Petiție împotriva cardului național de sănătate cu cip


Musafir

#326

2014-11-19 20:23

Nu doresc acest card.

Musafir

#327 In fata lui D-zeu nu vei mai avea atata curaj de a vorbi urat si lepadandu-te de El vei fi cu diavol

2014-11-20 03:31


Musafir

#328

2014-11-23 14:54

Nu avem nevoie de CARD.
meee

#329 mee

2014-11-24 16:50

daca tot refuzati cardul de sanatate... eu zic sa refuzati orice tratament medical

macar sa facem o selectie naturala ca la carte


Musafir

#330 Selectia cea mai infricosatoare o va face Domnul Iisus Hristos la Infricosata Judecata.

2014-11-25 01:47


Musafir

#331 Re:

2014-11-27 10:05

#3: dora -  

 Eu sper sa se gaseasca o modalitate prin care sa putem avea aces la medic, mai ales ca de peste 30 de ani platesc asigurarea de sanatate.A ar fi incorect ca dintr-o data sa nu se mai ia in cosiderare acest fapt. Iar ca sa ne oblige sa facem altfel este on incalcare a drepturilor intime ale persoanei si a exprimarii libere a religei

George

#332 Re: impotriva sistemului antihristic si jidanesc

2014-11-27 22:13

#4: ionut - impotriva sistemului antihristic si jidanesc 

 Foarte bine ai spus ca "aceasta lume ne-a indulcit"


Musafir

#333 urgent

2014-12-04 07:44

va rog faceti tot posibilul ca sa afle toti tinerii despre aceste lucruri cu 666 deoarece multi dintre ei habar nu au ceea ce va urma...si cand vor afla ma tem sa nu fie prea tarziu...este de plans ceea ce se intampla....sa posteze cineva pe facebook unde sunt multi tineri aceasta petitie pentru a vedea macar ce ne asteapta...

 


Musafir

#334 Cititi Preasfintitul Serafim de Pireu,Piramida ocultei mondiale,despre antihrist,cipuri.

2014-12-06 18:03


Musafir

#335 Sfantul Elpidie din Rodos,cititi profetiile vremurile din urma,Sfantul Lavrentie de Cernigov la fel.

2014-12-06 18:15


Musafir

#336

2014-12-06 19:55

De ce nu se vorbeste in mass-media de asa ceva?Nu e grav,nu avem motive de ingrijorare?Nu se vorbeste absolut deloc si ne pasc pericole foarte mari!Romania,trezeste-te!!!

Musafir

#337

2014-12-07 23:24

Dupa cum se stie, peste 75 % din populatia Romaniei este crestina, crestin-ortodoxa mai exact, conform declaratiilor de la ultimul recensamant. Referitor la acest lucru, preotii cu har ai Romaniei avertizeaza ca aceste cartele cu cipuri, buletine cu cipuri, sunt actele premergatoare a ceea ce este prevestit in Biblia ortodoxa, adica imprimarea semnului fiarei pe mana sau pe frunte.
In Romania sunt, probabil, multi oameni crestini a caror viata depinde de aceste tratamente si medicamente ce, odata cu introducerea cartelelor cu cip nu mai pot fi achizitionate decat cu aceste cartele. Printre persoanele cu diferite astfel de boli ma enumar si eu care am diabet zaharat insulino-dependent, aceasta presupune ca trebuie sa folosesc insulina pentru a putea ramane in viata, facandu-mi cateva injectii pe zi. Insulina, cat probabil si alte medicamente, este data la farmacii prin programul national si este compensat 100%, aceasta neputand fi vanduta cu bani, ci doar prin reteta speciala. Dar, chiar si daca s-ar putea vinde cu bani, exista cateva probleme care se ridica odata cu refuzul de primire si folosire al acestor carduri cu cipuri de catre crestinii ortodocsi:
1 - se pot achizitiona aceste medicamente speciale direct cu bani de la farmacie ?
2 - in cazul in care cei ce nu au card de sanatate si totusi sunt angajati, mai sunt obligati sa plateasca impozitul pe sanatate, tinand cont ca ei nu vor mai primi ajutor de sanatate compensat ?
3 - de asemenea, firma la care sunt angajati acesti oameni plateste impozit catre casa de sanatate si ce rost mai are sa fie platit impozitul pe sanatate si de catre firma ? Sau, in cazul in care firma va fi obligata sa plateasca ajutor de sanatate, de ce ajutor de sanatate compensat pot dispune acei angajati neavand card de sanatate ? Vi se pare corect sa se opreasca in mod obligatoriu un impozit de care cei care il platesc nu pot beneficia, ba chiar le este pusa in pericol viata ?
4 - Cum respecta statul roman drepturile omului si libertatea la propria religie a cetatenilor sai daca ii constrange sa faca lucruri impotriva propriei religii ?

Statul Roman, prin constitutie, are obligatia sa asigure dreptul la viata al fiecarui membru al societatii romane, el platind si impozit din salariu pentru intretinerea statului.

Trebuie schimbata aceasta obligatie a cardurilor de sanatate cu cipuri in a lasa la propria alegere pe cei ce doresc sa le foloseasca. Cei ce refuza acest lucru pot plati in continuare impozit si sa le fie permisa, ca si pana acum, accesul la sanatate prin eliberarea adeverintelor de plata a impozitelor catre Casa de Sanatate de la societatea unde sunt angajati.

Pentru folosirea cardului cu cip sunt necesare achizitionarea unor periferice ce costa bani si, in plus, adaptarea lor pentru fiecare calculator, sau laptop sau alt sistem de preluare a informatiei de pe cip. Folosirea vechilui sistem cu codul numeric personal de pe buletin nu necesita acest lucru si informatiile pot aparea si verifica imediat din baza de date de care, atat medicul de familie cat si cea de la Ministerul Sanatatii, dispun. In plus orice calculator, laptop sau, mai nou, tableta si telefon mobil care are softul, are si o tastatura unde se pot introduce cele 13 cifre ale codului numeric personal ce pot dura, ca timp, intre 5 si 15 secunde maxim.

De aceea, consider ca obligatia de a avea toata populatia Romaniei card de sanatate cu cip este abuziva si discriminatorie. As vrea ca aceste carduri sa poata fi folosite doar la alegerea fiecarui persoane in parte.
De aceea, consider ca este de ajuns doar Cartea de Identitate ce are codul numeric personal.

Medicii fac si consultatii la domiciliul pacientului, acesti pacienti avand boli diverse si, deci, nevoie de aparatura si medicamente diverse, acest nou dispozitiv de citire al cardului va fi dificil de carat, ocupand atat spatiu cat si marind greutatea bagajului necesar fiecarul consult, pe langa atatea alte ustensile medicale, medicamente, laptop ce sunt necesare fiecarui bolnav in parte.

Musafir

#338 Detinatorul calculatorului central va induce celor implantati cu cip senzatii foarte dureroase

2014-12-10 01:02


Musafir

#339 Treziti-va crestini!Votati pt mantuire pt Domnul Iisus Hristos nu pt marele arhitect(diavolul)!

2014-12-17 23:55


Musafir

#340 Daca Presedintele crede in marele arhitect(antihrist),va fi bine pt noi popor crestin??

2014-12-18 02:32


Musafir

#341 Nu dorim nici un document cu cip satanic 666

2014-12-18 02:43


Musafir

#342

2014-12-25 02:28

Avem nume, de ce ni le înlocuiţi forţat cu numarul, nu vă amintiti că toti suntem de la Dumnezeu?

Musafir

#343

2014-12-26 14:36

Doamne Ajuta!

Musafir

#344 Crestini dreptcredinciosi ortodocsi spuneti NU planului masonic de a strica Biserica

2014-12-28 22:00


Musafir

#345 Re: Nu dorim nici un document cu cip satanic 666

2014-12-28 22:08


Musafir

#346 Sa votam petitia"Sa spunem NU saptamanii de rugaciune ecumenica"impotriva masoneriei antihriste!

2014-12-28 22:18


Musafir

#347

2015-01-01 18:12

Oare pana cand mai faceti experiente pe poporul roman?? Credinta e tot ce ne-a mai ramas, dar voi, o mana de oameni orbiti, intunecati, care cu atata indrazneala va numiti romani, vreti sa ne luati, sa ne interziceti libertatea de a ne alege modul in care sa ne traim viata crestineste, asa cum ne-a invatat Sf. Apostol Andrei, INTAIUL Apostol al Lui Iisus Hristos si toti sfintii parinti care I-au urmat lui, asa cum ne-au invatat alesii neamului romanesc, de la MARI domnitori, intelectuali, duhovnici si pana la ultimul taran cu pieptul arzand de dragoste pentru acest neam si care, cu toti AU ALES sa isi jertfeasca viata pentru apararea credintei noastre ortodoxe, a pamantului acesta in care Dumnezeu ne-a binecuvantat ca tara. Pentru memoria lor, pentru datoria noastra VESNICA de a-I pomeni si de a le aduce multumire, mai ales in aceste vremuri, cand cei care conduc Romania pe drumul pierzarii, I-au UITAT ... de fapt nu I-au uitat, ci ii ignora, ii minimalizeaza, ii desconsidra, ii trec in derizoriu, in umbra, deci, pentru memoria marilor, nenumaratilor sI nestiutilor martiri ai neamului romanesc, ai credintei noastre sfinte, eu, un roman oarecare pentru unii, dar roman pentru tara mea, MA DECLAR FERM IMPOTRIVA CARDULUI DE SANATATE SI A ORICARUI ALT CARD CARE AR PUTEA ADUCE ATINGERE CELUI MAI DE PRET DAR PRIMIT DE LA BUNUL DUMNEZEU CAND A INGADUIT SI VIATA MEA PE PAMANT - LIBERTATEA DE A-MI ALEGE, DIN PROPRIA MEA VOINTA, MODUL IN CARE IMI CALAUZESC ZILELE DOAR DE EL STIUTE.
De 25 de ani va suportam in fruntea tarii pe voi cei care ati uitat sa va iubiti parintii din care v-ati nascut, dascalii care v-au pus condeiul in mana si nu doar pe cei pe care I-ati avut voi, ci pe cei de mai inainte de voi, pe cei care au facut istoria adevarata a neamului nostru romanesc, pe care voi ne-ati ascuns-o si ne-ati invatat copiii sa consume droguri, sa puna banul, influentele, moda, nesatul, lacomia, vilele, masinile, vulgaritatea, sexul si alte asemenea apucaturi pierzatoare de suflet mai presus decat educatia, morala crestina, bunul simt, onoarea, respectul, dragostea si compasiunea fata de oamenii de langa noi, care nu sunt cu nimic mai prejos doar pentru faptul ca nu au bani sau au mainile batatorite si crapate de munca, voi care ati ajuns acolo, in fruntea tarii pe seama celor prosti DAR MULTI, TREZITI-VA si daca mai aveti un pic de dragoste fata de tara noastra sau macar fata de viitorul copiilor vostri, OPRITI GENOCIDUL PE CARE L-ATI PORNIT IMPOTRIVA PROPRIULUI VOSTRU POPOR. Invatati de la Constantin Brancoveanu si de la fiii lui, pe care ATI UITAT (?) sa ii cinstititi in anul ce a trecut, la implinirea a 300 de ani de la martirajul pe care l-au daruit acestui neam, doar pentru a duce in nemurire credinta noastra sfanta, neamul si tara, invatati de la taranca aceea din Retezat, Elisabeta Rizea (poate de ea ati auzit ca a trecut la Domnul de putin timp), care a dat multora dintre noi lectii de rezistenta si dragoste de poporul din care s-a nascut sau de la altii asemenea ei, nestiuti care poate inca mai traiesc tristi in casele lor, dar cu nadejdea in Dumnezeu, invatati de la toti acestia, uitati-va in sufeletele voastre, acolo unde nu au loc functiile, gradele si banii SI SCOATETI CARDUL DE SANATATE CU CIP. Nu lasati poporul roman pe mana celor care vor sa il distruga. Veniti din poarta in poarta cum facea Cuza sau Tepes si intrebati-ne si pe noi, veniti sa cunoasteti si sa recunoasteti sufletul neamului romanesc si sa vedeti, ca desi tace si sufera, inca este frumos, nobil si intelept si se roaga neincetat Bunului Dumnezeu sa ridice conducatori destoinici, curajosi care sa ne apere neamul si credinta si se roaga si pentru voi sa deveniti ceea ce, noapte de noapte plang rugaciunile aprinse din piepturi si locuri nestiute de pe tot cuprinsul acestei tari.
Bunul Dumnezeu sa va lumineze si sa ajute poporul roman acum si totdeauna.
Călugării Ghelasie şi Felasie

#348

2015-01-05 13:16

Fiilor drept-credincioşi, citiţi următoarele adevăruri despre viaţa cea binecuvântată a părintelui Arsenie Boca şi luaţi aminte că veţi putea intra în Împărăţia Cerului doar dacă le veţi mărturisi întru mântuirea cea dătătoare de viaţă veşnică:

► Atunci când Dumnezeu a spus “Să fie lumină!”, cita din Arsenie Boca.
► Se spune că Dumnezeu a făcut Pământul, Soarele, Luna, stelele, plantele, animalele şi omul. Pe Dumnezeu l-a făcut Arsenie Boca. De mai multe ori şi în poziţii diferite.
► Moise a primit Cele 10 Porunci de la Arsenie Boca.
► Când merge la culcare, Bau-Bau se uită în şifonier şi sub pat ca nu cumva Arsenie Boca să fie acolo.
► Arsenie Boca a scris un almanah gastronomic intitulat “Cartea de bukkake”, datorită faptului că iubea credincioşii exact ca sarea-n bukkake. În cųrând va apărea un al doilea volum denumit “Bukkake tradiţionale”.
► Atunci când a înviat, Iisus a suferit un preinfarct în momentul în care a auzit că pe Pământ există unul mai bun ca el. Era vorba despre Arsenie Boca.
► Arsenie Boca a inventat motorul cu agheasmă, motor ce respectă standardele Euro 666.
► Arsenie Boca îl vede pe Omul Invizibil.
► Dacă tu ai 10 lei şi Arsenie Boca are 10 lei, Arsenie Boca are mai mulţi bani ca tine.
► Nu există femei frigide sau lesbiene, ci doar femei care încă nu l-au cunoscut pe Arsenie Boca.
► Când Arsenie Boca s-a hotărât să fumeze, ţigările au început să se îmbolnăvească de cancer.
► Conchita Wurst este fiica lui Arsenie Boca pentru că, la fel ca tatăl său, are barbă, cântă pe nas şi se îmbracă în rochii lungi şi negre.
► Arsenie Boca practica sporturi full-contact anąl cu Iustin Pârvu, Ilie Cleopa şi Arsenie Papacioc folosind mirul pe post de lubrifiant.
► Dacă Arsenie Boca ar fi purtat elice în loc de potcap, s-ar fi numit Arsenie Belişcopter.


Musafir

#349

2015-01-07 15:08

Satana e pe teren si lucreaza;iustin Parvu

Musafir

#350

2015-01-08 12:21

Nu sunt de acord cu suportul electronic al cardului de sanatate si doresc o alternativa fara cip.