Boicot Antena 3

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Boicot Antena 3


Musafir

#826

2016-02-28 16:04

Este nevoie mai mult ca oricand de curatarea spatiului public de laturi si bale ! Iar cei care se balacaresc acolo ,cei care sustin prin sponsorizarile si alegerile lor , acestea,trebuie sanctionati.

Musafir

#827

2016-02-28 16:06

Limbajul postacilor „băsiști” care s-au angajat în dispută de partea fostului președinte nu diferă cu nimic de cel suburban al celorlalți, „anti-băsiștii”, fanii anteniști, atunci când e vorba despre Traian Băsescu, Elena Udrea, Emil Boc sau alți foști lideri politici! Aceeași vehemență, același fanatism, același refuz al argumentelor, aceleași înjurături…Traian Băsescu s-a aflat într-un permanent război cu o parte a presei în cei 10 ani de mandat(e). În special cu Antena 3. Ciudat totuși că, pe parcursul escaladării acestui conflict, el a ales să-și însușească limbajul unora dintre cozile de topor de acolo. Care mai este diferența dintre Mircea Badea, de exemplu, și Traian Băsescu atunci când ambii aleg să-și îmbrace argumentele într-un limbaj suburban? O diferență este, totuși, și este una majoră: în timp ce primul nu este decât un show-man care practică tușa groasă intenționat, cel de-al doilea este un Președinte al României (fie el fost, tot Președinte rămâne) care ar trebui să mențină un anumit standard în comunicarea publică.Închipuiți-vă un Obama adresându-se astfel, public, unui jurnalist! Valabil și pentru Angela Merkel sau Hollande sau oricare alt lider al vreunei țări spre care ne uităm cu jind. Ar fi de neconceput! La noi în schimb, acceptăm fără jenă asemenea adresări, ba ne mai aliniem și în spatele emitentului în calitate de chibiți.Pentru că, de la statura sa, de fost șef de stat, Traian Băsescu nu se poate coborî până într-atât. Un lucru pe care domnia-sa nu pare a-l fi înțeles. Și e păcat! Așa cum nu a înțeles că, dacă vrei respect, trebuie să oferi respect.

 

vasile

#828 Re:

2016-02-28 16:10

#8: -  

 Nenorocirea este ca tu traiesti in Romania, si alti oameni ca tine ! Este o alegere democratica sa-ti aperi ideile, principiile, valorile in care crezi si sa sfarami raul unde il vezi. 

Useru

#829 Un santaj asupra companiilor, ca sa renunte la contractele de publicitate

2016-02-28 16:34

Boicot organizat de subminare economica, fapta penala de santaj: "daca mai contractati publicitate la A3, va boicotez vanzarea produselor".  Exista si folosul necuvenit: subminarea si posibila inchidere a unui post tv critic si deranjant prin dezvaluiri de fapte penale.

Emilia

#830

2016-02-28 16:36

Aceasta miscare de propaganda si intoleranta bolnava se loveste de un zid al bunului simt. Si al principiilor clasice din economia de piata. Companiile fac publicitate functie de audienta posturilor de televiziune.Publicitatea are in vedere publicul si numarul de puncte de audienta, nu agitatia din capsoarele cu neuroni singuratici ale capetelor basiste.

Nu va sileste nimeni sa va uitati la Antena 3, ai telecomanda schimba postul.

Daca mie nu-mi place un produs, nu ma apuc sa fac petitie sa nu mai existe pe piata.

Fanatismul face rau la sanatate!!

Va lipseste educatia ,din pacate....


Musafir

#831

2016-02-28 17:09

Fiindca Antena 3 este un balci,nu o televiziune impartiala asa cum ar trebui sa fie.
Iar ''vedetele'' ei fac o spirala de tip MISA,daunatoare pentru imaginea Romaniei,folosindu-se de persoanele varstnice,care adesea se lasa manipulati usor.
Romania trezeste-te!
raluca

#832 Re: pro românia

2016-02-28 17:11

#25: -  

 promit să cumpăr în special de la cei pe care hoții băsiști ( protejați de justiția băsistă ) vor să îi boicotăm - voi considera că singurele firme care nu sunt antiromâni sunt cele care plătesc reclamă la antene - cui îi este greață de antene îi este greață de români și de interesele românilor

raluca

#833 Re: democrație a la turcan

2016-02-28 17:37

#826: -  

 Deci aceia care au altă părere decât măria ta trebuie sancționați - oare de ce nu vă mutați voi băsiștii în Corea de Nord  ?- acolo puteți trăi în  interdicții pentru libertatea alegerilor, a exprimării, a presei -  antenele măcar au argumente - voi nu aveți nici un argument decât ,,telepatia ” - mi-e greu să cred că sunteți într-adevăr și români și  sinceri - sper că sunteți plătiți - ar fi prea tragic să fiți chiar atât de orbi și de incapabili să vă folosiți  rațiunea .

raluca

#834 Re: Totuși...

2016-02-28 17:46

#830: Emilia -  

 Suntem o nație traumatizată de la procesul și execuția lui Ceaușescu care pare a fi modelul actualei justiții - așa că e reconfortant să mai citești și păreri rezonabile - 

basist=oligofren

#835 Re:

2016-02-28 18:33

#809: -  

 Ce rusine pentru sustinatorii antenelor, ca va spun adevarul in fata, e foarte urat ce fac


Musafir

#836

2016-02-28 18:38

Daca aceste firme îşi retrag reclamele de pe posturile organizatiei de tip mafiot ce răspunde la numele Intact Media Grup, după o lună de zile de la această decizie, îmi vor redeveni simpatice produsele respectivelor companii.

Musafir

#837

2016-02-28 18:47

Am semnat petiția pentru a mă alătura oamenilor SĂNĂTOȘI (și, desigur, care au internet - ceilalți au o "scuză") din țară.

Musafir

#838

2016-02-28 19:22

Din cate am citit , din pacate maroritatea dintre sustinatorilor acestei petitii au probleme psihice , de ex.

Personalitatea antisociala (psihopatica sau sociopatica)

– aceste persoane ignora fara mila drepturile si sentimentele celorlalti
– ii exploateaza pe ceilalti in scopul unor castiguri materiale sau satisfactii profesionale (spre deosebire de persoanele narcisice care ii exploateaza pe ceilalti deoarece cred ca superioritatea lor ii indreptateste sa faca acest lucru)
– au toleranta scazuta la frustrare
– nu anticipeaza consecintele negative ale comportamentului lor antisocial si nu simt remuscari sau vinovatie dupa aceea
– aceste persoane pot explica logic si veridic comportamentul lor sau dau vina pe altii
– aceasta tulburare de personalitate este adesea asociata cu alcoolismul, dependenta de droguri, infidelitatea, promiscuitatea, esecul profesional, schimbarile frecvente de domiciliu si condamnarea la inchisoare
– tulburarea tinde sa se diminueze sau sa se stabilizeze cu varsta

Personalitatea narcisica
– persoanele se cred grandioase, au o senzatie exagerata de superioritate
– aceste persoane sunt extrem de sensibile la critica, nereusita sau infrangere
– cand se confrunta cu imposibilitatea de a-si satisface opiniile despre sine, ele se infurie sau devin depresive
– pentru ca se considera superioare, cred ca ceilalti le invidiaza si se simt indreptatite sa-i exploateze pe altii, ale caror nevoi sau pareri le considera mai putin importante

Si sa nu uitam de obsedatii de Antena 3.....vai si-amar.

Va compatimesc sincer, nici Balaceanca n-are ce sa va faca.

Sec.21

#839 Re:

2016-02-28 20:45

;:

#831: -  

 Numeste o televiziune ''impartiala'' si un patron ''legal''.Sa te ajut:

Rtv sau Mahala este a lui Ghita inculpat ;

B1TV este a superbilor frati Paunescu carea au devalizat Bancorex;

Realitatea TV are un patron la puscarie, unul in exil fortat prin Israel,iar cava banuti au venit de la FNI prin intermediul lui Vantu;

DigiTV are un patron invizibil cu multe conturi in Rusia.

ProTV prin intermediul lui Sarbu a facut evaziune la greu.

Multe dintre aceste bijuterii media sunt in INSOLVENTA.

Tu te legi de singura care plateste taxe.

Ai ceva la cap? Pe bune!!!!!!!

Sec.21

#840 Re:

2016-02-28 20:47

#812: -  

 Foloseste frate telecomanda....chestia aia cu butoane multe. Sau sunt prea multe?

sec21

#841 Re:

2016-02-28 20:53

#813: -  

 Continua sa visezi ...banii tai care sa nu sustina....bla,bla,bla.Banii tai valoreaza cat o soapta intr-un club de rock.

jkhikho

#842 Re: Re: Re: Nu pot sa cred....

2016-02-28 20:58

#786: - Re: Re: Nu pot sa cred.... 

 DigiTV egal cu unguri +rusi;

Realitatea TV= Maricel Pacuraru puscarie, bani FNI+ Elan din Israel

B1TV= fratii Paunescu de la Bancorex

Pe bune??? Esti real? Respiri?Sau esti vreo fantoma in cautarea unui post TV?

Adeline

#843 Treziti-va!!!

2016-02-29 07:09

Ce oameni! Ce tara! Ce televiziune din Romania are jurnalusti mai buni si mai apreciati si peste hotare ca cei de la Antene? Raspuns corect NICI UNA! Cum sa ramanem fara cei care spun adevaruri? Raul a fost facut de basisti si de basescu si de minunata lui fâmilie nu de televiziuni, cel putin nu de Antena 3. Ce lucru bun a facut basescu penrru oameni? Dar pentru Romania? Doar pentru clica lui! Da, pentru ei, da. Normal ca basistii nu pot aprecia intelectualii, cand europarkamentara de fiica-sa e analfabeta! "Succesuri" basisti! Sper sa va treziti candva! Sau poate nu...depinde de intelectul vostru!


Musafir

#844

2016-02-29 08:02

Opriti jigodismul din media. Luati atitudine impotriva golanilor Latrina group. Trimiteti pe maidan, acolo unde le este locul scursuri gen badea & gadea. Intr-o tara in care institutiile statului sunt manjite de coruptie si un presedinte marioneta face sluj in fata unor infractori, demonstrati ca opinia publica inca mai inseamna ceva.
O catateanca satula de voi cei cu asemenea initiative toxice

#845

2016-02-29 08:39

Si cine sunteti voi ca sa obligati lumea sa nu mai cumpere produsele preferate. Nu va place un post de televiziune, nu va uitati la el. Cred ca Romania are mult mai multe probleme de rezolvat decat sa boicoteze niste posturi de televiziune. Iar daca oamenii se lasa manipulati este problema lor. Ori nu au creier ori le place. Boicotand Antenele boicotati PIB-ul tarii. daca tot sunteti asa tari poate inaintatii petitii de boicotare a tuturor firmelor si televiziunilor care nu isi platesc taxele.

Un iubitor de adevar

#846 Intrebare

2016-02-29 09:01

Ma intreb de unde aveti atata ura in voi si dorinta de a minti continuu!!!!!!!!!!!! Se pare ca asa va castigati banii! Prea mult timp aveti la dispozitie pentru ceea ce faceti! Mai terminati cu "apararea statului de drept"! Care stat? Cel plin de minciuni, hotii si spagi de sute de milioane de euro "construit " de Basescu si alcolitii lui? Voi chiar credeti ca noi suntem inca prostii din 1989? O vorba romanesca din batrani spune: "cine sapa groapa altuia, sigur cade in ea"! Va asteptam sa va dam o mana de ajutgor!


Musafir

#847

2016-02-29 09:06

Dragi basisti, daca nu va place o televiziune, aveti telecomanda.
Ce atata isterie? Mai bine plecati in Coreea de N, acolo e raiul pt voi...

sec21

#848 Re:

2016-02-29 10:00

#836: -  

 Da,aceste companii fac profit cu banii tai...pai cat sa-ti dea Base de cheltuiala???In fct de nr de mesaje presupun....

tyjjggu

#849 Re:

2016-02-29 10:02

#807: -  

 Tu cu ce gandesti? Distrugerea tarii a inceput odata  cu Basescu si gasca lui penala,sarman postac basist.Drum bun!!!!


Musafir

#850

2016-02-29 12:30

Pentru ca TREBUIE