Salvati sporturile de iarna din Bucuresti

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția Salvati sporturile de iarna din Bucuresti

topi

#1

2012-11-29 15:37

Trebuie sa se construiasca un nou Pationar in Bucuresti,nu este posibil ca Bucurestiul, CAPITALA ROMANIEI 2012 sa nu aibe un patinoar.
Eugen

#2 Salut

2012-11-29 21:02

Mai Exista si Alte Sporturi In Afara de fotbal.
De ex. HOCHEI.

Musafir

#3

2012-11-29 21:08

fotball requires only one ball :))))
eu.vlad

#4 ESTE NEVOIE DE PATINUAR IN CAPITALA!

2012-11-30 13:54

Patinuarul este essential in Bucuresti. Nu este normal, avand prezent in tara hocheiul sa nu ai in capitala un patinuar unde, echipele prezente aici sa isi desfasoare activitatea.

Musafir

#5

2012-11-30 16:07

TREBUIE facut ceva pentru hocheiul din Bucuresti,SI CAT MAI URGENT construiti un patinoar fiabil de circa 3000-4000 de locuri.
Fost jucător

#6

2012-11-30 16:45

Construcția patinoarului este numai una dintre problemele pe care le are hocheiul pe gheata in București. Cineva este si trebuie ținut responsabil pentru situația in care se afla hocheiul in București.
Dacă aprobam construirea unui nou patinoar cu aceeași conducere, atunci nu am făcut nimic. Făcând același lucru si așteptând rezultate diferite este definitia prostiei

Musafir

#7

2012-11-30 17:52

nasol cu hocheiulin bucuresti

Musafir

#8

2012-11-30 19:48

avem nevoie de un patinoarnou si sigur,dar este nevoie si de cel prezent pana cand cel nou v-a fi construit.In plin sezon gheata este aproape topita si cei care cunosc detalii stiu ca pana se repara compresorul ,pana se reface gheata se termina sezonul.Imi pare rau ca am redirectionat 2%din impozit pentru federatia de hochei.

Musafir

#9

2012-12-01 00:26

Vrem sa avem unde se mergem la hochei.
1 Decembrie

#10

2012-12-01 13:57

AVEM PRIMAR GENERAL FOST HOCHEIST,AM AVUT MINISTRU AL SPORTURILOR FOST HOCHEIST,AVEM OAMENI DE AFACERI BOGATI FOSTI HOCHEISTI,FOSTI COLABORATORI AI SECURITATII ACTUALMENTE MILIARDARI SI OAMENI POLITICI FOSTI HOCHEISTI,,,,RUSINE SA LE FIE LOR SI FAMILIILOR LOR .
Asa ca trebuie sa punem mana de la mana ,vorba lui Jan Pavel donati un dolar pt patinoar....
Cine vrem sa ne construiasca patinoar ????poate ungurii de la Budapesta care au construit 7 patinoare doar in capitala....
PANA TABACARU NEGOITA BECZE etc...etc...

#11

2012-12-01 14:08

Daca vindem vilele oamenilor care au mancat bani si au furat din acest sport am construi un patinoar de destul de frumusel!!!
andu

#12 sport

2012-12-03 14:49

Salvati sportul
Adrian

#13 Tánczos Barna

2012-12-03 20:07

Mie, sincer, îmi plac lupii tineri de la UDMR, băieţi şcoliţi pe la Budapesta, finanţaţi de asemenea din banii guvernului ungar, puşi în funcţii importante în Guvernul României de-a lungul anilor, băieţi fără scrupule, buni oameni de afaceri care au ştiut să profite de statutul lor de minoriatate atât în ţara de baştină, cât şi în Ungaria.
Teoretic, când eşti numit demnitar al statului român faci şi un jurământ de loialitate faţă de ţară, fie că eşti ministru, fie secretar de stat sau în alte poziţii importante. Politicienii de la UDMR care au fost la putere în România timp de 15 ani nu se încurcă în astfel de amănunte. Tanczos Barna a fost un răsfăţat al politicii: a ocupat de-a lungul timpul funcţiile de secretat de stat în Ministerul Agriculturii în guvernele Boc- Ungureanu şi şef al Agenţiei pentru Domeniile Statului în guvernarea Tăriceanu.
El este candidatul şi viitorul senator UDMR de Harghita şi recent a declarat negru pe alb că îşi doreşte o regiune unde limba oficială să fie maghiară, fireşte referirea este cât se poate de clară la regiunea Harghita Covasna. Barna precizează “cred că Ţinutul Secuiesc este căminul nostru, este viitorul nostru. Cred sincer că dezvoltarea economică trebuie să fie cea care pune bazele unei regiuni puternice… o regiune unde limba maghiară este limbă oficială.”
Acum o să fac şi eu un comentariu puţin răutăcios: nu ar fi mai bine domnule Tanczos Barna să vă găsiţi un cămin cu limba maghiară undeva peste râul Tisa, apoi, dvs. care susţineţi că sunteţi secui ,nu maghiar ,să încercaţi acolo peste Tisa să impuneţi limba secuilor ca limba oficială. Încercaţi doar să vedeţi ce fel de reacţii veţi avea de la Budapesta, unde toleranţa este la ea acasa.
Dacă mai punem la socoteală că Tanczos Barna, în calitate de preşedinte al Federaţiei Române de Hochei a aprobat că hocheiştii de la Miercurea Ciuc să cânte imnul Ţinutului Secuiesc cu ocazia fiecărui meci, ne cam facem o idee despre cam ce are în cap domnul Tanczos.
Acestea fiind zise, hadeţi să trecem mai departe şi să vedem cu ce s-a ocupat Tanczos Barna cât a fost şef în Ministerul Agriculturii. Păi, în primul rănd s-a ocupat de afacerile familiei făcute tocmai pe seama ministerului Agriculturii, normal am spune, doar de aceea a şi intrat în Guvern… Mai exact, este vorba despre ferma soţiei sale din comuna harghiteană Sâncrăieni care s-a dotat cu utilaje agricole performante cumpărate din bani publici ai Ministerului Agriculturii.
În iunie 2009, Green Farm SRL, deţinută de soţia lui Barna Tanczos, a încheiat cu Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) - subordonată Ministerului Agriculturii - un contract de finanţare în cadrul unui program finanţat de UE şi de guvern pentru „modernizarea exploataţiei agricole mixte Green Farm SRL, prin achiziţie de maşini şi utilaje agricole performante”. Szidonia Tanczos, soţia secretarului de stat în Ministerul Agriculturii, a obţinut de la APDRP fonduri nerambursabile de aproximativ 690.000 de lei !
Deci, tânărul secui care cântă din toţi rărunchii imnul Ţinutului Secuiesc are apucături neaoşe balcanice, eu cred sincer că Tanczos Barna e mai balcanic în gândire şi simţire decât e secui de felul său… Dacă mai adăugăm şi faptul că secretarul de stat de la Agricultură apare ca pion important şi în dosarul de corupţie al colegului său deputatul UDMR, Gergely Olosz, trimis în judecată pentru că ar fi luat şpaga în parcarea Parlamentului ne facem o idee şi mai clară despre apucăturile sale balcanice.
Aşadar, prieteni secui mergeţi şi votaţi-l pe Tanczos să se aleagă senator, e păcat ca afacerile sale să nu devină şi mai prospere pe viitor, voi rămâneţi cu sărăcia lucie din Secuime, cu drumurile proaste şi cu cântecele secuieşti frumoase, dar care am auzit că nu ţin de foame…



iubitor gheata

#14 rusine

2012-12-04 11:05

Interesele sunt foarte mari acolo - iar aceasta petitie este o mizerie. ianinte sa cereti construirea unui nou patinoar - ceea ce va implica inchiderea celui actul - mai bine ati gasit o solutie intermediara pentru copii care fac hochei si patinaj artistic. puneti lacatul pe usa si apoi dureaza cativa ani sa ridicati alt patinoar. o mare magarie este petitia asta. militati pentru sustinere in BUCURESTI,,, cu SOLUTII CONCRETE , nu cu vise si povesti
topi

#15 Re: rusine

2012-12-05 17:21

#14: iubitor gheata - rusine

Ar fii nemaipomenit sa vii tu cu o solutie nu doar cu un comentatiu ...

Propune , nimeni din Bucuresti nu se zbate sa faca ceva pentru hochei sau patinaj NIMENI

Toata lumea ASTEAPTA si vorbeste pe la colturi de unu si de altul ....

Butucel Mihai

#16 Re: Re: rusine

2012-12-06 11:42

#15: topi - Re: rusine

Asta e trebuie sa fim puternici si rezitam sa avem psihicul de otel asa cum eu am facuto independent de toata lumea am mers numai pe mana mea chiar daca a fost si bine si rau important e ca acum este totul BINE nu am facut asta pentru faima desi stiu tot procesu care a fost si gravitatea situatiei la care este in acest MOMENT dar am INVINS!!!SOLUTII SUNT BAIETI DESTEPTI NU PREA SUNT !!!


Musafir

#17

2013-04-29 13:43

Daca pe guvernantii nostri nu-i intereseaza ca Romania ar putea fi reprezentata cu succes in sporturile de iarna, i-asi ruga pe acesti domni sa faca un exercitiu simplu, de parinte: sa se puna in situatia catorva zeci de parinti din Bucuresti ai caror copii practica cu pasiune, de ani buni patinajul artistic, participand la competitii si obtinand rezultate foarte bune, deci cum ii spuneti copilului dvs.ca de maine nu mai poate practica sportul pe care il indragesc atat de mult.Va rog sa gasiti o solutie responsabila fata de sufletele acestor copii, fata de munca si de sacrificiile pe care le fac de ani buni pt a-si indeplini un vis.Nu aveti voie sa va bateti joc de ei, de viitorul lor,de sperantele lor.Intai construiti un patinoar doar pt antrenamente si apoi daramati actualul patinoar si construiti cate patinoare vreti. Mai pun o conditie in calitate de cetatean al acestei tari, platitor de taxe si impozite:patinoarul sa nu fie in mall-uri.Sa le intre bine in cap acestor domni, ca nu se poate face nici un sport de performanta in mall-uri. Asta ar fi o alta inventie romaneasca.Va multumesc.

Musafir

#18

2013-04-30 22:54

Ce pacat ca nu investim in copii....in sport .vom avea copii bolnavi de atata stat in fata calculatorului si al tv-lui.obezi si stresati.treziti-va!!!!!

Musafir

#19

2013-05-23 08:11

Eu cred ca Bucurestiul are nevoie de cel putin 5 patinoare olimpice acoperite, dintre care unul mai mare (de 4-5 mii de locuri), si vreo 4-5 cu doar citeva sute de locuri . In cehia se construiesc patinoare cu un milion de euro (cu 200 de locuri) , importanta fiind suprafata de gheata . Doar catedrala mantuirii neamului (oare de ce trebuie sa fim mintuiti?) inghite citeva zeci de patinoare . Care sunt prioritatile administratiei locale ? Simplu bisericile si bordurile . NOi nu avem nevoie de bazine de inot , de patinoare de sali de sport, de piste de atletism , ci avem nevoie de biserici pentru cler si pensionari si borduri in care sa ne spargem capul.

Musafir

#20

2013-11-02 00:58

VREM GHEATA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Musafir

#21

2015-01-31 18:10

ar fi bine sa strangem cateva mii de semnaturi. oameni constienti care sa arate ca un oras fara sport este un oras care sufera. Sporturile de iarna reprezinta supremul in sport. depasesc chiar si magnificitatea decathlonului. Pentru ca aceste oiecte suplimentare (patine, skiuri, crose etc) necesita o indemanare extraordinara

Musafir

#22

2015-02-01 07:32

Comentariile sunt in zadar!

Musafir

#23

2015-02-01 09:53

Sincer! Cred ca mai avem de asteptat pana cand Capitala va avea un patinoar.

Musafir

#24

2015-02-01 11:53

Avem tineri sportivi valoroși, sa ii ajutam sa nu se piardă!!!

Musafir

#25

2015-02-01 14:18

Din pacate, dl primar general Oprescu nu ne-a oferit decat promisiuni in mandatele sale, faptele sun aproape inexistente (cele bune...)Si patinoarul a ramas doar o promisiune fara acoperire!Rusinos, Oprescu...