2013-11-11 17:16

Toti cei care cer bani sint niste hoti
nicu

#60

2013-11-23 21:22

.....Sa ne spuna profu cu cat si-a marit productia de miere cu noul stup, sa o si dovedeasca pt ca de povesti suntem satui!

Musafir

#61

2013-12-01 18:38

Dragos un om de 2 bani LASA-ne

Musafir

#62

2013-12-02 09:06

Eheee...Se intoarce in mormant Veceslav Harnaj.Oare de ce nu ne pasa numai de ce facem fiecare?Hai sa nu ne mai intereseze ce fac URSII,PUISORII,BATRANII,DRAGOSII,ca stupii unuia sunt mai buni sau mai rai,ca unii sunt mai afaceristi decat altii si calca pe cadavre sa ajunga sa isi impuna punctul de vedere,ca altii folosesc cherestea uscata luata pe bani buni sau altii prostesc pe incepatori de dragul unui leu amarat...Eu sunt incepator si sunt convins ca stupi buni face cine nu apare in discutii pe forumuri,si chiar daca ma pacalesc,nu o sa repet aceeasi greseala de 2 ori.Pana la urma o sa ma invat minte si o sa aleg ce e mai bine.Hai sa incercam sa fim apicultori, sa reusim sa selectam cu mare grija materialul genetic, sa invatam din proprie experienta care stup e mai bun sau mai prost,sa obtinem matci de mare calitate...Luati exemplu de modestie si bun simt de la un roman din Serbia,care sunt convins ca stie foarte multe lucruri dar care nu se lauda niciodata.Lasati pe altii sa va laude,ca stiti prea bine ca "lauda de sine nu miroase a bine".
SA FIM APICULTORI E CEL MAI IMPORTANT !!!!

Musafir

#63

2013-12-02 09:09

Uitasem ce e mai important ....Ce am scris mai sus nu e nici pro nici contra vreunei persoane.
Este o PETITIE IN FAVOAREA APICULTURII SI IMPOTRIVA INCULTURII...
teapa

#64 albine

2013-12-03 16:32

Romanii nu prea cunosc apicultura, iar cei care cunosc cresterea albinelor nu spun secretele, Ursu ca ursu, n-ai ce-i face. Fratilor scrieti carti despre cresterea albinelor, iar noi sa invatam, nu duceti secretele in mormant.OK
apismoc

#65

2013-12-11 16:58

Profu-on declara -daca ati fost atenti-am vindut 20 de stupi din cei 50 de la mamastirea x
pentru ca erau BOLNAVI DE LOCA-domnilor apicultori daca spunea -am tratat eu boala -era alta problema cui credeti ca a viidut stupi unui incepator fraier care are boala in continuare sau a
dato si altora pentru aceasta declaratie facuta pe post OTV il tratati cu indiferenta este o
rusine a apiculturi inaintasi nostri se vor rasuci in mormint

Musafir

#66 ursul impostor

2013-12-11 17:06

ApiSinica
ApiSinica

#67

2013-12-11 18:07

Dragi apicultori mai mult sau mai putin incepatori, as vrea sa stiti si parerea mea despre bio stup.Eu cred ca ursului chiar ii place atit de mult mierea incit crede si el biostuparia asta.Ce pot eu sa va spun e ca pe linga buna dezvoltare a familiilor mai poate fi si o seceta,o nosema cum am patit eu vara asta un furtisag chiar linistit si din doua matci nu mai era nici una in lada.Personal indiferent de cit de slaba e familia nu mai iernez 2 in lada.Eu tin in multietajati si cite 2 rame oarbe de corp ori vind faguri ori prind paduchi.Asta o stiu de la alti apicultori si nu e inventia ursului .Am vapor si duc stupi in delta cine imi urca biostupoiu in vapor,cine are puterea ursului?Spunea cineva ca nu il afecteaza greseste daca e apicultor.Asa a aparut impozitu asa imi cere Ponta 9000 euro sa inmatriculez raba pentru ca se cistiga ci abereaza Ursu ca nici nu stiu sa numar atita nici eu nici albinele mele atitia bani si cum sa scoti miere fara transport?Acasa/?Nu faceti greseala sa nu tratati albinele pe baza ramei oarbe sau afundului antivaroua ursu are urme de varachet pe lazi iar mierea bio nu o face lada.Aveti curaj si spuneti toate astea la tv cine e mai aproape nu lasati sa vorbeasca numai ursu albina e vie azi si miine poate fi moarta.Pentru asta va trebuie capital sa cumparati albine ,intreb aveti ? Si pentru 100 de fam.Nu dati bani grei pe lazi faceti lazi .Vreti inventii faceti albina va face tot ce stie ea in functie de cules de necules.M-am mirat si eu de Apispuisoru dar e clar ca din modestie a tacut.Daca stiti altceva va rog sa ma contraziceti.

Musafir

#68

2013-12-12 18:21

nu iau apararea lui ursu, dar si dragos poate fi un impostor, el critica concutenta. am vazut cu totii cum gâfâie cand deschide un stup. mai degraba dragos esti bun la ignat
ApiSinica

#69

2013-12-13 16:22

Partea proasta cu Ursu e cu 1000 de euro de la un bio stup si ia uite cit cistiga astia hai cu impozite pe ei cit mai multe ca si asa avem nevoie de bani la buget.Si gata cu albina va fi neglijata nu e ingrijita moare clar
ion

#70

2013-12-17 06:27

Am urmarit comentariile dumneavoastra din tot ce se posteaza pe net.trebuie sa selectezi ce crezi de cuvinta,referitor la dl. Ursu cred ca este o persoana bine intentionata ,stupul pe care il prezinta poate fi usor copiat de orcine fara a aduce un folos material acestuia,personal il apreciez pe acest om si pe toti pasionatii de apicultura.La multi ani tuturor.
ApiSinica

#71

2013-12-17 18:08

Dl .Ursu chiar e bine intentionat si se vede apicultor pasionat si am avut de invatat cite ceva si de la el numai ca el vrea sa cistige dupa biostup si nu spune tot sa spuna cum merge biostupu si cind e seceta sau nu e cules .Ne face mult rau cu lauda mai ca se apuca Diaconescu de biostuparit parca il vad cu biostupu in circa prin Bucuresti.Numai Ponta sa nu se uite la tv ca o sa vrea si el biostup,sau mai pune ceva biruri ca facilitatile oricum s-au taiat toate.
musafir

#72 musafir

2013-12-26 22:30

eu personal nu am asemenea lada dar cunosc pe cineva care este acreditat bio si are un real succes lucreaza paletizat si are peste 200 acum nu stiu de ce vorbiti urat si injurati pe forumuri parerea mea este ca cei ce vorbesc urat si injura pe forumuri indiferent pe cine sunt niste DERBEDEI DERBEDEI !!!
007

#73 007

2013-12-26 22:36

nu tin cu nimeni nu dusmanesc pe nimeni consider ca fiecate este liber in gandire si cei care au discernamant aleg ce vor sa faca pe viitor daca cineva isi face reclama nu inseamna ca te si oblica dupa parerea mea romanii sunt tot asa la un grad de inteligenta foarte mediocru ..defapt submediocru ,in loc sa se stranga toti apicultorii si sa le bata la usa la toti banditii si golanii de sus pentru a face ceva pentru apicultura injurati pe forumuri ,postati si voi folmulete cu stupina si cu reusita voastra asta cine este capabil sa lase ceva in urma bun pentru acest domeniu
vizitator

#74 interesant si dupa ce semnezi :O

2013-12-29 11:30

Alege numele de usercuvitescu1976

#75 Subiect

2013-12-31 08:22

Scrie un comentariu...Am 3 ani de apicultura si nu pot sa cred apsolut nimik din ceea ce citesc de la semenii mei.........Astazi 31.decembrie 2013 pornesc cu gindul curat spre o apicultura revolutionista datorita acestui mare OM. Profesorul. Ioan Ursu datorita faptului ca a brevetat si gandit un asemenea proiect astazi am in gradina nea de la tara 28 de (familii) a cate 3 deci au sporit si am un venit considerabil anual si o portie de sanatate in i/cTIMISOARA
a mea familie din